çok fena saplantı yaptı kurtulamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi bjkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bjkm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
95
1
16
Afyon
konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ama sonunda sorunumu paylaşmaya karar verdim.
arkadaşlar yıllardır fanı olduğum bir ünlü var (ismini vermek istemiyorum) onunla ilgili her şeyi takip ederim, haberlerini, yaptıkları işleri vs.
fakat bu bende büyük saplantı yaptı.
internete sadece onunla ilgili bir şeyler aramak için giriyorum, onunla ilgili kötü yorumlar okuyunca üzülüyorum falan..
yaşım küçük falan da değil utanarak söylüyorum 24
boş işler olduğunu biliyorum ama bu saplantıdan bir türlü kurtulamıyorum.. artık gerçek hayata dönmek istiyorum
bana akıl verin lütfen :)

öncelikle bu sorunu yaşayanın tek sen olmadığını düşünüyorum aşırı derecede bir ünlüye bağlanmak günümüzde gençler arasında yaygın. bir defasında sosyal paylaşım sitesinde bir ünlüyle ilgili eleştirel bir yorum yapmıştım amannn sen misin eleştiren yemediğim hakaret kalmadı kendilerine hakaret etsem bu kadar tepki vermezler.

senin sorununa gelirsek sanırım sosyal biri değilsin bu durumda internete daha az girmeni ve sosyal hayata adapte olmanın tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:

evet sosyal değilim o yüzden böyle bağlandım kaldım günümün yarısından fazlası internet başında geçiyor kendime bile vakit ayıramıyorum

''kurtulamıyorum'' demişsin? ; ama kurtulmak istiyorsun ve kurtulamıyorsun:26: sanki birileri engel oluyormuş gibi.
kuzum senden 2 tane olmasın sakın?

Bir gununu nasil geciriyorsun kisaca bahsedermisin?

''kurtulamıyorum'' demişsin? ; ama kurtulmak istiyorsun ve kurtulamıyorsun:26: sanki birileri engel oluyormuş gibi.
kuzum senden 2 tane olmasın sakın?

yanlış anladınız yada ben anlatamadım. bir sigara bağımlısı nasıl sigarayı bırakmak ister bırakamaz ya benimki de öyle birşey

yanlış anladınız yada ben anlatamadım. bir sigara bağımlısı nasıl sigarayı bırakmak ister bırakamaz ya benimki de öyle birşey

yoo yanlış anlamadım.
sigara bağımlılığı ayrı, hiç tanımadığın birine olan aşırı ilgi ayrı bir durum.

istemiyorsan , istemezsın zaten.
vazgeçmek zor değil; kaldı ki, hiç tanışmamış ve bir şeyler paylaşmamışşınız

Bu tür bağımlılıkların,saplantıların,imkansıza bağlanmaların;kişinin gerçek hayattan,gerçek beraberliklerden kaçmak için beyninde oluşturduğu bir kılıf olduğuna inanıyorum.Panik yapma canım,çok olağan.Gerçekten sevip,gerçekten sevildiğin zaman otomatikman hislerin bu imkansızlıktan uzaklaşacak ve gerçeklik içinde eğri doğru yürümeye başlayacak.Sakın anormalim diye düşünme olur mu,çok olağan...

evet sosyal değilim o yüzden böyle bağlandım kaldım günümün yarısından fazlası internet başında geçiyor kendime bile vakit ayıramıyorum

tamam işte sorunun nedenini bulmuşsun asosyallik.
çalışmıyorum demişsin kendine uygun bir işe girerek kafandaki boş düşüncelerden kurtulabilirsin tabi çalışmamanın özel bir nedeni yoksa.
24 yaşındaymışsın kendini eve kapatma gez dolaş arkadaşlıklar edin boş boş evde otur nereye kadar

cnm psıkolojıde takıntı denıyor buna psikiyatrstten destek alabılırsn hem sosyal fobı falanda olabılır. dert etmecnm sosyal yonunu agırlastır bende cok buna benzer hayranlıklarm oldu gecıyor ama

teşekkür ederim arkadaşlar bu yazdıklarınızın bende farkındaydım meğer benim birilerine derdimi anlatıp fikirlerini almam gerekiyormuş. şimdiye kadar biriktirdiğim gazete haberlerini resimlerini çöpe atıyorum ve interneti en aza indirmeye çalışacağım kendime güvenim gelirse çalışmaya da başlayacağım.

15-16 yaslarinda olur böyle seyler
biraz büyük degil misiniz
hayatinizin bir amaci yok mu calismak verimli olmak ögrenmek vs gibi
olmazsa tabi evde bos bos oturup ne yapacaksiniz

kime bu kadar çok hayran olduğunuzu çok merak ettim.

içine kapanık a sosyal birisi olmalısınız. gününüzün bilgisayar dışında kalan kısmıda onu düşünerek geçiyordur herhalde. iş bulursanız bu bağımlılıktan kurtulabilirsiniz. yada burada daha çok takılın arkadaşlıklar kurun muhabbet edin. Hatta ben sizinle arkadaş olabilirim mesela :) 15 yaşında kuzenimde justin bieber onu takip etsin diye günde yüzlerce tweet atıyor. :98::98:

Justin Bieber'mı?
Allasen söyle ya. O mu?

evet içe kapanıklıkta var bende. ya şimdi çok utandım kendimden 15 yaşında olsaydım belki normal de 24 üm yani :)))

evet içe kapanıklıkta var bende. ya şimdi çok utandım kendimden 15 yaşında olsaydım belki normal de 24 üm yani :)))

aman canım ben seni ters yüz ederim ne demek içine kapanık benimde hayran olduğum birisi var ama o ünlü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…