- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
Justin Bieber'mı?
Allasen söyle ya. O mu?
Modemi kaldır bir süre ailenden rica et hatta internete girme imkanın kalmasın, bilgisayar açmayı yasakla kendine ve arkadaşlarınla takılmaya çalış, kendine meşgale edin, kitap oku, bir hobin olsun resim yap vs.
çalışmadığın için sürekli bilgisayar başında vakit geçirmek doğal, kendimden biliyorum insan çok sıkılıyor. sen de internette geçirdiğin vakti değiştir. ne bileyim film izle, yeni dizilere başla senin tarzın olsun ki sıkılma, bir şeyler oku ne bileyim başka sosyal ağlara üye ol orada insanların yazdığı eğlenceli şeyleri oku, moda blogları takip et ben bunun için çok vakit harcıyorum meselaeğlenceli oluyor.
konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ama sonunda sorunumu paylaşmaya karar verdim.
arkadaşlar yıllardır fanı olduğum bir ünlü var (ismini vermek istemiyorum) onunla ilgili her şeyi takip ederim, haberlerini, yaptıkları işleri vs.
fakat bu bende büyük saplantı yaptı.
internete sadece onunla ilgili bir şeyler aramak için giriyorum, onunla ilgili kötü yorumlar okuyunca üzülüyorum falan..
yaşım küçük falan da değil utanarak söylüyorum 24
boş işler olduğunu biliyorum ama bu saplantıdan bir türlü kurtulamıyorum.. artık gerçek hayata dönmek istiyorum
bana akıl verin lütfen :)
Geçer merak etme kalıcı olmuyor
Ben 20 yaşında Jensen Ackles'imin fotoğraflarıyla sarılıyorum yuvarlanıyorum
tatlı çocuk jensen'de
ayy dur özledim açıyım onun için yaptığım albüme bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?