Çok fena kavga ettik belki de bitti ...

Çoğu kişi adamı haklı bulmuş bide saygı duyuyorum tabi...

ben de bakmam açık söylüyorum çok özeldir hasasdır ama öyle bir yere gelmişiz ki artık kopup gitmiş

canımm bende aynı senn gbi çabuk harlar cabuk söbnerim böyle yapmayalım eşimizle aramızdaki bağlar kopmasınn öncceki konularınıda okudum objektif yorum için... bnde güven kırıcı konusmaları sevmem ... ama cok abartmıssın evlilik cüzdanını yırtmak nedir hemen nasıl bitti diobiliosun bide evladın varmıs

O bana bunu dedi bende ondan daha baskın gorunmeliyim diyerek yaptığınız yanlısı duzeltmelisiz.
Yine aynı benzer duruma gelmemek için tahammül sinirlarinizi ve gözü kara gibi davranislarinizi yoklayin

aynen de aslında ben ddirek kendi yaptıklarıma yoğunlaşarak anlattım çünkü kendimi sorguluyorum ay bana şunu yaptı bunu yaptı diyerek girmedim konuya

Bazı aileler öyle işte..
Gelenekçi..
Onlara göre kadın susacak, kadın evliliğini devam ettirecek, kadın fedakar olacak..
Neden?
Kızları boşanmasın yuvası yıkılmasın..
Görmüyorlar, bilmiyorlar ki kızları yıpranıyor, insanlıktan çıkıyor..
Siz de böyle davranıp onları haklı çıkarmayın..
Sessiz kalın..
Onlar düşünsün bu kadın neden artık susuyor?

Bencede

onun yanlış olduğunu ilk yorumumda yazmıştım zaten
bu yorumum genel olarak bu düşünceye karşı

Erkek el kaldırıyorsa karşısında vik vik etmeyeceksin.

Sakince vurmamasını bekle
o zaman insafa gelip zaten vurmaz.
Bir şey söylememek lazım böyle durumlarda
kaldıramaz erkek o.
Gücüne gider..

Bu mudur yani..

Hayır boşanma kağıdı gelince görürsün falan..
Yahu boşanma kağıdı sadece kadına mı gidiyor.
Kadın mı sadece bu evlilikten men ediliyor.
Bu evlilik de kadın bir tarafsa erkek diğer taraf.
Biri hunharca sallarken
diğeri niye tüm gücüyle tutmak zorunda.

Adam zaten el kaldırdığı yetmiyor gibi
konu komşuya rezil etmiş evliliğini
birde ağlaya ağlaya babasını arıyor.
Baba kızın babasını.
Kızın babası kızı.
O ona, o ona zincirleme rezalet.
Sorun ne peki
Hiç birşey. Sıradan eşler arasında her zaman olabilecek
kadar minnacık bir mevzu, hatta mevzucuk.

En olmamış adam tipi.
Bu konuda %10 konu sahibi
%90 da eşi hatalı. Bana göre.

elaleme boşanıp rezil mi edeceksin bizi öleyim mi ben dedim bende sinir kalmadı ben bittim yaaaa ... ölsem umurlarında değil dul kadına dışarda nasıl bakıyorlarmış içim acıyor hepten nefret ediyorum herşeyden benim kocam parasını eve getirirmiş kadına gitmemz miş susuacakmışım özür dileyecekmişim

oradaki yorumda insan olarak yaptığı yanlış görülmedi için öyle yazdım
sadece erkek olduğu için ona böyle yapamazsın anlamı vardı
tabiki ben De saygının karşılıklı olarak yjtirilmenesi taraftarıyım

Birine evlenirken niye evleniyorsun diye sormazlar da neden boşanıyorsun diye neden sorarlar der annem..
Dul kadına dışarda hiçde kötü bakmıyorlar emin olun siz kendinizi bildikten sonra..
Ben de dulum..
Ömür boyu harap olacağıma huzurlu yaşamayı seçtim..
Gücünüz varsa kimseyi dinlemeyin..

Aileniz bilmiyor ki böyle davrandıkça eşiniz daha da azıyor..
Azıcık bi höt deseler kuzu olur o adam.
Çocuklarından çok elalemi düşünen aileler nasıl vebal alıyorlar bilmiyorlar..

kimseyi dinlemiyorum artık dinleyemiyorum artık normal tepkiler veremiyorum çükü hep suçlu psikolojisine itilince insan bir yerden sonra değişiyor asileşiyor . ben kendimi biliyorum dedim ben de . elbet ayrılık olsun isteiyorum ama aillerin bu tarzı beni direk bırakıp gitmeye zorluyor . bırakıp gitsem mutlu mu olucam tabiki hayır eşim dediğim adam kötü bir insan mı hayır

benim cevap yazdığım yorumda sadece erkek olduğu için ona bunları yapamazsın anlamı var o yüzden böyle yazdım
hani deseler ki eşler arasında karşılıklı saygı olmalı tamam orada hemfikirim

benim cevap yazdığım yorumda sadece erkek olduğu için ona bunları yapamazsın anlamı var o yüzden böyle yazdım
hani deseler ki eşler arasında karşılıklı saygı olmalı tamam orada hemfikirim

Ben de zaten konusahibine yazmıştım..
Size katılmakla birlikte kendi düşüncemi ekleyerek..

aynen de aslında ben ddirek kendi yaptıklarıma yoğunlaşarak anlattım çünkü kendimi sorguluyorum ay bana şunu yaptı bunu yaptı diyerek girmedim konuya

acık net olursan daha ii yorumlarız hatalarımızı görebiliyoruz önemli olan bunu düzeltmek ne yapacaksn şimdi

birkaç sayfa önceki mesajında "ilk o özür dilerse, ben de dilerim affederim" diyorsun. önceki konularında "başta bana şunları yaptı, kırıldım, aynılarını ona yaşatıyorum" diyorsun. bence önce evlilik terapisi, psikolojik yardım gerekiyor ikinize de.
durdukça kendi kendine kurup boşanma kararı almaya uğraşıyorsun. kendini suçlarken, bir anda aileni, eşini, çevreni suçlamaya başlıyorsun vs.
sağlıklı düşünemiyorsun bence.

Kesinlikle katılıyorum

o özür dilerse kendi hatalrım için ben de dilerim ilk adımı atmam diyrum bunda netim afetme konusuna gelince o karşılıklı bir durum . bir anda aileyi suçlama diyorsunda suçlama değil yaptıklarından bahsediyorum destek değil köstek oluyorlar diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…