mrb kızlar
ben 2 haftadır burada değildim dün geldim bugün sevgilimle görüştük,konuşuyoduk işte öylesine başka ne var ne yok diye sordum,unuttum söylemeyi beni 2 tane kız öğrenci aradı yaz okuluyla ilgili dedi.notlarına itiraz etmişler v.s..
normalde arayanları haber veriyo bana böyle,tanımadığı numaralarıda açmıyodu ama teline format attığımızda tüm numaralar gidiyo,yine format atmış numaralar gitmiş,yani arayan bi tanıdık da olabilir diye cvp vermiş,ama belkide yalan söylüyo belki de kzlar aradığında numaralar gitmemişti.
neyse işte ben eve geldiğimden beri mideme ateş düşmüş gibi hissediyorum ona bşy demiyorum uzun zamandır tartışmıyoruz benim kıskançlıklarım yüzünden çünkü ona yansıtmıyorum ama bu olayıda içime attım ve şu an çok kötüyüm(ne diye cevap vermiş ya
mrb kızlar
ben 2 haftadır burada değildim dün geldim bugün sevgilimle görüştük,konuşuyoduk işte öylesine başka ne var ne yok diye sordum,unuttum söylemeyi beni 2 tane kız öğrenci aradı yaz okuluyla ilgili dedi.notlarına itiraz etmişler v.s..
normalde arayanları haber veriyo bana böyle,tanımadığı numaralarıda açmıyodu ama teline format attığımızda tüm numaralar gidiyo,yine format atmış numaralar gitmiş,yani arayan bi tanıdık da olabilir diye cvp vermiş,ama belkide yalan söylüyo belki de kzlar aradığında numaralar gitmemişti.
neyse işte ben eve geldiğimden beri mideme ateş düşmüş gibi hissediyorum ona bşy demiyorum uzun zamandır tartışmıyoruz benim kıskançlıklarım yüzünden çünkü ona yansıtmıyorum ama bu olayıda içime attım ve şu an çok kötüyüm(ne diye cevap vermiş ya
ama tanımadığı numaralara cevap vermemeli vermesi doğru değil bence hem başka ne konuştular bilmiyorum
yok öğrenciler kayıtlı değil kaydetmez de ztn ama cevap vermemeliydi içimde bi ateş yanıyo sanki
tamam da senin huyun belli yani iki kız öğrencisi aramış bunda bile üzüleceğini biliyor ki biz bile öğrendik o kaç yıılık sevgilin anlamadı mı bu huyunu yani? anlat desen bile anlatmamalı.
yok canım gerçkten sevgilinde bi gariplik var.
bak senin konularına inanamayıp sahte diye düşünüp yönetime msj atmıştım çok önceden ama değilmiş yani hepsi gerçek sanırım ve bu adam ksıkanılmaktan ilginç bi şekilde zevk alıyor bana göre.seni törpülemesi gereken yerde kışkırtıyor.
kesinlikle katılıyorum kadişim.. lorena alttaki yorumunla bile hala kendini kandırıyorsun canım, başka bir mesele de senin kendine güvenin yok, sevgilinde bunu çözmüş durumda.. zaten bu kadar kariyerli ve bu kadar çevresi olan biri, eğer sana bunu söylüyorsa tek mesaj vermeye çalışıyordur "bak benim peşimde kimler var" yani özetle ben hala hayatında biri olduğunu ve sana alttan mesaj vermeye çalıştığını düşünüyorum
Ben artık senin bir sevgilin olmadığını platonik olduğunu ve kafadan hayal kurup yazdığını düşünmeye başladım.
İnanmam için erkek arkadaşını görüp bi'de olayları ondan dinlemem lazım ama kıskanırsın:18:
benim eşimde akademisyen ve telefonunda kayıtlı olanlar dışında kayıtlı olmayıp numarasını okuldan, diğer arkadaşlarından yada okulun sitesinden bulup arayan bi dolu öğrencisi var...
bende bazen takılırım ne diye arıyorlar diye ama bunu şaka yollu söylediğimi bilir...ben üstünde durmam..öğrenci sonucta danısmak istediği konular olabiliyor, yardımcı oluyor bilgisi dahilindeyse...
bak canım bu meslek çok sosyal bir meslek..sevgilinin bayan arkadaşları, öğrencileri fazlasıyla olacak.Kongreler, oturumlar, toplantılar
vs..Bi kongre oldumu en az 2-3 gün sevgilin bir çok bayanla muhatap olur ki olmak zorunda..bunu örnek olarak verdim..
sen bu gibi durumlarda sevgilini bayanlardan soyutlayamazsın ki!
biliyorum senin gibi kıskanç insanlar böyle durumlarda tahammül edemezler ama biraz kendinede dur demesini bil...
Bence sevgilin senin bu tavrindan bir haz aliyor. Senin kiskanclikla cildirmanla dalga geciyordur orda.
Gercekten artik ciddiye alinacak gibi degilsin, sevgiline karsi da, disariya karsi da. Ben de konularini biliyorum, hi hi diyerek okuyorum. O kadar bos seylerle ilgileniyorsun ki, inanilir gibi degilsin kusura bakma.
Keske disardan kendini "normal" insanlarin gozunden gorebilsen. Eger gerceksen oyle bir durumdasin ki... Sen doktora gorunmelisin. Sert mi konustum bilmiyorum, ama kendi iyiligin icin tedavi olmalisin diye dusunuyorum.
bu kadar kıskançlık pes...
daha önce güvenini kaybedecek bişey yaptıysa bilemem tabi...
Aaaa ben de okullar acıldı Lorena nerde kaldı diyordum.
Adamcağız en sonunda istifa edip rahip olmaya karar verecek
Hoşgeldin Lorenam
inanamıyorum ya ben neler çekiyorum sen sahte diye düşünüp msj atıyosun,tabi gerçek keske gerçek olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?