- 13 Şubat 2015
- 499
- 1.090
- 313
- 36
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
günaydınn ... dün gene yazamadım kusura bakmayın uzun bir geceydi bizim için beklediğim şeylerle karşılaştık ailesi her zamanki modundaydı babam daha yapıcıydı ve sakindi ama ben sakin olmadım eşim ortama hakimdi sakin ve yapıcıydı neyse konuştuk ben sesimi yükselttim derken en sonunda ben ağladığım için eşimin bana gelip sarılmasıyla yani bana dayanamaması ile tatalıya bağlandı ben ağlarken oda ağladışuan gözlerim doluyor aklıma gelince.... çok yıprattık malesef sorunlar konuşuldu çözümler üretildi derken biz eve gece 12 gibi döndük sonra kendimiz gibi dağıttığımız evi toparladık hızlıca evlilik cüzdanını topalradık koyduk, sahura kadar muhabbet ettik sonra sizden bahsettim kimseye anlatamadığımı buraya yazdığımı söyledim kendisi de çünkü ben kime anlatayım ailemden başka dedi neyse yardımcı olan oldu, eleştiren, siz bittiniz diyen de oldu dedim . oda ''iyi de tek bir konu üzerinden değerlendiriyorlar ne kadar anlayabilirler'' dede evet ama zaman zaman içine de girdim yaşadıklarımın dedim bir de bana '' taraflı mı anllattın'' dedi :) :) ben de hayır tabiki diyip kendi yazdığımı okudum. hatta eksik bile anlattım senin tarafından dedim öyle işte kapanışı sizlerle yaptık yani şuan barışmanın rahatlığı var ama bir yandan birbirimizi harcamanın da hüznü selda1989 @mevzey @Has nicktir tşk ederim. merak etmişssiniz durum böyle
hahahahaaHadi geçmiş olsun.
Benim eşin ile ilgili yazdıklarımı atlayarak okumuşsundur umarım
Tanımadığım bir adamın arkamdan sövüyor olma ihtimali
ne bilim hiç hoş değil
inşallahsevindim senin adina isallah bir daha yasanmaz
bir daha bu şekilde davranmıcaz diye aileleri karıştırmıcaz diye söz verdikEn azından barışmışsınız bu kadar fevri ve kırıcı davranmayın bir daha
hissettiğimiz biraz öyle oluyor sevdiğini anlıyorsun duyuyorsun kendi adıma diyorum ben senin için söyle düşündüm diyor mesela şunu hissettim bunu yaşarken anlamıyorsun ee bende şunu hissettiğim için yaptım dşyorsun derken sevgi kaynaklı olduğunu anlyorsun sorununuGelismelerden sonra sunu bir kez daha anladim, her evlilik farklidir. Cok yuz goz olmussunuz, o adam gider vs cümleleri havada kalıyor. Belki çiftçimiz birbirine yeniden aşık oldu kimbilir? Takma kafana seviyorsan kaybetmemek için ugras yeter bu. Ikinizde tabi :)
Gerçekten çok sevindim ya. Birbirnize kıyamamışsınız, hala diğer yorumlara katılmıyorum. Evet çok yükselmiştiniz ama sevgi çok başka bişey işte, birbirnizi kaybetme korkusu sizi daha da çok kenetleyecektir diye düşünüyorum. Bazen böyle şeyler yaşanır ama sonrası çok daha iyi olur iki tarafta ciddi ders alır. @gulguzeli_89 o güzel yüzünün hep gülmesini diliyorum arkadaşımgünaydınn ... dün gene yazamadım kusura bakmayın uzun bir geceydi bizim için beklediğim şeylerle karşılaştık ailesi her zamanki modundaydı babam daha yapıcıydı ve sakindi ama ben sakin olmadım eşim ortama hakimdi sakin ve yapıcıydı neyse konuştuk ben sesimi yükselttim derken en sonunda ben ağladığım için eşimin bana gelip sarılmasıyla yani bana dayanamaması ile tatalıya bağlandı ben ağlarken oda ağladışuan gözlerim doluyor aklıma gelince.... çok yıprattık malesef sorunlar konuşuldu çözümler üretildi derken biz eve gece 12 gibi döndük sonra kendimiz gibi dağıttığımız evi toparladık hızlıca evlilik cüzdanını topalradık koyduk, sahura kadar muhabbet ettik sonra sizden bahsettim kimseye anlatamadığımı buraya yazdığımı söyledim kendisi de çünkü ben kime anlatayım ailemden başka dedi neyse yardımcı olan oldu, eleştiren, siz bittiniz diyen de oldu dedim . oda ''iyi de tek bir konu üzerinden değerlendiriyorlar ne kadar anlayabilirler'' dede evet ama zaman zaman içine de girdim yaşadıklarımın dedim bir de bana '' taraflı mı anllattın'' dedi :) :) ben de hayır tabiki diyip kendi yazdığımı okudum. hatta eksik bile anlattım senin tarafından dedim öyle işte kapanışı sizlerle yaptık yani şuan barışmanın rahatlığı var ama bir yandan birbirimizi harcamanın da hüznü selda1989 @mevzey @Has nicktir tşk ederim. merak etmişssiniz durum böyle
ayyy canımmmmm ne güzel şeyler söylemişssin... benim adına sevinmeni buralardan hissettim çok içtrensin. o güzel kalbine tşk ederim..... inş senin de o güzel yüzün hep gülsün, herkesin gülsün :) :*Gerçekten çok sevindim ya. Birbirnize kıyamamışsınız, hala diğer yorumlara katılmıyorum. Evet çok yükselmiştiniz ama sevgi çok başka bişey işte, birbirnizi kaybetme korkusu sizi daha da çok kenetleyecektir diye düşünüyorum. Bazen böyle şeyler yaşanır ama sonrası çok daha iyi olur iki tarafta ciddi ders alır. @gulguzeli_89 o güzel yüzünün hep gülmesini diliyorum arkadaşım
Gereksiz yere büyük tepkiler veriyorsunhz,biraz kendinizi kontrol etmelisiniz bu şekilde olmamaliydiniz o inatsa braz fedakarlik yapip alttan almaliydiniz cünkü ortada adami ewden kovmak,evlilik cuzdanina yirtmak gibi bir sorun yokmus.Kafam karaman çorman onu baştan soyliyim. ... bir önceki konumu bilenler vardir şaka muhabbeti... ben ondan tripliydim zaten... alınmıştım yani. gün içinde arkadaşlar plan yapınca eşime dedim böyle böyle diyor kızlar ne yapayım diye ordan konu nasıl olduysa ben karar verdim sadece bil demişim ona geldi oysaki sordum neyse eve geldim sadece mrb dedim azıcık simartsa yumusayacaktim ''arkadasmiyiz biz mrb ne dedi yoo deidm ' neyse zaten gun icindeki o muhabetten kizmis bana ''sen bana sadece bil diye mesaj atıyorsun'' filan dedi ben de sen ne diyorsun aç oku bir daha sinirlendi elini vuracakmış gibi havaya kaldırdı öyle görünce hemen ayağa kalkıp diklendim o eli niçin kaldirdiysan vuracaksin o zaman dedim baya yuz yuze diklendik derken ben sesimi yükselttim o yükseltti bir an gözüm döndü defol bu evden dedim kıyafetlerini kapının önüne attım evlilik cüzdanını yırttım falan filan( bu çok büyük bir hata oldu) o ise gitti giderken agliyormis babasını aramış ben de evde ağlıyorum tabi...babası babamı aramış oglum ağlayarak ise gitti demiş (canları ogullari asla kızları olamadım en ufak şeyde oğulları haksız dahi olsa canları oğulları oldu ah oğlum vah oğlum üzülme oğlum durumlari) neyse babam beni aradı annene ne oldu anlat dedi beniyemin ettirme dedi hemen bir tehtit neyse annem de damadının sever bunlar küçük şeyler çabuk ara özür dile o çocuk ağlamış diyor eeeeee ben ne yapıyorum destek olmayacaksınız beni arayıp sormayin. anlaşamıyoruz bitti dedim babam bak yemin ederim buralara uğrayamazsın filan dedi artık yeminlerden korkmuyorum arkamda olmayan bana köstek olmasın dedim onlarda gerdi snki ben çok eğleniyorum şu durumda babamda konuşmuş eşimle ağlıyormuş ben de burda ğlıyorum ddim sinirlendim ama siz benim ne hissettiğimi sormayın bile gerek yok biricik damadınız ve oğlunbuız dedim. neyse eşim sabah geldi valizini aldı vee gitti sanırım burda bitti evet doğru inadım oda inat bazen sebebsiz bitebiliyor bazı şeyler üzücü elbet de olan oldu oda eşyalarından bir kaçını aldı ve gitti .özür dilerim kıyafetleri sattığım için ancak oda özür dilemeli yani o dilemeden asla dilemicem sanırım oda dilemeyeck.. BURAYA YAZIYORUM ÇÜNKÜ ARKADAŞLAR KİMSEYE ANLATAMIYORUM AİLEM BİLİYOR ONLARDA BENİ ANLAMA NİYETİN DE DEĞİL ARKADAŞLARIMA SÖYLEYEMİYORUM YARIN BİR GÜN BARIŞIRSAK DİYE DÜŞNÜYORUM ....
yapmayın canım insanlık hali yapılmasa ii ama yani yapıldı hata die yuzyuze bakılmaz mıEski şaka konusunu bilmiyorum da eşyalar kapıya konmuşsa,evlilik cüzdanı yırtılmışsa evet bitmiş.
Hem de çok çirkin bitmiş...
Hayırlı olsun inşallah.
Ben olsam tüm bu hareketleri yaptığım adamla bir daha karşılaşmak istemezdim.
Kimin haklı ya da haksız önemli değil,artık sınırlar çok aşılmış bence.
yani evet el kaldırmıs durduk yere bunu nie gözardı ediosunuz kiKarşınızdaki naparsa yapsın bu kadar çirkinleşmenize lüzum var mıydı?
O adam bir daha dönmemeli..
Zaten adamsa dönmez bir daha..
evet vlilik dediğin kolay bitmiyormuş. yaptığın tespit doğru merhametli bir insan biraz birşeyleri düzeltsek çok mutlu olabiliriz . emrhametinin yanında doğru onunda tripleri var ben hep kadınlara mahsus zannederdim eşimle tanışmadan :) boşanma kelimesi lanetli gibi bir kere ağzına alınca devamını getiriyor huzur kaçırıyorKötü bir durum yasamissiniz , üzücü ve yıpratıcı olur böyle kavgalar.
Bitti demeyin öyle hemen. Evlilik böyle kolay bitmez. Üzülmeyin , düzelecek insaallah.
Evlilik cüzdanı hata olmuş ama işte bir kağıt parçası o , çokta anlam yüklenmek lazım. Burada ki nokta , boşanmak istediğinizi dile getirmek demek miydi, önemli olan bu ? Eğer böyleyse , boşanma kelimesi evin bereketini , huzurunu alır. Hiç kullanmayın, ima etmeyin, hiç ..
Sadece böyle krizler yaşadıkça , bir daha ki kavga daha fazla yuzgoz olunarak sonuçlanır.
Bu böyle böyle devam eder iste ve sonunda gemi su alır.
Eşiniz size sadece trip atmış aslında. Tripler alttan alınırsa evliliklerde hiç kavga olmaz aslında :)
Yazdığınız kadar , eğer doğru anladiysam , eşiniz duygusal ve merhametli biri.
Merhametli bir erkek ,eşini seviyorsa hep mutluluk verir. Frekansini yakalamak ve bozmamak lazım. :)
yani evet el kaldırmıs durduk yere bunu nie gözardı ediosunuz ki
üstte yazdım sonucu dün akşam bir araya geldik aileler ile evet yanlıştım o da yanlış tı hiçbirşey tektaraflı değil durduk yere değildiGereksiz yere büyük tepkiler veriyorsunhz,biraz kendinizi kontrol etmelisiniz bu şekilde olmamaliydiniz o inatsa braz fedakarlik yapip alttan almaliydiniz cünkü ortada adami ewden kovmak,evlilik cuzdanina yirtmak gibi bir sorun yokmus.
Yanlissiniz bence umarim düzelir
tşk ederimmmm :) konu nasıl kapattırılıyor ki ?Barışma niz sevindim
Bence konuyu kapattırin yeni yorumlar belki kafanızı karıştırır
inşallah bir daha böyle şeyler yasamazsiniz
öyle yada böyle tek taraflı olmadı hiçbirşey ben biraz daha ileriye gittim sadece ayrıca ayrılık lafını ilk o dillendirdi bu mevzuda bende öylemi o zaman böyle diye tepki verdimGözardı etmedim ben..
Adam el kaldırsın, kadın kırsın döksün, evlilik cüzdanını yırtsın..
Bu tablo güzel mi?
El kaldırdıysa o adam çekilir gidilir..
Ya sakinleşmek için başka bir odaya..
Ya da sindiremeyip başka bir eve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?