alemsin yani sevgilinin resmini aç da bak bari
ban da hugh jackman çok çekici geliyor yaa adam da ki çekicilik ne öyle kaslar yüzü falan offf
Ay kızlar.. Siz baya, baya ciddisinin
Way, seni koca bebek way
Birisi böyle diyince kendimi; annesi tarafından pijaması giydirilirken, pijamayla beraber havaya kaldırılıp silkelenen çocuk gibi hissediyorum.
insanlar çok uzun yıllar süren evliliklerini bitiriyorlar alışıyorlar,ölüme alışılıyor herşeye alışılıyor ki eğer gerçekten o kişiyle ilgilenmek istemezsen ilgilenmezsin kaldı ki hiiç tanımadığın birisi bu fan olayını hiç anlamam küçük yaşlardayken de hiç bir ünlüye o tarz bi ilgim olmadı ama bence başka şeylere yönel sen bi bireysin bi hayatın var,o kişise sadece gördüğün bir ekran yüzü gerçek kimliğini görmüyorsun bile.ben geçen ki narkotik operasyonundan sonra twitterda yazılanları görmüştüm de aman allahım inanamadım hiç tanımadıkları birini küçücük çocuklarda nasıl bir savunma nasıl bir inanma o soğukta olduğundan üzülmeler falan şok olmuştum ! bence enterasan bi durum umarım kurtulursun ama açıkcası saçma buluyorum bu tarz halleri
Konuyu tebessumle okudum cunku bende de vardı 15-17 arası
İlk cıktıgı zamanlardı gökhan özen dıye geberıyordum nerde konser verırse gıdıyordum, tv.cıkınca cıglıklar atardım zavallı aılem kafayı yedıgımı dusunuyorlardı napsınlar gönlüm olsun dıye benımle konserlerde gezerlerdı..
Harçlıklarımla albumleri,posterleri,roportajlarını bırıktırırdım . Bir posterini kantındekı nefıs patates kızartmasına tercıh ederdım :)
Hiç geçmiycek gb gelirdi o tuttukulu leyla hallerim..
Ama geçiyor :) insan gercek birine aşık oluyor ve nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun
Ha hayattaki odunlar tabı hayallerını de yıkmıyor değil ..
Bir de hiç geçmiyen bir hayranlığım var ama takıntı değil bakıp gözümü gönlümü açıyorum o kadar :)
Artık gençte değilim ama napıyım adam ınsanı bastan cıkartıyor bu kadar kusursuz olmasın oda ama ayıp değil mi :)
Poster falan bırıktırmıyorum ama yine de bu surat insana bir ahh çektiyor ister istemez.
Acep 7/24 bası secdeden kaldırmasak Allah bıze de nasıb eder mı boyle bır taş'ı dıye düşünmüyor değilim ..
Çok yazdım çizdim şimdi şimdi biz susalım resimler konuşsun
Eşek sıpası ağlarken bile güzel olabilen tek erkek
Eki Görüntüle 778882
Eki Görüntüle 778887
Eki Görüntüle 778888
Şaşı bu kız :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?