- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
evt sinirliyim yani artık tahamül edemiyorum. üslubumda kırıcı olabiliyorum eğer yumuşak yaklaşılmazsa ben de yaklaşamıyorum malsefBiraz sinirlisiniz sanırım.. eşinizde çok masum değil ama anlatımınızdan söylediklerinizde değilde uslubunuzda sıkıntı olduğu izlenimi uyandı bende.. çok ufak bir sorun karşılıklı konuşun oda sizde özür dileyin.. bundan sonrası için sakinleşin...
niye sadece bazı şeyleri aldatılmaya dayağa bağlıyorsunuz evliliğin güzel gitmesi için yeterli mi ?? sırf bunlar olmadığı için ben çıldıramaz sinirlenemem aynı yorumları annemde yapıyor... ben de aldatmadım dayak ta atmadım bunuda göz önünde bulundursunlarortada aldatılma yok daha büyük bir şey bu kadar çirkinleşip bu hareketlerin yapılması hoş olmamış. eşinizde hata var evet ama sizde de çok var. tabi bu durumdan sonra düzelecek bir şey kalmış mı pek emin değilim saygı sınırları aşılmış ama isterseniz adım atarsınız. evlilik bitirmek o kadar kolay olmamalı bence..
yani ben kimseden aaa haklısın diye sırtımı sıvazlamasını beklemedim zaten ama körüklemesini de beklemedimHaklı olduğun noktalar var tabi ki.
Ama sinirliyken üstüne gitmemeliydin ve evden kovarak olayı gurur meselesi haline getirmemeliydin. Ailen de çok hatalı.Zaten üzgünsün bir de üstüne gelmişler.
Eşinin gönlünü al bence. Ortada boşanacak mesele yok.
Bil diye mi söyledin diye normal söylemedi bu 1 birbirlerine mi takmayın diye küfür etti bu iki ... oda mutlu olur biterseOrtada hiçbir şey yok çok büyütmüşsünüz. Kendi aileniz bile size hak vermemiş. Sadece niye bil diye mesaj atıyorsun demiş hemen kavgaya dönüştürmüşsünüz. Giderdiniz başka odaya sakinleşirdiniz o da sakinleşirdi. Bu kadarcık şeyle kıyafetleri kapı önüne atmak, cüzdan yırtmak çok ağır şeyler. O da bunu haklı olarak gururuna yedirememiş toplamış eşyalarını gitmiş onda bile oturup konuşalım dememişsiniz. Pisi pisine biterse mutlu olursunuz artık tek başınıza. Öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz yoksa şimdi olmasa bir gün bitecek evliliğiniz.
çok gerginim şuan akşam iftarda konuşacakmışız neyi konuşcaz hangi insalarla onun ailesiyle mi beni çıldırtıp en sonunda kendimi kaybedip ne dediğimi bilmicem biliyorum iyi mi olacak olmayacak anlamıyor kimse !!!!!
Sinirlerim çok bozuk benim ben nasıl sağlıklı konusucam ailesinin de gazına gelecek ki her zaman olan şey kendimi ifade edemicem ufff bilmiyorumeve gitmeden biraz hava alın sakinlesin
bu sinirle kendinize zarar verirsiniz
onların konuştuğu zaman sakinca dinleyin
eğer sinirle cevap vermeye kalkarsaniz haliyle haksız duruma dusersiniz
oruçsaniz hemen iftarda konuşma olmasın
yemek yiyin sekeriniz biraz yukselsin vücut kendine gelsin
sonra konuşun
aileleri bir şekilde göndermeye çalışın
onlar karışır sa olan size olur
konuşurken alttan almayın ama bu kadar sınırlı de davranmayin
önce onun derdini öğrenin sonra siz derdiniz anlatın
anlatırken onun yaptıklarını değil sizin hissettiklerini söyleyin
eğer isterse bir danışmana gidin Eger her teklifinizi reddedildi sizi suclarsa o zaman çözüm yok demektir
Sinirlerim çok bozuk benim ben nasıl sağlıklı konusucam ailesinin de gazına gelecek ki her zaman olan şey kendimi ifade edemicem ufff bilmiyorum
eve gitmeden biraz hava alın sakinlesin
bu sinirle kendinize zarar verirsiniz
onların konuştuğu zaman sakinca
Tekliften çıktı malesef oysa en başında sarılsaydı.sadece yada o değil belki mesajıma. Alındığı zaman ben yapsaydım. Tek başımıza halletmiş olacaktıksakin olan her zaman kazanır
öfkeyle kalkan zararla oturur
baktınız herkes sizin üstünüze geliyor daha fazla konuşmak istemediginizi belirtip konuşmayı erteleyin
eşinizde tek konuşun mumkunse
Ah bu aileler kimse kusura bakmasın ama kimisinin ogullari evlenince burnu uzar o burnun ucu oglanin evinde kökü kendi evinde kimisi maddi olarak rahat bırakmaz ya su cocuklariniz evlenince bi serbest bırakın bi nefes alsınlar su evlilikler bitmesin ya eskiden gelin kurbani kaynana doluydu heryer simdi aile kurbani esler dolu yazik gunah yaAslında bizim ilk olayımız değil bunun bu kadar büyük olmasının sebebi birikim işin içine aileler giderli biz çıkmaza girdik sanki ne zaman ki ailemizin yanına taşındık ondan beridir pek yüzümüz gülmüyor ben bizimkilerden hirslaniyorum onun ailesinden dolayı da gıcık oluyorum en ufak şeyde yabancı yaptılar sadece oğullarını dinleyip olmuyorsa ayrılın dediler kaç kez farkında olduğu halde gaza geldiğini söylediği halde aile işte gene onlara kostu
Şimdi yazınca farkediyor insan ne çirkin şeyler ne kadat kötü ben MK yaptım bunu ya da o mu yapti diye...Saygi kalmamis arada. Sevgiyi bilemem ama evlilik cuzdanini yitmak, el kaldirmalar, evden kovmalar, esyalari kapi onune koymalar... bunlar asiri abarti ve sonu hesaba katilmadan yapilan seyler... cocuk degilsiniz ki. O zaman sonuclarina da katlanin. Ben olsam kovuldugum eve donmezdim.
Canım. Hepsini konuştuk ortak nokta buldum ilgi gösterdik rahatsız olunan neyse 3 5 gün dikkat ettik hepsini yaptık ne olduysa biz ailelerin olduğu şehre gelince oldu arkamdan konuştular savunmadi onların lafi ile bana geldi bak tanıyorum seni bana dusunemeyegin şeylerle gelme karına. Laf söyletme sahip çık. Bahanesi orayı silmem lazım o zamn... kaç yaşında insan olmalarına rağmen bak savunmaya geçti deyip alındılar en ufak şeyde olmuyorsa ayrılırsınız dediler kendi farkedip söyledi gazına geliyorum dedi ya bunlar onun cümleleri ve gene biz kavga ettik ve gene onların yanında kinleniyor ailesi de babamı arayıp senin kızın oğlumu ağlattı diyerek şikayet ediyorlar ki bu kaçıncı keşke azıcık sahip çıksaydı bize ben böyle hissedip tiplere bilmezdim yabi kısaca birikim var içimde bir yerde sonra normal olamıyorsun .. canim.ksura bakma düzgün yazamıyorum yazamıyorum inşallah anlarsinBu tip durumlarda araya aracilari koyarsaniz durum daha beter olur. Bir takim birikmislikler olabilir ama sevgi ve ilgi beklediginizi ve bunu goremediginizi de boyle fevri hareketlerle anlatamazsiniz. Oturup guzel guzel konusmak varken diklenmek niye onu anlamadim. Iktidar savasindamisiniz. Ben olsam yuzyuze bir yerde sakince konusur ozur diler yuvamiza gel derdim. Ve de ilgi ve sevgi bekledigini ancak bunlari goremedigini de konusarak soyle. Ortaligi yikarak degil.
Attığım. Mesaj aynen şu şekil. Canim kızlar plan yaptı yarın son kez iftara gidelim diyorlar birşey demedim daha... ne diyim diye ona soruyorum oda bana uyar diye mesaj attıAma artik sizde esinizle buluşup iki dusman olarak degil iki es olarak konuşun şu aileler meselelere girmesin annesine babasina aglayacagi yere icini size döksün tabi ayni sey sizin icinde gecerli ve artik planlarinizi birlikte yapin mesela su gun su saatte boşum seninle birşeyler yapalimmi diye yada birbirinize senden izin almıyorum ama şuradayım değilde canim ben bu arkadaşımlayım beni merak etme istersen eve geleyim de cunku malesef arkadaslar birgun hepsi gidiyor ama eş kalici esinizi ihmal etmiyorsunuz biliyorum ama onun istedgine gidin ve ayni seyi ondanda bekleyin.
Anladim ama esinizle görüşün çünkü sizde cok.ofkeli davranmissiniz bunlarda gurur yapmayin bi daha deneyin ve eve gelirse su ailelerin karismamasini ve sinirlenince birbirinizden uzaklasmanoz gerektiğini konusun ve gidisata gore terapiste gidin veya duzelirse gitmeynAttığım. Mesaj aynen şu şekil. Canim kızlar plan yaptı yarın son kez iftara gidelim diyorlar birşey demedim daha... ne diyim diye ona soruyorum oda bana uyar diye mesaj attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?