- 20 Ocak 2014
- 3.168
- 2.265
- 333
Bu durumda ve halinizle çalışmanız çok zor.Vasifsiz im romatizmam damar tikanikligim ve astimim var oglum 34 aylik esimin de belli bir mesaisi yok kv de nin cocuga bakacagini sanmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumda ve halinizle çalışmanız çok zor.Vasifsiz im romatizmam damar tikanikligim ve astimim var oglum 34 aylik esimin de belli bir mesaisi yok kv de nin cocuga bakacagini sanmiyorum
ariyorum ama malesef bulamiyorum bide bir sinir varki sorma 3 gun icinde kv esim ve kuzenimle tartistim tek bi lafi kaldiramaz oldum artik agzima geleni sayiyorum sonra pisman oluyorumBu durumda ve halinizle çalışmanız çok zor.
Kvdenizle ne tartışma yaşadınz ?ariyorum ama malesef bulamiyorum bide bir sinir varki sorma 3 gun icinde kv esim ve kuzenimle tartistim tek bi lafi kaldiramaz oldum artik agzima geleni sayiyorum sonra pisman oluyorum
ya durup dururken cikti kadin bisey de demedi ama ben o aksam icin plan yaparken anne ben gidiyorum deyip apar topar ciktim evden cok uzuldu ama oda beni uzuyor ne yapayim esimle de aksam tartistik isteKvdenizle ne tartışma yaşadınz ?
bankaya gitmistim gec kaldim diye sorguya ceker gibi konustu da konustu bende dayanamayip ciktim evdenKvdenizle ne tartışma yaşadınz ?
geçmiş olsun kaç yaşındasınVasifsiz im romatizmam damar tikanikligim ve astimim var oglum 34 aylik esimin de belli bir mesaisi yok kv de nin cocuga bakacagini sanmiyorum
29 canim 22 yasinda aniden rahatsizlandim dahada duzelemedimgeçmiş olsun kaç yaşındasın
bu kadar rahatsızlıkğın var
Bu evler konyanin neresinde.Bende konyadayim.merak ettim?evvelki konularindan konyada oldugunu biliyorumhayir kv de de kiraci biz bu binalari 6 ay once kaynima ev aranirken gorduk ve bayildik evler gercekten cok guzel kullanisli guvenlikli merkezi sistemli 2+1 evler ve en fazla kira +aidat 700 bende begendim evleri ama kv deyle ayni binada olma dusuncesi beni delirtiyor
bende kv ayni yerdeyim alt üstlüyüm ama mesafeliyim yakın durmuyorum ki tatlı geliyor böleKonularınıza baktım da konyada oturuyormuşsunuz. Neresiymiş bu site kirası falan baya uygunmuş meram toki falan mı?
Sen gerçekten istemiyorsun belli ve de haklısın bence taşınma. Böyle şeyler ortak kararla yapılmalı madem öyle eşin diretiyorsa sen de diret. İyi valla neymiş öyle taşınacağım da taşınacağım diye tepinmek çok mu meraklıymış eşin kabile hayatı yaşamaya.
Ben de kayınvalidemle aynı apartmandayım, eşimin ailesi çok iyi çok saygılı insanlardır ama buna rağmen olmuyor çünkü insan evliliğini iki kişi yaşamak evine eşine alışmak istiyor. Diyeceğim eşler birbirlerinin aileleri ile ne kadar iyi olursa olsun belli mesafede olmalı. Derler ya uzak olsun tatlı olsun. Kaldı ki seninkiler fenaymış.
randevu aldim zaten bi aksilik olmazsa gidecegim bilmiyorum ama kv de aklima gelince bile darlaniyorum
esim annem ayri sehirlerde olsak yapacagini yapar düzelmez ne olur sabretsen diyor
bankaya gitmistim gec kaldim diye sorguya ceker gibi konustu da konustu bende dayanamayip ciktim evden