Çok fena kavga ettik belki de bitti ...

Bu akşam geçsin de belli olur

Seni anliyorim. Ben bosandim.seni cok iyi anliyorum. Ailelere yakin oturmayin o zaman ve de araya mesafe koyun.
Oncelikle ikiniz de bir sakinlesin. Bir durulun. Cok sey biriktirmissiniz. Bir topraklanin once. Sonra ne yapacaginiza karar verirsiniz. Konusursunuz. Once bir sakinlesin.

Eşinin planın konusunda tavrı yanlış,izin almak zorunda degilsin,haberi olsa yeter zaten.
Senin,eşin eve gelince tavır yapman gereksiz olmuş.
Eşinin elini kaldırması onun bütün haklılığını yerle bir ediyor..İyi ki oturup ağlamak yerine kendini savunmuşsun.Tabi cüzdanı fln yırtman hata,bir de kovman abartı..Sonuçlarını az da olsa düşünmeliydin..Tepkini verip,sana asla vuramayacagını anlatıp kösene cekilecektin..

Ailenin tavrı cok itici..Nasıl ki karsı taraf her koşulda ogullarının yanında oluyorsa,senin ailen de bu şekilde davranmalıydı,en azından ateşe körükle gitmek yerine destek olabilirlerdi..Çok yazık...Kız ailelerinin en büyük yanlışı,genelde,kızlarını savunmak,arkasında durmak yerine,yuvasının dagılmaması adına damattan taraf olması ve kızın gururunu hiçe sayması.Böyle ailelerden nefret ediyorum..

Şimdi sonuç olarak , sen abartmamış olsaydın özür bekleyebilirdin ama şu durumda ilk adımı sen atmalısın,kaybetmek istemiyorsan..Eşinin ağlaması pişmanlıgını gösterir..Gidip sarılmasanda , ufacık bir adım atıp onun tavrına göre hareket edebilirsin..

Yada ikinci bir secenek , biraz uzak kalıp kafanızı toplayın.. Birbirinizi özleyin..İnsan yanındayken kıymetini unutuyor.

Tamamen anlayarak objektif yaklaşmissiniz TsK ederim. Tek taraflı özür beklemiyorum ama özür dinlendiği takdirde diğer tarafin5 sadece ben haklıyım moduna da girmesini istemiyorum karşılıklı olacak özür dilemem derken oydu en ufak adım. Görürsem zaten ben hatamı kabul.eder bunu yapmamaliydim Dicem ama diyorum ki ailesinin dediklerinden etkilenip ve güç alıp sadece ben haklıyım moduna olacak e benim ailem de öyle bu sefer ben birsy yapamıyorum hepsi bir olup bu sefer üstüme gelecek.

Sizi o kadar iyi anliyorum ki, o cildirma anini.
Oyle bi guzel cildirtir ama insanlara anlatinca bunda ne var derler.
Ben de sizin yerinizdeydim, sakinligimle taninan ben boyle boyle delirdim. Tek fark ben evli degildim.
Ayni seyleri yasadigim icin sizi haksiz bulmuyorum.
Karsinizda sizi anlamayan biri olunca kendinizi anlatmaya calisirken kafayi yiyorsunuz ve en sonunda bi patlama ani yasaniyor bu kacinilmaz.

Anlatamadikca sesinizi duyuramadikca yükseliyorsunuz sanki.

Anlatamadikca sesinizi duyuramadikca yükseliyorsunuz sanki.
Aynen oyle oluyor, ben iki saat sabirla ne demek istedigimi anlatmaya calistigimda hala anlamayinca cinnet gecirdigimi biliyorum. Su duvara anlatsam duvar dile gelirdi diye diye kafami duvara vuruyodum en son

Diyorlar ya aldatmamis dovmemis sovmemis neden ayrilasin diye, ben keske beni aldatsaydi diyorum. Ceker giderdim bir saniye beklemeden. Ama bu sekilde olunca ha duzeldi ha duzelecek ha anladi ha anlicak derken 4 koca senem gitti ve ben benden gittim.

Dün aynısını dedim anneme aldatmadı seni diyince aldatsa böyle olmaz soru işareti olmadan giderdim şimdi gidemiyorum. Acaba düzeltebilirmiyiz diye çırpınıyorum ...

Canim seni çok iyi anlıyorum.
Önce delirtirler sonra delirmiş bu derler.
Sana naçizane tavsiyem,
Sakin kal.
Toplandığınızda da sakin konuşun.
Ben barışacağınıza inanıyorum.
Ama baristiktan sonra soluğu doğru terapide alın.
Yoksa sonunuz benim gibi olur.
Bugün 5 dk da bitti evliligim.

Bugün nasıl 5 dk da bitti

iki tarafta da hata gördüm ben
senden çok sinirli gergin her an patlayacak gibi biri hissettim sizi
eşiniz ise çocuk gibi sizi boşanmayla rezillikle korkutabileceğini sindirebileceğini düşünmüş

bence siz ikiniz biraz ayrı durun ve onun adım atmasını bekleyin ailelerde bu kadar işin içinde olmasın mümkünse

cok merak ettim hakkinda hayiisi olsun arkadasim. gelismeleri yaz bize isallah mutlu olucan sonuclar olur

günaydınn ... dün gene yazamadım kusura bakmayın uzun bir geceydi bizim için beklediğim şeylerle karşılaştık ailesi her zamanki modundaydı babam daha yapıcıydı ve sakindi ama ben sakin olmadım eşim ortama hakimdi sakin ve yapıcıydı neyse konuştuk ben sesimi yükselttim derken en sonunda ben ağladığım için eşimin bana gelip sarılmasıyla yani bana dayanamaması ile tatalıya bağlandı ben ağlarken oda ağladı şuan gözlerim doluyor aklıma gelince.... çok yıprattık malesef sorunlar konuşuldu çözümler üretildi derken biz eve gece 12 gibi döndük sonra kendimiz gibi dağıttığımız evi toparladık hızlıca evlilik cüzdanını topalradık koyduk, sahura kadar muhabbet ettik sonra sizden bahsettim kimseye anlatamadığımı buraya yazdığımı söyledim kendisi de çünkü ben kime anlatayım ailemden başka dedi neyse yardımcı olan oldu, eleştiren, siz bittiniz diyen de oldu dedim . oda ''iyi de tek bir konu üzerinden değerlendiriyorlar ne kadar anlayabilirler'' dede evet ama zaman zaman içine de girdim yaşadıklarımın dedim bir de bana '' taraflı mı anllattın'' dedi :) :) ben de hayır tabiki diyip kendi yazdığımı okudum. hatta eksik bile anlattım senin tarafından dedim öyle işte kapanışı sizlerle yaptık yani şuan barışmanın rahatlığı var ama bir yandan birbirimizi harcamanın da hüznü selda1989 M mevzey @Has nicktir tşk ederim. merak etmişssiniz durum böyle

Çok ağır davranmışsınız Eşinizi haklı buldum bir dakika duramazdım.Eski konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun bu kadar kötü bitmemeli....

En azından barışmışsınız bu kadar fevri ve kırıcı davranmayın bir daha

Gelismelerden sonra sunu bir kez daha anladim, her evlilik farklidir. Cok yuz goz olmussunuz, o adam gider vs cümleleri havada kalıyor. Belki çiftçimiz birbirine yeniden aşık oldu kimbilir? Takma kafana seviyorsan kaybetmemek için ugras yeter bu. Ikinizde tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…