- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Janet konuyu ve bu yorumunu okuyunca dumur oldum , nedense buradan tanidigim kadariyla senin etrafinda hic boyle bir cehalet olabilecegini dusunmemistim
Uzak dur , hicbiriyle konusma
Aslinda sen ne yapman gerektigini biliyorsun ama dogum sonrasi ruh hali degiskenligi seni bu konuyu acmaya itti bence
Senin gibi bir kadinin bu cahiler surusuyle hic muhatap olmamasi gerekiyor cok ciddiyim gercektrn uzak dur , yazdiklarini okuyunca sok oldum , ne demek karna bastirmak falan ya ne korkunc seyler bunlar
Biri bana yapsa duvara yapistirirdim yeminle
Maalesef elti kısmım cehalette nirvanaya ulaşmış durumda. Kendi ailem dostlarım böyle değil. Dediğin gibi ben aslında takan biri değilim, konuşmuyorum gerekmedikçe. Uzağım hepsine zaten. Eşim zaten gereken her şeyi söylemiş, söylüyor da ama durmuyorlar maalesef. Kaynım gelmiş söylemiş ama kendileri hatalı çıktı, şimdi dün kavga ettiler büyük ihtimal çünkü karısının yalanı çıktı ortaya.Esin kessin bunu , bana dedikodu yapmayin , karilarinizin iftiralarini tasimayin desin
Hiç sorma kayınvalideme söyledim şaka yapıyordur diyor beni çıldırtıyor. Zaten o günden sonra muhatap olmadım sadcee bir davete çağırmıştım çağırmaz olaydım.