- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi Passifloraetkisi
-
IlahiBi ley daha ekleyeyim
Bazen alınan ss'ler sandığınız kadar kişisel olmuyor
Mesela ben bi kere çok alakam olmayan birinib elbisesini beğendiğim için ss almıştım
Sizin gibi dedikodumu yaptılar diye iyi yapışmamış yakama
ahajshsjsh sana ogretirim ama baskasina ogretemem uygulamami parayla indirinCevap verdiğin için teşekkür ederim.
Sonra da bana öğretir misin applaa
Nasıl bildiğini biliyorum amaaaatalarımız ne demiş bak bak. Kişi kendinden bilir işi ama inan dediğin gibi haz almayı çok isterdim şöyle yayılıp ooohh çatlasınlar demeyi, inan geriliyorum. Htta tiksiniyorum
ss aldıklarını nereden anladınız ,eğer ss alıyorlarsa bence tartışmadan sorun ayıplarını bir görsünler önceMerhaba hanımlaarr
Konuya özet geçerek yanlış bir karar almamak adına sizlere danışmak istedim. Bakınız durum şu: ben yaklaşık iki sene önce eşimden ayrıldım bi sene öncede boşandım resmi olarak. Buraya kadar normal. Bu süreçte kimin ne olduğunu gördüm, hiç dert değil kimsenin desteğine ihtiyaç duyan bi yapım yok zaten. Ama sinirlendiğim nokta şu, yaklaşık yirmi yıllık arkadaşlarım, akrabalarımın bir kısmı nerdeyde hergün profilime bi kaç kez girip ss alıyolar hatta girip 15 20 dakika kalıyolar şimdi bu laf aramak değilde nedir? Veya o ssler neden alınıyo, kimlere gönderiliyo dedikodu malzemesi olmuşum belli ki.
Bu insanlar bana bir kere halimi hatrımı sormadı ve boşandığımı bildikleri halde nasılsın demediler oldum olası herkesle yarış halinde olan tipler bunlar bi de.
Benim kimseyle derdim olmaz kimsenin hayatınıda merak etmem o yüzden çok takmadım ilk başta bu kadar irdelemelerine ama son zamanlarda iyice arttı. (Seni üzmemek, hatırlatmamak için sormuyodur diye düşünmeyin o yapıda insanlar değiller zaten o yapıdakileri hariç tutuyorum konudan)
Şimdi diceksiniz ki engelle gitsin. Engellemeden önce şöyle okkalı bi açıklama yapıp hadlerini bildirmek istiyorum mantıklı mı sizce? Okkalı dediğim de çok sert değil yani onların beni stalkladığını amaçlarını bildiğimi belli edeceğim bi yazı olucak. İçimde kalıcak söylemezsem çünkü.
Şuraya bi not ekleyim: konu benm nasıl öğrendiğim değil arkadaşlar, yazılımcıyım ben işim gereği böyle gereksiz şeyleride biliyorum
Bu nasıl bi üsluphaajhasjah hayir tabi ki
hadi profiline girdiklerini gordu diyelim ucuncu parti bir uygulama kullanip, ss aldiklarini asla anlayamaz kimse.
konu sahibi ben de yazilimciyim, burada yazmak istemiyorsaniz bana ozelden yazin ben de ogreneyim. uzerine para veririm bu arada. nasil bir sey yazip yaptiniz bu isi?
Bu kadar rahatsızsan çıkar gitsin.Kendime yeten biriyim diyorsun ama güçlü görünmek zorunda değilsin. Henüz geçmişten kopamamışsın sankiMerhaba hanımlaarr
Konuya özet geçerek yanlış bir karar almamak adına sizlere danışmak istedim. Bakınız durum şu: ben yaklaşık iki sene önce eşimden ayrıldım bi sene öncede boşandım resmi olarak. Buraya kadar normal. Bu süreçte kimin ne olduğunu gördüm, hiç dert değil kimsenin desteğine ihtiyaç duyan bi yapım yok zaten. Ama sinirlendiğim nokta şu, yaklaşık yirmi yıllık arkadaşlarım, akrabalarımın bir kısmı nerdeyde hergün profilime bi kaç kez girip ss alıyolar hatta girip 15 20 dakika kalıyolar şimdi bu laf aramak değilde nedir? Veya o ssler neden alınıyo, kimlere gönderiliyo dedikodu malzemesi olmuşum belli ki.
Bu insanlar bana bir kere halimi hatrımı sormadı ve boşandığımı bildikleri halde nasılsın demediler oldum olası herkesle yarış halinde olan tipler bunlar bi de.
Benim kimseyle derdim olmaz kimsenin hayatınıda merak etmem o yüzden çok takmadım ilk başta bu kadar irdelemelerine ama son zamanlarda iyice arttı. (Seni üzmemek, hatırlatmamak için sormuyodur diye düşünmeyin o yapıda insanlar değiller zaten o yapıdakileri hariç tutuyorum konudan)
Şimdi diceksiniz ki engelle gitsin. Engellemeden önce şöyle okkalı bi açıklama yapıp hadlerini bildirmek istiyorum mantıklı mı sizce? Okkalı dediğim de çok sert değil yani onların beni stalkladığını amaçlarını bildiğimi belli edeceğim bi yazı olucak. İçimde kalıcak söylemezsem çünkü.
Şuraya bi not ekleyim: konu benm nasıl öğrendiğim değil arkadaşlar, yazılımcıyım ben işim gereği böyle gereksiz şeyleride biliyorum
Sanki profesyoneli görünce , biraz geri bastınız gibiBu nasıl bi üslupbilgi paylaşımını severimde aşağılayıcı olmadı mı bu biraz ve fazla iddialı ? Yazılımcı olabilrsn ama her yazılımcının alanı aynı değil ve her konuya hakim olamazsın biliyosundur dalları var bu işin farklı eğitimleri sertifikaları var
Valla dicek bi şeyim yok size gerçekten ilginçsiniz ne benm özgeçmişimi bilirsiniz ne eğitimlerimiz ne başka bi şyimi neden sadece konuşmak için konuşuyosunuz ki konu benm mesleğim değil burda farkında mısınızSanki profesyoneli görünce , biraz geri bastınız gibi
Fark edilmez merk etmeAldığım SSlerin sahipleri tarafından fark edilmesinden sana sığınırım Allahım
Ben S sassyassyy bilgisine güveniyorum. Kesinlikle bunu siz bir dedikodu sonucu öğrendiniz size birileri laf taşıdıBu nasıl bi üslupbilgi paylaşımını severimde aşağılayıcı olmadı mı bu biraz ve fazla iddialı ? Yazılımcı olabilrsn ama her yazılımcının alanı aynı değil ve her konuya hakim olamazsın biliyosundur dalları var bu işin farklı eğitimleri sertifikaları var
Sertifikanız varsa sorun yok , eğitim önemsiz , bu ülkede herkes kendine her sıfatı yakıştırıyor özgürce kullanıyor. Ama ben dr a bile gitsem cv araştırması yaparım hacettepe çapa mezunu ararım.Valla dicek bi şeyim yok size gerçekten ilginçsiniz ne benm özgeçmişimi bilirsiniz ne eğitimlerimiz ne başka bi şyimi neden sadece konuşmak için konuşuyosunuz ki konu benm mesleğim değil burda farkında mısınız
Yok sertifikası varmış abi , sertifika ile oluyorNe profilinize gireni görebilirsiniz ne de screenshot alanı ... ya da ben çok geride kaldım.
Tabi profil ile kastım, Instagram, facebook gibi profiller.
Burada olsa kitabını yazarım, kim baktı? nereye baktı? kaç dakika kaldı?
Teknik olarak mümkün mü? Evet teknik olarak mümkün ama siz global uygulamalarda iz bırakma yetkisini nasıl alacaksınız? o yüzden biraz fantezi
Ekran görüntüsüaff buyurun ss almak nedir ya bi ben mi instagram şey etmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?