- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
- Konu Sahibi Passifloraetkisi
-
Bakmasan bakıyorum demem herlde ama bu işin detayına girmemize lüzum yok benceNe profilinize gireni görebilirsiniz ne de screenshot alanı ... ya da ben çok geride kaldım.
Tabi profil ile kastım, Instagram, facebook gibi profiller.
Burada olsa kitabını yazarım, kim baktı? nereye baktı? kaç dakika kaldı?
Teknik olarak mümkün mü? Evet teknik olarak mümkün ama siz global uygulamalarda iz bırakma yetkisini nasıl alacaksınız? o yüzden biraz fantezi
bu tarz yazilimlarda yanlış sonuçlar da çıkabiliyor. baska birinin whatsabindan kendi profilinize bakin. sonuc dogru cıkıyorsa bile umursamayın onları bence
Bakmasan bakıyorum demem herlde ama bu işin detayına girmemize lüzum yok bencezaten konu bu da değil kendimi ispatlama çabasına girmicem mesleki açıdan isteyen hurafe falanda diyebilir, bu benim yaptığım veya gördüğüm şeyleri değiştirmez dimi? İki şık arasında kalıp fikir istemekken amacım burda mesleğime veya yaptığım şeyin detayına takılmakta ne kadar doğru acaba ve bildiğim kadarıyla siz yetkili birisiniz kalkıp buna takılmanızı anlarım ama bu şekilde eleştirel bi yorum yersiz olmadı mı? Ki ben daha öncede mesj atmıştım sizlere konunun içeriği yerine kişilere takılıyo herkes platform açısından düşüncelerim budur diye(bir kullanıcı olarak görüş bildirmiştim). Teşekkür ederim yine de sayenizde şimdi hanımlarımız gaza gelip bi de mesleki açıdan linç yicem
Tam istediğin kıvama geldi ortam dimi kaçırma bas linciSizin pasiflora fazla olmuş bence sizde halüsinasyon yapmış , sabah akşam bi tatlı kaşığı olacak
Tam istediğin kıvama geldi ortam dimi kaçırma bas linci
konuyla alakalı degil de bize de birkac taktik verir misinBen kendime hacker demiyorumsistem güvenlik uzmanı diyorum
Kolaya kaçıp linç ediliyorum olayına girmeyin bence.Tam istediğin kıvama geldi ortam dimi kaçırma bas linci
Süpersin ya devam et olmamış çnkü tamBunu nerden bildiğimi sormayın aldığım eğitimleri ve mesleki kariyerimi söyleyemem ama yemin ediyorum gördüm
pasiflora öyle mi içiliyor ben hep gece yatarken içiyordum sabah sersem yapmaz mı bi de bir süre sonra bir tatlı kaşığı yetmiyor sanki..bu ara tekrar başlıcam ben de pek gerginim.Bunu nerden bildiğimi sormayın aldığım eğitimleri ve mesleki kariyerimi söyleyemem ama yemin ediyorum gördüm
Nereye kaçıyım konu saçma sapan yerlere geldiKolaya kaçıp linç ediliyorum olayına girmeyin bence.
Passiflora bitki yalnızpasiflora öyle mi içiliyor ben hep gece yatarken içiyordum sabah sersem yapmaz mı bi de bir süre sonra bir tatlı kaşığı yetmiyor sanki..bu ara tekrar başlıcam ben de pek gerginim.
Veremem çnkü ben uyduruyorum boşver he de geçkonuyla alakalı degil de bize de birkac taktik verir misin
Çünkü insanların sorularına cevap vermemek için hemen karşı tarafı suçlamaya başlıyorsunuz. sizi linç eden yok.Nereye kaçıyım konu saçma sapan yerlere geldi
Bu kadar batıyosa insanların akademik başarıları oturup şişmeyin sizde okuyun.
Wuhuu White hatBen kendime hacker demiyorumsistem güvenlik uzmanı diyorum
Asla kmseyi aşağılamak niyetinde değilim neyimde ben aşağılıcam haşa. Ama konu burda mesleğim değilken neden yalancı yerine koyuluyorum onu anlamadım çok mu değişik bi şey söyledim beşinci boyttan geliyorum falan mı dedim niye bu kadar garip karşılandım anlamadım. Benm sorum basit ya mantıklı düşünemediğim bi anda yazdım akıl istedim burdaki insanların tecrübelerine güvenmesen neden yazayım ama her konudada linç eden bi kitle var şu durumda gerek yok yaÇünkü insanların sorularına cevap vermemek için hemen karşı tarafı suçlamaya başlıyorsunuz. sizi linç eden yok.
Engin bilgilerinizle insanları ezen sizsiniz. İnsanlara öz güvensiz diyerek aşağılayıp bir de onlardan medet umarak soru soruyorsunuz. Bence siz çok üst düzet arkadaşlarınıza sorun bu soruları malum biz sizin kadar eğitimli değiliz
ayrıca şu lafınız çok aşağılayıcı. en azından biz haddimizi biliyoruz
Konudan bağımsız nasıl yapıldığını neden söylemiyorsunuz? Devlet sırrı mı? Ulusal güvenliği tehlikeye mi atacak
Bakmasan bakıyorum demem herlde ama bu işin detayına girmemize lüzum yok bencezaten konu bu da değil kendimi ispatlama çabasına girmicem mesleki açıdan isteyen hurafe falanda diyebilir, bu benim yaptığım veya gördüğüm şeyleri değiştirmez dimi? İki şık arasında kalıp fikir istemekken amacım burda mesleğime veya yaptığım şeyin detayına takılmakta ne kadar doğru acaba ve bildiğim kadarıyla siz yetkili birisiniz kalkıp buna takılmanızı anlarım ama bu şekilde eleştirel bi yorum yersiz olmadı mı? Ki ben daha öncede mesj atmıştım sizlere konunun içeriği yerine kişilere takılıyo herkes platform açısından düşüncelerim budur diye(bir kullanıcı olarak görüş bildirmiştim). Teşekkür ederim yine de sayenizde şimdi hanımlarımız gaza gelip bi de mesleki açıdan linç yicem
Beş parmağın beşi bile bir değilken bütün insanların aynı olmasını bekleyemezsiniz. Kural dışı hareket edeni yönetime bildirirsiniz gereğini yapar. elinize mikrofon alıp linç time var linçleniyorum demezsinizAsla kmseyi aşağılamak niyetinde değilim neyimde ben aşağılıcam haşa. Ama konu burda mesleğim değilken neden yalancı yerine koyuluyorum onu anlamadım çok mu değişik bi şey söyledim beşinci boyttan geliyorum falan mı dedim niye bu kadar garip karşılandım anlamadım. Benm sorum basit ya mantıklı düşünemediğim bi anda yazdım akıl istedim burdaki insanların tecrübelerine güvenmesen neden yazayım ama her konudada linç eden bi kitle var şu durumda gerek yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?