- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
Kafam karaman çorman onu baştan soyliyim. ... bir önceki konumu bilenler vardir şaka muhabbeti... ben ondan tripliydim zaten... alınmıştım yani. gün içinde arkadaşlar plan yapınca eşime dedim böyle böyle diyor kızlar ne yapayım diye ordan konu nasıl olduysa ben karar verdim sadece bil demişim ona geldi oysaki sordum neyse eve geldim sadece mrb dedim azıcık simartsa yumusayacaktim ''arkadasmiyiz biz mrb ne dedi yoo deidm ' neyse zaten gun icindeki o muhabetten kizmis bana ''sen bana sadece bil diye mesaj atıyorsun'' filan dedi ben de sen ne diyorsun aç oku bir daha sinirlendi elini vuracakmış gibi havaya kaldırdı öyle görünce hemen ayağa kalkıp diklendim o eli niçin kaldirdiysan vuracaksin o zaman dedim baya yuz yuze diklendik derken ben sesimi yükselttim o yükseltti bir an gözüm döndü defol bu evden dedim kıyafetlerini kapının önüne attım evlilik cüzdanını yırttım falan filan( bu çok büyük bir hata oldu) o ise gitti giderken agliyormis babasını aramış ben de evde ağlıyorum tabi...babası babamı aramış oglum ağlayarak ise gitti demiş (canları ogullari asla kızları olamadım en ufak şeyde oğulları haksız dahi olsa canları oğulları oldu ah oğlum vah oğlum üzülme oğlum durumlari) neyse babam beni aradı annene ne oldu anlat dedi beniyemin ettirme dedi hemen bir tehtit neyse annem de damadının sever bunlar küçük şeyler çabuk ara özür dile o çocuk ağlamış diyor eeeeee ben ne yapıyorum destek olmayacaksınız beni arayıp sormayin. anlaşamıyoruz bitti dedim babam bak yemin ederim buralara uğrayamazsın filan dedi artık yeminlerden korkmuyorum arkamda olmayan bana köstek olmasın dedim onlarda gerdi snki ben çok eğleniyorum şu durumda babamda konuşmuş eşimle ağlıyormuş ben de burda ğlıyorum ddim sinirlendim ama siz benim ne hissettiğimi sormayın bile gerek yok biricik damadınız ve oğlunbuız dedim. neyse eşim sabah geldi valizini aldı vee gitti sanırım burda bitti evet doğru inadım oda inat bazen sebebsiz bitebiliyor bazı şeyler üzücü elbet de olan oldu oda eşyalarından bir kaçını aldı ve gitti .özür dilerim kıyafetleri sattığım için ancak oda özür dilemeli yani o dilemeden asla dilemicem sanırım oda dilemeyeck