çok fena saplantı yaptı kurtulamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi bjkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insanlar çok uzun yıllar süren evliliklerini bitiriyorlar alışıyorlar,ölüme alışılıyor herşeye alışılıyor ki eğer gerçekten o kişiyle ilgilenmek istemezsen ilgilenmezsin kaldı ki hiiç tanımadığın birisi bu fan olayını hiç anlamam küçük yaşlardayken de hiç bir ünlüye o tarz bi ilgim olmadı ama bence başka şeylere yönel sen bi bireysin bi hayatın var,o kişise sadece gördüğün bir ekran yüzü gerçek kimliğini görmüyorsun bile.ben geçen ki narkotik operasyonundan sonra twitterda yazılanları görmüştüm de aman allahım inanamadım hiç tanımadıkları birini küçücük çocuklarda nasıl bir savunma nasıl bir inanma o soğukta olduğundan üzülmeler falan şok olmuştum ! bence enterasan bi durum umarım kurtulursun ama açıkcası saçma buluyorum bu tarz halleri

bahsettiğiniz olayı bende takip ettim ve ''ne insanlar var sadece ekrandan tanıdıkları insanlar için üzülüyorlar'' dedim
benimde onlardan aşağı kalır yanım yok ya neyse :)

içinde bulunduğum durum şimdi daha da saçma geliyor
en son çare olarak interneti kapattırmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Birgün hayatta olmazsa zaten yavaş yavaş içinizdeki hayranlık azalmaya ; azalmak zorunda olmaya başlıyor merak etmeyin

benmde vardı geçti artık yok :44:

Ay bende Yalın'a hayrandım ilk çıktığında. Yıl 2004 filan.
Resmen kafayı yemiş gibiydim yaşımda 14..
Teyzem benim için kendisine ulaştı telefon numarasını aldık filan
Sonra konuşmadım bile biliyor musun
Sadece ulaşamamanın verdiği bir hırsmış
Geçti gitti
Şimdi saçma sapan konuşmalarına falan denk geliyorum ben buna mı hayran olmuşum diyorum

konuyu okuyunca tebessüm ettim ilk başta komik geldi yani. snra kendi kendime dedim lan salak sende harry potter a aşıktın
ya arkadaşım büyüyünce geçer diyicemde 24 yaşındaymışsın benden büyüksün yani.
bence kk da takıl birazcık. bende mesela aylardır evde boş oturuyorum. her gün kk ya bakarım. tüm haber sitelerine bakarım. kendime bakım yaparım. bigün saç bakımı bigün cilt bakımı. biraz öyle şeylerle uğraşırsan unutursun bence be canım.
bu arada kimmiş o ünlü çok merak ettim yaa :44:

bir şe olmaz canım ben de 15 yıllık johnny depp takıntısı var :)) o geldi elli yaşına ben geldim otuz yaşıma evlendim çocuklandım hala var takıntım :))
ünlü takıntısı hayatının akışını engellemiyorsa sorun yok bence

bu aslında çok kötü bir şey değil, benim de hayatım boyunca belli zamanlar diliminde saplantılı olduğum şeyler oldu hep. küçükken buffy izlerdim, vampirlerle saplantılıydım, kendimi avcı sanardım, ya dizisini izlerdim ya da çizgi romanlarını okurdum. 10 yaşından 17 yaşıma kadar bu sürdü. o arada da olsen ikizlerine kafayı takmıştım, bütün filmlerini izleyip kitaplarını okurdum. bu da 20 yaşına kadar sürdü.

sonuç? ingilizcemi tamamen onlara borçluyum. bu saplantılı dönemimle gurur bile duyuyorum :)

bence sen de bu ünlü aşkının iyi bir yönünü bul, sana bir şeyler katacak birisine saplantılı ol veya bir şeye. örnek : ben şu anda wikipedia okumaya saplantılıyım. bunun sonucu olarak, ingilizcemi aktif tutmak ve gereksiz bilgiler öğrenmek.

yani demek istediğim, herkesin ilgi alanı farklı. kimisi kitap okumaya spora meraklı takıntılıyken, kimisi ünlülere, kimisi dizilere saplantılı. bence saplantını sana bir şeyler katacak olanlara yönlendir. yaşın küçük değil çünkü, klasik ergenlik denilemez buna. iyi tarafa yönlendirmeye çalış.

Konuyu tebessumle okudum cunku bende de vardı 15-17 arası
İlk cıktıgı zamanlardı gökhan özen dıye geberıyordum nerde konser verırse gıdıyordum, tv.cıkınca cıglıklar atardım zavallı aılem kafayı yedıgımı dusunuyorlardı napsınlar gönlüm olsun dıye benımle konserlerde gezerlerdı..

Harçlıklarımla albumleri,posterleri,roportajlarını bırıktırırdım . Bir posterini kantındekı nefıs patates kızartmasına tercıh ederdım :)
Hiç geçmiycek gb gelirdi o tuttukulu leyla hallerim..
Ama geçiyor :) insan gercek birine aşık oluyor ve nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun
Ha hayattaki odunlar tabı hayallerını de yıkmıyor değil ..

Bir de hiç geçmiyen bir hayranlığım var ama takıntı değil bakıp gözümü gönlümü açıyorum o kadar :)
Artık gençte değilim ama napıyım adam ınsanı bastan cıkartıyor bu kadar kusursuz olmasın oda ama ayıp değil mi :)
Poster falan bırıktırmıyorum ama yine de bu surat insana bir ahh çektiyor ister istemez.

Acep 7/24 bası secdeden kaldırmasak Allah bıze de nasıb eder mı boyle bır taş'ı dıye düşünmüyor değilim ..
Çok yazdım çizdim şimdi şimdi biz susalım resimler konuşsun

Eşek sıpası ağlarken bile güzel olabilen tek erkek

Sanirim sevgilin filan yok ve cok bos zamanin var bu yuzdende onunla oyalaniyorsun,
kendine oyalanacak baska seyler bulsan belki kurtulursun..

Şaşı bu kız :))))))

benim çok yaşadığım bi durum ve gerçekten berbat ötesi bir şey bu. kesinlikle anlıyorum fotoğraflarını siiliyorum hiç bişeyiyle ilgilenmiyorum sayfalarına bakmıyorum artık dinlemiyorum 3 4 gün içinde unutuyorum kesin çözüm

Ayy bende 14 15 yaşındayken Arda Turan hayranıydım .
Futbolla alakam bile yoktu ama sırf onu görmek için oturup maçlarını izlerdim
Sonra o benim peşimde koşardı falan ben yüz vermezdim bir süre sonra evlendik bile hayallerim de
Sonradan noldu aşık oldum sevgilime o gün bugündür ondan başkasını gözüm görmüyor bile Arda Turanı bile :):)
Yani ' Aşk lazım, Aşk lazım ' :)

merhabalar:)

konuna cevap yazma gereği hissettim, hissettiklerini anlayabiliyorum. bir iki yıl önce bende de benzer bir durum olmuştu ama benim hayran olduğum kişi öyle çok büyük hayran kitlesi olan biri değildi o zaman (şu an bayağı genişledi ama o zaman değildi:)) . tanışma fırsatım da oldu, hatta kendisinin de bana çok ilgili davrandığını, bayağı ilgili davrandığını söyleyebilirim. kendimi geri çekmeseydim belki bir şeyler bile yaşayabilirdik. geri çekme sebebim öncelikle yaş farkımızdı, ikincisi de öyle uzaktan hayran olduğumuz kişiler hiç de göründükleri gibi değil. ne kadar sıcak ve samimi gözükseler da içten içe aşırı derecede egoist ve kaprisliler. tanıdıkça " bu ne be " oluyorsun. ilk başta hayran olduğun kişiyle sonradan tanıdığın kişi sanki aynı insan değilmiş gibi oluyor. yani şuna geleceğim, belki sana imkansız geliyordur ama ola ki tanışma fırsatın oldu, belki yakın oldunuz, o zaman sen de göründüğünden daha farklı olduğunu anlayacaksın. "genelleme yapıyorsun,herkes aynı değildir" diyecek olanlar olabilir ama bence "sanat camiası"ndaki ( bu lafı da çok severim ) insanların çoookk büyük bir çoğunluğu böyle. o yüzden kendini bir an önce bu saplantıdan kurtarmaya bak canım

edit: konu da bayağı eskiymiş,canlanmış görünce yeni sandım. neyse görür belki konu sahibi :)

Son düzenleme:
offf kendime sinir oluyorum konum eski ama bende bir değişiklik yok!!!!! aynı tas aynı hamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…