çok fazla konu açıyorum ama...

Bu durumda ve halinizle çalışmanız çok zor.
ariyorum ama malesef bulamiyorum bide bir sinir varki sorma 3 gun icinde kv esim ve kuzenimle tartistim tek bi lafi kaldiramaz oldum artik agzima geleni sayiyorum sonra pisman oluyorum

Kvdenizle ne tartışma yaşadınz ?
ya durup dururken cikti kadin bisey de demedi ama ben o aksam icin plan yaparken anne ben gidiyorum deyip apar topar ciktim evden cok uzuldu ama oda beni uzuyor ne yapayim esimle de aksam tartistik iste

Aynı apartman demek sorunlar artacak ve cikilmaz bir hal alacak demektir

Kvdenizle ne tartışma yaşadınz ?
bankaya gitmistim gec kaldim diye sorguya ceker gibi konustu da konustu bende dayanamayip ciktim evden

hayir kv de de kiraci biz bu binalari 6 ay once kaynima ev aranirken gorduk ve bayildik evler gercekten cok guzel kullanisli guvenlikli merkezi sistemli 2+1 evler ve en fazla kira +aidat 700 bende begendim evleri ama kv deyle ayni binada olma dusuncesi beni delirtiyor
Bu evler konyanin neresinde.Bende konyadayim.merak ettim?evvelki konularindan konyada oldugunu biliyorum
Konuna gelince.mesafeni koru.stres yapma bu kadar.karsi tarafi onemseme.sinirini cizgini koru.
Esini ikna edemedigine gore kendini degistirmelisin

eşin bana güven diyormuş annemi kullan diyormuş takma falan diyormuş sende onlara laf çarp diyormuş adam seni her konuda özgür bırakıyo daha ne istiyosun? ya annecil bi erkek olsaydı böyle ana kuzusu, anasına laf söyletmeyen, sen haklı da olsan anasını savunan, annesi ne derse seni yapmak zorunda bırakan bi kocan olsa napacaktın?

ne kadar da abartmışsın olayı böyle ya böyle küçük küçük şeyler yüzünden bu kadar tartışırsan adam senin yanında huzur bulamaz senden de uzaklaşır bi süre sonra. psikolojin mi bozuk nedir yapma böyle şeyler. git taşın, kayınvalideni de sen kullan. istemediğin zaman açma kapını arkadaşıma gittim falan de. kendine hobiler edin kursa falan git sen evde olmayınca gelemez de, başta o kadar sık gelemeyince sonradan da gelemez zaten bi mesafe koy. üstelik bu davranışlarını destekleyen bi kocan var daha ne istiyosun hayret bişey.

Eşimin ailesi bizim bulunduğumuz semtte ev arıyor, buna bile saçlarım diken diken oluyor düşündükçe.
Kaldı ki, aynı site aynı bina...

Size taşın, ne var bunda diyenlere hiçbir şekilde anlam veremedim.
Hayatınızı 2 kişi yaşıyorsanız 2 kişi ortak karar vereceksiniz.
Eşlerden biri herhangi bir şeye itiraz etti mi, o olay biter.
Hem de tatil, eşya, görüşme gibi önemsiz ve değiştirilebilir şeylerden bahsetmiyorduz burada, 'yaşam alanı' söz konusu.
Siz nasıl annenizin olduğu ya da başka x bir yere taşınmakta ısrar edemiyorsanız, koysanız kafaya da eşinzi arkanızdan pılını pırtını toplayarak gelmeyecekse, sizin de gitmeme tercihiniz mevcut.
Bu mevzuda ikiniz uzlaşana kadar hareket etmeyin derim.
İlla ailesine yakın bir yere taşınmak istiyorsa, aynı bina değil, 3 sokak ileri site olur, bunun gibi ortak paydada buluşmanız şart.

Konularınıza baktım da konyada oturuyormuşsunuz. Neresiymiş bu site kirası falan baya uygunmuş meram toki falan mı?

Sen gerçekten istemiyorsun belli ve de haklısın bence taşınma. Böyle şeyler ortak kararla yapılmalı madem öyle eşin diretiyorsa sen de diret. İyi valla neymiş öyle taşınacağım da taşınacağım diye tepinmek çok mu meraklıymış eşin kabile hayatı yaşamaya.

Ben de kayınvalidemle aynı apartmandayım, eşimin ailesi çok iyi çok saygılı insanlardır ama buna rağmen olmuyor çünkü insan evliliğini iki kişi yaşamak evine eşine alışmak istiyor. Diyeceğim eşler birbirlerinin aileleri ile ne kadar iyi olursa olsun belli mesafede olmalı. Derler ya uzak olsun tatlı olsun. Kaldı ki seninkiler fenaymış.

düşünmeden açiyosun bence bende bazi konularda düşünmeden açtim. gereksiz buldum.
Çok ama Çok önemli bir dert olmali. herkesin derdi çok.. dertsiz insan kalmadi valla:)
ben öncelikle burayi iyi gözetmem lazim ki açmayayim yani. ben açmişim benden önce açanlarda varmiş.. ben iyi anlatamadim galiba dedim.
KV KP görümce boşanma olaylar en başlarda.. BDV bölümünde..

Konularınıza baktım da konyada oturuyormuşsunuz. Neresiymiş bu site kirası falan baya uygunmuş meram toki falan mı?

Sen gerçekten istemiyorsun belli ve de haklısın bence taşınma. Böyle şeyler ortak kararla yapılmalı madem öyle eşin diretiyorsa sen de diret. İyi valla neymiş öyle taşınacağım da taşınacağım diye tepinmek çok mu meraklıymış eşin kabile hayatı yaşamaya.

Ben de kayınvalidemle aynı apartmandayım, eşimin ailesi çok iyi çok saygılı insanlardır ama buna rağmen olmuyor çünkü insan evliliğini iki kişi yaşamak evine eşine alışmak istiyor. Diyeceğim eşler birbirlerinin aileleri ile ne kadar iyi olursa olsun belli mesafede olmalı. Derler ya uzak olsun tatlı olsun. Kaldı ki seninkiler fenaymış.
bende kv ayni yerdeyim alt üstlüyüm ama mesafeliyim yakın durmuyorum ki tatlı geliyor böle ;)

randevu aldim zaten bi aksilik olmazsa gidecegim bilmiyorum ama kv de aklima gelince bile darlaniyorum

Yaa siz parasizliktan kivranmiyor muydunuz? Noldu bir taşınmak ne kadar bir maliyet? O ev kira mi? Site demişsin bir de sitenin aidatı vs olmaz mı?

Senin kocan gerçekten bir tuhaf. 3 kuruş para kazanıyor onu da ailesine kaptırip ordu. Şimdi diplerine mi gitmek istiyor.

Aileni sallama, resmen bizden Hayır bekleme modundalar. Annene çok kızdım.

Ben senin yerinde olsam çocuğu bırakırım evde alır başımı giderim 1 hafta sonra dönerim. Senin çocuk mizmiz di birde bırak babasına görsün dünyanı n kaç bucak oldunu. Tatile ihtiyacım var de çık. Parasını da al bunalan iyicene

Hemen boşanmayın zaten ya bi ilişkiyi bitirmek ne kadar kolay öyle yapmayın konuşun konuşun o evi alırsan tek oturursn diyin kadınlığınızı kullanın ikna edebileceğiniz her şeyi deneyin baktınız olmuyor o zaman ne yapmak istiyorsanız yapın

esim annem ayri sehirlerde olsak yapacagini yapar düzelmez ne olur sabretsen diyor

Sabır sabır nereye kadar? Ufukta ışık var mı? Nereye kadar sabredeceksin belli mi? Aklini başına topla sen çok ama çok mutsuzsun ve acı cekiyorsun. Sadece maddi değil. Maddi imkanlariniz ailen ve kayin ailen ile yakındır birbirine. Ama herkes mutlu sen mutsuzsun.

bankaya gitmistim gec kaldim diye sorguya ceker gibi konustu da konustu bende dayanamayip ciktim evden

Canim insanlarla kavga etmekten korkma. Sonra da vicdan yapma. Mutlu olmak icin bunu yapman lazım. Kv hak etmiş. İyi yapmışsın. Keske daha beteri bi yapabilen.

Sen Hayır derken kocan evet deyip o eve taşınamaz. Seni ikna etmek zorunda. Senin 1 oyun var ise onun da 1 oyu var. Sanki onun dediği olurmuş gibi davranma.

Back
X