Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha belaltı. Bu aciz kaldığını n göstergesi zaten. Sana daha fazla cevap verme tenezzülünde bulunmuyorum. Kendi kendine oyalan
Belaltı mı
Sen patalojiksin kesinlikle
Yahu bize inanmıyorsun ablanı dinle yoksa o damı saygısız
Tenezzülde tenezzül düşmüş sokağa
Bu acıyla nasıl yaşarım ben şimdi :mad:

Belaltı mı
Sen patalojiksin kesinlikle
Yahu bize inanmıyorsun ablanı dinle yoksa o damı saygısız
Tenezzülde tenezzül düşmüş sokağa
Bu acıyla nasıl yaşarım ben şimdi :mad:
Acaba belaltından ne anladın da tepiniyorsun. Konu eski konularım değilken ısrarla oraya deginmen yersiz ve adapsız dedim yani :) patalojik biri ile muhabbett nasıl güpgüzel di mi sevdin senn.

Yazmadan duramıyorsun
Hayırdır
Kabul et hayran oldun bana daha görmeden :KK37:
Mesela ben patalojik olan birine karşı ne yaparim biliyor musun onunlaunla muhatap olmam münakaşaya girmem uzak dururum. On küsür mesajla laf yetiştirmem Aksi olursa ben de patalojiğimdir :) konuma dadanan sensin muhatap olma dememe ragmen yazan sensin nir de neler diyor :D

Arkadaşım herkesin msjindan hoşuna gitmeyen bir kelimeyi alıp bunun etrafında dönüyorsun olaya bir tümden bak üvey anne üvey anne diyorsun ben ne yazdığımı biliyorum hatırlattın dedim kelimelerinle üvey annesin demedim bu bir ikincisi seni tanımam ne diye sana bir hakaret ya da nasıl anlıyorsan ondan olsun anne değilmişsin kusura bakma çocuğun var sanıyordum düşüncelerin bundan ötürü annelik adı altında gelişmemiş diğer konularını bilmem ona göre de yadirgamam ama sen 5 yasında bir çocuğu yadirgarsan iyy oggg dersen bende sana derim anlatabildim mi?Kimsenin en azından benim seninle bir sorunum yok bu sitede olumsuz yorum yaptığım ilk kişisin bin yorumum vardır

Aslında çekinmekten ziyade insanların taşlamak aşağışamalk için benim konumu kullanmalarını istemiyorum. Bazıları bundan besleniyor. Neden buna takıldınız merak ettin
siz bikaç kez yazınca bende takıldım
yazık çocukla ilgilenmemişler ki böyle olmuş

yerinizde olsam her gördüğümde ilgilenir, elini burnuna orasına götürmemesini tatlılıkla öğütlerdim
başını okşar severdim
elimden geleni yapardım

Arkadaşım herkesin msjindan hoşuna gitmeyen bir kelimeyi alıp bunun etrafında dönüyorsun olaya bir tümden bak üvey anne üvey anne diyorsun ben ne yazdığımı biliyorum hatırlattın dedim kelimelerinle üvey annesin demedim bu bir ikincisi seni tanımam ne diye sana bir hakaret ya da nasıl anlıyorsan ondan olsun anne değilmişsin kusura bakma çocuğun var sanıyordum düşüncelerin bundan ötürü annelik adı altında gelişmemiş diğer konularını bilmem ona göre de yadirgamam ama sen 5 yasında bir çocuğu yadirgarsan iyy oggg dersen bende sana derim anlatabildim mi?Kimsenin en azından benim seninle bir sorunum yok bu sitede olumsuz yorum yaptığım ilk kişisin bin yorumum vardır
Ben mi etrafında donuyorum yoksa yaptıkları ndan rahatsız olduğum üyeler mi sakız gibi uzatıyor. İlk olabilirim benim için hiç sorun degil. Kusura bakma eleştirdin ona laf etmedim ama bana olumsuz manada üvey anne diyemezsin. Ayrıca ben çocuğa ıyy ığğ falan da demedim. Sevmemem rahatsız ediyorsa da düzgün yazarsın

Mesela ben patalojik olan birine karşı ne yaparim biliyor musun onunlaunla muhatap olmam münakaşaya girmem uzak dururum. On küsür mesajla laf yetiştirmem Aksi olursa ben de patalojiğimdir :) konuma dadanan sensin muhatap olma dememe ragmen yazan sensin nir de neler diyor :KK70:
Komik mi bu şimdi
Espri anlayışında yok
Hamimden marifet sanıyorsun ya ordan laf yetiştirmeyi bak herkes marifetli
Ama sen şimdi bunu da anlamazsın:deli:

Sende azıcık annelik duygusu olsaydı alır o çocuğu bir temiz yıkar iç çamaşırlarını değiştirir yemek yemeği gerekirse gösterirdim küçücük cocuga pis demek kolay senin acaba düşüncelerin ne kadar temiz?Üvey annem geldi aklıma sen yazınca evlatların vardir ve seninde senedin yok hep başlarında olacağına merhamet et ki merhamet bul
Bana alenen pis düşünceli demişsin buna neden saygı duyayyım. Neden bunu begeneyim ve tepki göstermek de en dogal hakkım. Çocuga karşı hislerimi eleştirebilirsiniz ama hadsizce degil
Nedense tepki verdigim bütün üyeler ağız birliği içinde dayanışma içinde beni haz alarak taşlıyor. Olumsuz Yazdıgın ilk kişi isem banane mesela

Son düzenleme:
Sevmek zorunda değilsiniz tabiki kimsede size bu konuda bişey diyemez
Ama ailesiyle veya kv ile pisliği icin konusun derim yazık günah ne görürse ne ögretilirse onu yapıyor daha kücük cünkü

Walla baştan konunu okudum sana yazdığımı da kırmışim belli konu çocuk olunca abartmış olabilirim kusura bakma.Ben kapatıyorum konuyu burada Allah annesine akıl fikir versin diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X