Çok fena kavga ettik belki de bitti ...

Hadi geçmiş olsun.
Benim eşin ile ilgili yazdıklarımı atlayarak okumuşsundur umarım
Tanımadığım bir adamın arkamdan sövüyor olma ihtimali
ne bilim hiç hoş değil

Hadi geçmiş olsun.
Benim eşin ile ilgili yazdıklarımı atlayarak okumuşsundur umarım
Tanımadığım bir adamın arkamdan sövüyor olma ihtimali
ne bilim hiç hoş değil
hahahahaa çok ta ayrıntılı kişi kişi okumadım canım kimi söyle diyor böyle diyor diye üstünden geçtim kendi yazdığımı okudum sadece

hissettiğimiz biraz öyle oluyor sevdiğini anlıyorsun duyuyorsun kendi adıma diyorum ben senin için söyle düşündüm diyor mesela şunu hissettim bunu yaşarken anlamıyorsun ee bende şunu hissettiğim için yaptım dşyorsun derken sevgi kaynaklı olduğunu anlyorsun sorununu

Gerçekten çok sevindim ya. Birbirnize kıyamamışsınız, hala diğer yorumlara katılmıyorum. Evet çok yükselmiştiniz ama sevgi çok başka bişey işte, birbirnizi kaybetme korkusu sizi daha da çok kenetleyecektir diye düşünüyorum. Bazen böyle şeyler yaşanır ama sonrası çok daha iyi olur iki tarafta ciddi ders alır. @gulguzeli_89 o güzel yüzünün hep gülmesini diliyorum arkadaşım

ayyy canımmmmm ne güzel şeyler söylemişssin... benim adına sevinmeni buralardan hissettim çok içtrensin. o güzel kalbine tşk ederim..... inş senin de o güzel yüzün hep gülsün, herkesin gülsün :) :*

Gereksiz yere büyük tepkiler veriyorsunhz,biraz kendinizi kontrol etmelisiniz bu şekilde olmamaliydiniz o inatsa braz fedakarlik yapip alttan almaliydiniz cünkü ortada adami ewden kovmak,evlilik cuzdanina yirtmak gibi bir sorun yokmus.
Yanlissiniz bence umarim düzelir

Kötü bir durum yasamissiniz , üzücü ve yıpratıcı olur böyle kavgalar.
Bitti demeyin öyle hemen. Evlilik böyle kolay bitmez. Üzülmeyin , düzelecek insaallah.

Evlilik cüzdanı hata olmuş ama işte bir kağıt parçası o , çokta anlam yüklenmek lazım. Burada ki nokta , boşanmak istediğinizi dile getirmek demek miydi, önemli olan bu ? Eğer böyleyse , boşanma kelimesi evin bereketini , huzurunu alır. Hiç kullanmayın, ima etmeyin, hiç ..

Sadece böyle krizler yaşadıkça , bir daha ki kavga daha fazla yuzgoz olunarak sonuçlanır.
Bu böyle böyle devam eder iste ve sonunda gemi su alır.

Eşiniz size sadece trip atmış aslında. Tripler alttan alınırsa evliliklerde hiç kavga olmaz aslında :)

Yazdığınız kadar , eğer doğru anladiysam , eşiniz duygusal ve merhametli biri.
Merhametli bir erkek ,eşini seviyorsa hep mutluluk verir. Frekansini yakalamak ve bozmamak lazım. :)

yapmayın canım insanlık hali yapılmasa ii ama yani yapıldı hata die yuzyuze bakılmaz mı
insanın iyisini kotusunu her bi yanını görcez aynı yola baş koyduysak sadece iyiyken değil çışdırmışken de.
Bana bi kere asla ama asla dememesi gerekn bişi demişti sinirle
ben de o sinirle burnunu kırdım hakettin dedim :)
olmasa tabi ii ama bence ii koyu cirkin her yanımız biziz

evet vlilik dediğin kolay bitmiyormuş. yaptığın tespit doğru merhametli bir insan biraz birşeyleri düzeltsek çok mutlu olabiliriz . emrhametinin yanında doğru onunda tripleri var ben hep kadınlara mahsus zannederdim eşimle tanışmadan :) boşanma kelimesi lanetli gibi bir kere ağzına alınca devamını getiriyor huzur kaçırıyor

yani evet el kaldırmıs durduk yere bunu nie gözardı ediosunuz ki

Gözardı etmedim ben..
Adam el kaldırsın, kadın kırsın döksün, evlilik cüzdanını yırtsın..
Bu tablo güzel mi?
El kaldırdıysa o adam çekilir gidilir..
Ya sakinleşmek için başka bir odaya..
Ya da sindiremeyip başka bir eve..

Barışma niz sevindim
Bence konuyu kapattırin yeni yorumlar belki kafanızı karıştırır
inşallah bir daha böyle şeyler yasamazsiniz

üstte yazdım sonucu dün akşam bir araya geldik aileler ile evet yanlıştım o da yanlış tı hiçbirşey tektaraflı değil durduk yere değildi

öyle yada böyle tek taraflı olmadı hiçbirşey ben biraz daha ileriye gittim sadece ayrıca ayrılık lafını ilk o dillendirdi bu mevzuda bende öylemi o zaman böyle diye tepki verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…