ama tanımadığı numaralara cevap vermemeli vermesi doğru değil bence hem başka ne konuştular bilmiyorum
mrb kızlar
ben 2 haftadır burada değildim dün geldim bugün sevgilimle görüştük,konuşuyoduk işte öylesine başka ne var ne yok diye sordum,unuttum söylemeyi beni 2 tane kız öğrenci aradı yaz okuluyla ilgili dedi.notlarına itiraz etmişler v.s..
normalde arayanları haber veriyo bana böyle,tanımadığı numaralarıda açmıyodu ama teline format attığımızda tüm numaralar gidiyo,yine format atmış numaralar gitmiş,yani arayan bi tanıdık da olabilir diye cvp vermiş,ama belkide yalan söylüyo belki de kzlar aradığında numaralar gitmemişti.
neyse işte ben eve geldiğimden beri mideme ateş düşmüş gibi hissediyorum ona bşy demiyorum uzun zamandır tartışmıyoruz benim kıskançlıklarım yüzünden çünkü ona yansıtmıyorum ama bu olayıda içime attım ve şu an çok kötüyüm(ne diye cevap vermiş ya
Herkes sizin sevgiliniz için ölüp bitmiyor bunu anlayın artık. Sevgilinizi arayan, koluna dokunan, yanından geçen, selam verenlerin son niyeti sizin sevgilinizi ayartmaktır. Bari bir de tasma takın adamın boynuna bu adam Lorenanındır diye de yazın üstüne tam olsun.
Bazen bu konuları kk ahalisinin asabını bozmak için açtığınızı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?