Kızlar merhaba, 24 haftalık hamileyim geçen gün kayınvalideme gittim, evlerden ırak dediğimiz bir de kaynım var kocamın 2 yaş büyüğü. Kaynım ne istememde ne nişanımda ne de nikahımda bulundu, eski kız arkadaşı evlenmiş travma yaşıyomuş kimsenin düğününe nişanına gitmiyomuş, nişanımızda 1 gram altın gönderdi durumum yok diye ki birikmiş parası falan var biliyoruz kocam da annesiyle geri gönderdi durumu bozulmasın 100 lirayla diye, daha benim evime gelmedi yani çok da lazım değil gerçi. Kocamın ailesinde kız çocuğu pek olmadığından kız istediler ve kızım olacak heyecanla bekliyoruz sohbet konularımız da kızımla alakalı genelde. Bu kaynım kızım biraz büyüyünce kızımı alıp parklara götürecekmiş ekmeğini yiyecekmiş (yanında çocuk olan erkekler sempatik oluyo ya fuckbady bulacak kendine hasbam), yok öyle bi dünya kimin çocuğunu götürüyosun öyle dedim, hiç kusura bakma yollayamam ben çocuğumu kimseyle dedim. Ben yok olmaz dedikçe geçicen o işleri demez mi daha ne planları varmış kızımla ilgili Maltaya dil öğrenmeye de gönderecekmiş, ben kayınvalideme bırakınca çocuğu o götürürmüş ruhum bile duymazmış. Arkasından demezler mi kocam Bulgaristan göçmeni ben Bulgarca öğrenmesini istiyorum kayınvalideme çocuğumla Türkçe konuşma öğrensin diyorum, kayınvalidem de yazları Bulgaristana götürecekmiş çıldırdım tabi. Ben gitmek istiyorum benle gitsin babasının köyünü görsün memleketi sonuçta ayrıca ben de gitmeyi çok istiyorum ama kuzumu gönderemem. Kocam beni ezdirmez ailesine genelde ver ağzının payını sussun der annesi hariç ben de saygısızlık yapmam kayınvalideme asla ama çok sinirlendim çok gerildim ama bu konuda kocamda onlarla bir oldu nolucak falan diyo daha erken belki ama şimdiden çok sinirlendim. Geçen gün de haberlerde izledim bi kadının annesi bakıyomuş çocuğuna yangın çıkıyo kadın kurtaramıyo çocuk ölüyo kadının çığlıkları hala kulağımda çok ağladım o habere. Neyse çok uzattım ben diyorum ki benim canım sıkılacağına onların canı sıkılsın kesinlikle çocuğu belli bi yaşa gelmeden yani kendini koruyup bi şey olduğunda bana söyleyecek yaşa gelmeden kimseye verme, benim ailem de dahil. Abartıyo muyum kızlar haksız mıyım ya yazarken bile üzülüyorum kuzuma.