- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
Çoğu kişi adamı haklı bulmuş bideerkeğin onuru kırılır
erkeklerin böyle şeyler zorunda gider
erkekler bunları kaldiramaz
ee peki kadinlar
amannn onlarin cani cehenneme....
Valla bıktım bu tarz yorumları görmekten
Kendinizi ikinci sınıf görmekten vazgeçin artık yaa
ben de bakmam açık söylüyorum çok özeldir hasasdır ama öyle bir yere gelmişiz ki artık kopup gitmişBen asla kendimi ikinci sınıf erkeği birinci sınıf ya da kendimi birinci onu ikinci..kısacası sınıflandırmam.Ben bir hareket yaparken önce kendime yakışıp yakışmadığına bakarım.Herkesin öfke hali olur.Ama erkekle kadının duygusal ve sosyal tepkileri farklıdır.Fakat ben bir kadın olarak,bir erkek eşyalarımı kapının önüne koysa o insanı hayatımın içinde dışarı çıkarırım dönüp insan yerine koyup bakmam bile.Bunun erkeği kadını yok.Bu yaptığın yanlış demekte,kendimizi 2.sınıf yerine koymak değildir.
Kafam karaman çorman onu baştan soyliyim. ... bir önceki konumu bilenler vardir şaka muhabbeti... ben ondan tripliydim zaten... alınmıştım yani. gün içinde arkadaşlar plan yapınca eşime dedim böyle böyle diyor kızlar ne yapayım diye ordan konu nasıl olduysa ben karar verdim sadece bil demişim ona geldi oysaki sordum neyse eve geldim sadece mrb dedim azıcık simartsa yumusayacaktim ''arkadasmiyiz biz mrb ne dedi yoo deidm ' neyse zaten gun icindeki o muhabetten kizmis bana ''sen bana sadece bil diye mesaj atıyorsun'' filan dedi ben de sen ne diyorsun aç oku bir daha sinirlendi elini vuracakmış gibi havaya kaldırdı öyle görünce hemen ayağa kalkıp diklendim o eli niçin kaldirdiysan vuracaksin o zaman dedim baya yuz yuze diklendik derken ben sesimi yükselttim o yükseltti bir an gözüm döndü defol bu evden dedim kıyafetlerini kapının önüne attım evlilik cüzdanını yırttım falan filan( bu çok büyük bir hata oldu) o ise gitti giderken agliyormis babasını aramış ben de evde ağlıyorum tabi...babası babamı aramış oglum ağlayarak ise gitti demiş (canları ogullari asla kızları olamadım en ufak şeyde oğulları haksız dahi olsa canları oğulları oldu ah oğlum vah oğlum üzülme oğlum durumlari) neyse babam beni aradı annene ne oldu anlat dedi beniyemin ettirme dedi hemen bir tehtit neyse annem de damadının sever bunlar küçük şeyler çabuk ara özür dile o çocuk ağlamış diyor eeeeee ben ne yapıyorum destek olmayacaksınız beni arayıp sormayin. anlaşamıyoruz bitti dedim babam bak yemin ederim buralara uğrayamazsın filan dedi artık yeminlerden korkmuyorum arkamda olmayan bana köstek olmasın dedim onlarda gerdi snki ben çok eğleniyorum şu durumda babamda konuşmuş eşimle ağlıyormuş ben de burda ğlıyorum ddim sinirlendim ama siz benim ne hissettiğimi sormayın bile gerek yok biricik damadınız ve oğlunbuız dedim. neyse eşim sabah geldi valizini aldı vee gitti sanırım burda bitti evet doğru inadım oda inat bazen sebebsiz bitebiliyor bazı şeyler üzücü elbet de olan oldu oda eşyalarından bir kaçını aldı ve gitti .özür dilerim kıyafetleri sattığım için ancak oda özür dilemeli yani o dilemeden asla dilemicem sanırım oda dilemeyeck
aynen de aslında ben ddirek kendi yaptıklarıma yoğunlaşarak anlattım çünkü kendimi sorguluyorum ay bana şunu yaptı bunu yaptı diyerek girmedim konuyacanımm bende aynı senn gbi çabuk harlar cabuk söbnerim böyle yapmayalım eşimizle aramızdaki bağlar kopmasınn öncceki konularınıda okudum objektif yorum için... bnde güven kırıcı konusmaları sevmem ... ama cok abartmıssın evlilik cüzdanını yırtmak nedir hemen nasıl bitti diobiliosun bide evladın varmıs
aynen şuan gene üstüme gelecekler akşam hep beraber toplanacakmışız dün akşam annem babam üstüme geldi çldırdım gözüm görmez sizi de görmez bir beni sorun diyip ben de yıprandım çünkü baktılar tehtitle seni re4dderimle iş çözülmeyecek yumuşak davranıyorlar ama içlerini bviliyorum sanıyorlar ki iyi yapıyorlar
Bencedeerkeğin onuru kırılır
erkeklerin böyle şeyler zorunda gider
erkekler bunları kaldiramaz
ee peki kadinlar
amannn onlarin cani cehenneme....
Valla bıktım bu tarz yorumları görmekten
Kendinizi ikinci sınıf görmekten vazgeçin artık yaa
Katılıyorum ama ikinci sınıf olmamak için de böyle carlayıp, sinir krizleri geçirip saçmalamayacak da kadın..
Aile cüzdanı yırtmak ne demektir?
Alyans kadar kutsaldır o..
Herkeshem haddini bilecek, hem saygınlığını koruyacak..
Ne o öyle mahallevari kavgalar?
Ben şiddet gördüm eşimden..
Bir kez elim kalkmadı ona..
Bir kez kırıp dökmedim..
Ayrıldım..
Arkama da bakmadım sonrasında..
elaleme boşanıp rezil mi edeceksin bizi öleyim mi ben dedim bende sinir kalmadı ben bittim yaaaa ... ölsem umurlarında değil dul kadına dışarda nasıl bakıyorlarmış içim acıyor hepten nefret ediyorum herşeyden benim kocam parasını eve getirirmiş kadına gitmemz miş susuacakmışım özür dileyecekmişimBazı aileler öyle işte..
Gelenekçi..
Onlara göre kadın susacak, kadın evliliğini devam ettirecek, kadın fedakar olacak..
Neden?
Kızları boşanmasın yuvası yıkılmasın..
Görmüyorlar, bilmiyorlar ki kızları yıpranıyor, insanlıktan çıkıyor..
Siz de böyle davranıp onları haklı çıkarmayın..
Sessiz kalın..
Onlar düşünsün bu kadın neden artık susuyor?
Ben asla kendimi ikinci sınıf erkeği birinci sınıf ya da kendimi birinci onu ikinci..kısacası sınıflandırmam.Ben bir hareket yaparken önce kendime yakışıp yakışmadığına bakarım.Herkesin öfke hali olur.Ama erkekle kadının duygusal ve sosyal tepkileri farklıdır.Fakat ben bir kadın olarak,bir erkek eşyalarımı kapının önüne koysa o insanı hayatımın içinde dışarı çıkarırım dönüp insan yerine koyup bakmam bile.Bunun erkeği kadını yok.Bu yaptığın yanlış demekte,kendimizi 2.sınıf yerine koymak değildir.
elaleme boşanıp rezil mi edeceksin bizi öleyim mi ben dedim bende sinir kalmadı ben bittim yaaaa ... ölsem umurlarında değil dul kadına dışarda nasıl bakıyorlarmış içim acıyor hepten nefret ediyorum herşeyden benim kocam parasını eve getirirmiş kadına gitmemz miş susuacakmışım özür dileyecekmişim
kimseyi dinlemiyorum artık dinleyemiyorum artık normal tepkiler veremiyorum çükü hep suçlu psikolojisine itilince insan bir yerden sonra değişiyor asileşiyor . ben kendimi biliyorum dedim ben de . elbet ayrılık olsun isteiyorum ama aillerin bu tarzı beni direk bırakıp gitmeye zorluyor . bırakıp gitsem mutlu mu olucam tabiki hayır eşim dediğim adam kötü bir insan mı hayırBirine evlenirken niye evleniyorsun diye sormazlar da neden boşanıyorsun diye neden sorarlar der annem..
Dul kadına dışarda hiçde kötü bakmıyorlar emin olun siz kendinizi bildikten sonra..
Ben de dulum..
Ömür boyu harap olacağıma huzurlu yaşamayı seçtim..
Gücünüz varsa kimseyi dinlemeyin..
Aileniz bilmiyor ki böyle davrandıkça eşiniz daha da azıyor..
Azıcık bi höt deseler kuzu olur o adam.
Çocuklarından çok elalemi düşünen aileler nasıl vebal alıyorlar bilmiyorlar..
Katılıyorum ama ikinci sınıf olmamak için de böyle carlayıp, sinir krizleri geçirip saçmalamayacak da kadın..
Aile cüzdanı yırtmak ne demektir?
Alyans kadar kutsaldır o..
Herkeshem haddini bilecek, hem saygınlığını koruyacak..
Ne o öyle mahallevari kavgalar?
Ben şiddet gördüm eşimden..
Bir kez elim kalkmadı ona..
Bir kez kırıp dökmedim..
Ayrıldım..
Arkama da bakmadım sonrasında..
benim cevap yazdığım yorumda sadece erkek olduğu için ona bunları yapamazsın anlamı var o yüzden böyle yazdım
hani deseler ki eşler arasında karşılıklı saygı olmalı tamam orada hemfikirim
aynen de aslında ben ddirek kendi yaptıklarıma yoğunlaşarak anlattım çünkü kendimi sorguluyorum ay bana şunu yaptı bunu yaptı diyerek girmedim konuya
birkaç sayfa önceki mesajında "ilk o özür dilerse, ben de dilerim affederim" diyorsun. önceki konularında "başta bana şunları yaptı, kırıldım, aynılarını ona yaşatıyorum" diyorsun. bence önce evlilik terapisi, psikolojik yardım gerekiyor ikinize de.kimseyi dinlemiyorum artık dinleyemiyorum artık normal tepkiler veremiyorum çükü hep suçlu psikolojisine itilince insan bir yerden sonra değişiyor asileşiyor . ben kendimi biliyorum dedim ben de . elbet ayrılık olsun isteiyorum ama aillerin bu tarzı beni direk bırakıp gitmeye zorluyor . bırakıp gitsem mutlu mu olucam tabiki hayır eşim dediğim adam kötü bir insan mı hayır
Kesinlikle katılıyorumErkek el kaldırıyorsa karşısında vik vik etmeyeceksin.
Sakince vurmamasını bekle
o zaman insafa gelip zaten vurmaz.
Bir şey söylememek lazım böyle durumlarda
kaldıramaz erkek o.
Gücüne gider..
Bu mudur yani..
Hayır boşanma kağıdı gelince görürsün falan..
Yahu boşanma kağıdı sadece kadına mı gidiyor.
Kadın mı sadece bu evlilikten men ediliyor.
Bu evlilik de kadın bir tarafsa erkek diğer taraf.
Biri hunharca sallarken
diğeri niye tüm gücüyle tutmak zorunda.
Adam zaten el kaldırdığı yetmiyor gibi
konu komşuya rezil etmiş evliliğini
birde ağlaya ağlaya babasını arıyor.
Baba kızın babasını.
Kızın babası kızı.
O ona, o ona zincirleme rezalet.
Sorun ne peki
Hiç birşey. Sıradan eşler arasında her zaman olabilecek
kadar minnacık bir mevzu, hatta mevzucuk.
En olmamış adam tipi.
Bu konuda %10 konu sahibi
%90 da eşi hatalı. Bana göre.
o özür dilerse kendi hatalrım için ben de dilerim ilk adımı atmam diyrum bunda netim afetme konusuna gelince o karşılıklı bir durum . bir anda aileyi suçlama diyorsunda suçlama değil yaptıklarından bahsediyorum destek değil köstek oluyorlar diyorum.birkaç sayfa önceki mesajında "ilk o özür dilerse, ben de dilerim affederim" diyorsun. önceki konularında "başta bana şunları yaptı, kırıldım, aynılarını ona yaşatıyorum" diyorsun. bence önce evlilik terapisi, psikolojik yardım gerekiyor ikinize de.
durdukça kendi kendine kurup boşanma kararı almaya uğraşıyorsun. kendini suçlarken, bir anda aileni, eşini, çevreni suçlamaya başlıyorsun vs.
sağlıklı düşünemiyorsun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?