Çok gerginimm mantıklı karar veremiyorum şu an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedigim gibi tedirgin olmanizi gerektirecek bir yasaminiz yoksa hiç evham yapmayin hatta madem birilerine attigini dusunuyoesunuz inadına o iletikleri kişinin zoruna gidecek şeyler paylaş illaki bi şekilde size ulaşıp bu durumu açığa cikaracakdir

Belki kötü niyetleri yoktur, bende mesela SS yapıyorum fotolara rahat rahat bakabileyim diye, durumda fotolar hızlı geçiyor iyi bakamıyorum sonrasındada siliyorum…
ayyy inşAllah onların sizin gibi haberi olmuyordur böyle yaptığımdan

Bakın ben halihazırda evliliğim devam ederken görümcem ve çocuklarından negatif elektrik aldığım için hepsini sildim engelledim sosyal medya platformlarından , çünkü ben oraya kafa dağıtmaya giriyorum onları görünce aklıma gerginliğimiz geliyor, ruh sağlığım herşeyden kıymetli , sizinki gibi travmatik bişe yaşasam bağlantısı olabilecek herkesi hatta eski eşimin selam verdiği bakkalı muz aldığı manavı bile silerim.

Aa bu arada bana laf sokmuşsunuz evet en büyük fantazim boşanmış kadınların profilini ssleyip kayınvalidesine atmak, nasıl bildiniz, ha siz yazılımcıydınız sorii , yakalandım

ss aldıklarını nereden anladınız ,eğer ss alıyorlarsa bence tartışmadan sorun ayıplarını bir görsünler önce

Bu nasıl bi üslup bilgi paylaşımını severimde aşağılayıcı olmadı mı bu biraz ve fazla iddialı ? Yazılımcı olabilrsn ama her yazılımcının alanı aynı değil ve her konuya hakim olamazsın biliyosundur dalları var bu işin farklı eğitimleri sertifikaları var

Bu kadar rahatsızsan çıkar gitsin.Kendime yeten biriyim diyorsun ama güçlü görünmek zorunda değilsin. Henüz geçmişten kopamamışsın sanki

Sanki profesyoneli görünce , biraz geri bastınız gibi

Sanki profesyoneli görünce , biraz geri bastınız gibi
Valla dicek bi şeyim yok size gerçekten ilginçsiniz ne benm özgeçmişimi bilirsiniz ne eğitimlerimiz ne başka bi şyimi neden sadece konuşmak için konuşuyosunuz ki konu benm mesleğim değil burda farkında mısınız

Ne profilinize gireni görebilirsiniz ne de screenshot alanı ... ya da ben çok geride kaldım.

Tabi profil ile kastım, Instagram, facebook gibi profiller.

Burada olsa kitabını yazarım, kim baktı? nereye baktı? kaç dakika kaldı?

Teknik olarak mümkün mü? Evet teknik olarak mümkün ama siz global uygulamalarda iz bırakma yetkisini nasıl alacaksınız? o yüzden biraz fantezi

Ben S sassyassyy bilgisine güveniyorum. Kesinlikle bunu siz bir dedikodu sonucu öğrendiniz size birileri laf taşıdı

Sertifikanız varsa sorun yok , eğitim önemsiz , bu ülkede herkes kendine her sıfatı yakıştırıyor özgürce kullanıyor. Ama ben dr a bile gitsem cv araştırması yaparım hacettepe çapa mezunu ararım.

Yok sertifikası varmış abi , sertifika ile oluyor halk eğitimden alınıyor sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…