öncelikle bu sorunu yaşayanın tek sen olmadığını düşünüyorum aşırı derecede bir ünlüye bağlanmak günümüzde gençler arasında yaygın. bir defasında sosyal paylaşım sitesinde bir ünlüyle ilgili eleştirel bir yorum yapmıştım amannn sen misin eleştiren yemediğim hakaret kalmadı kendilerine hakaret etsem bu kadar tepki vermezler.
senin sorununa gelirsek sanırım sosyal biri değilsin bu durumda internete daha az girmeni ve sosyal hayata adapte olmanın tavsiye edebilirim.
''kurtulamıyorum'' demişsin? ; ama kurtulmak istiyorsun ve kurtulamıyorsun:26: sanki birileri engel oluyormuş gibi.
kuzum senden 2 tane olmasın sakın?
Bir gununu nasil geciriyorsun kisaca bahsedermisin?
yanlış anladınız yada ben anlatamadım. bir sigara bağımlısı nasıl sigarayı bırakmak ister bırakamaz ya benimki de öyle birşey
çalışmıyorum o yüzden her gün evdeyim bu durumda evde nasıl vakit geçer ya tv izliyorum yada bilgisayar
Hicbir hedefim yokmu canim ogrenmeyi istedigin birsey yada yapmayi hayallerin ideallerin neler dusunuyorsun hayattan beklentilerin nelerdir biliyorum biraz sorgulayici oldu ama seni biraz dusunmeye yonlendirmek istiyorum cvp verirsen sevinirim
evet sosyal değilim o yüzden böyle bağlandım kaldım günümün yarısından fazlası internet başında geçiyor kendime bile vakit ayıramıyorum
kim bu ünlü gerçekten merak ettim?
kime bu kadar çok hayran olduğunuzu çok merak ettim.
içine kapanık a sosyal birisi olmalısınız. gününüzün bilgisayar dışında kalan kısmıda onu düşünerek geçiyordur herhalde. iş bulursanız bu bağımlılıktan kurtulabilirsiniz. yada burada daha çok takılın arkadaşlıklar kurun muhabbet edin. Hatta ben sizinle arkadaş olabilirim mesela :) 15 yaşında kuzenimde justin bieber onu takip etsin diye günde yüzlerce tweet atıyor. :98::98:
evet içe kapanıklıkta var bende. ya şimdi çok utandım kendimden 15 yaşında olsaydım belki normal de 24 üm yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?