- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Bende cok gicik oldum, hele son yazdigina, sil gitsin
Görüldü atmak ne ki
yaslandık yeminle
Cok teknolojik konuyu anlamadım ama o iş olmaz.
Anlamadım ?Yapma ya o kazadan sağ çıkan da varmıymış. Allah şifa versin
Üstten okuyunca görüldü oluyor mu kiMesajımı okuyor ama yazmıyor . Yada üstten okuyor .
Üstten okuyunca görüldü oluyor mu ki
Bence hiç yazma, hiiç atarlı giderli laf bile sokma olmuş bu olmuş..
Bir de biz erkeklerin o en baştaki yoğun ilgisini ailesini anlatmasını falan bize özel ya da çok sevgiden falan sanıyoruz öyle değil halbuki..
Ben buna şakalaşırken bence beni seviyorsun demiştim . ama şakalaşıyorduk , sonra durdu net bir şekilde evet dedi . Yoksa ben öyle kolay kolay gelin güvey olmamam .
Canım savaşı kazanana kadar yapmış onları. Sen insaf edip biraz ilgi gösterince de ahahahaa kazandımm bana aşık moduna girmiş. Başta yaptığı şeyleri unutmuş anlayacağın egosunu besliyor. Hiç uğraşma atarlı msj da yazma bıçak gibi kes ilgiyi alakayı ama tamamen çat diye hiç açıklama yapmadan da görsün dünya kaç bucakmış. Kızgın kumlardan serin sulara dalsın bi.
Evet demekle seviyorum diyebilmek arasında dağlar kadar fark varmış. Yani seven insan evet diye onaylamak yerine seviyorum dermiş. Kişisel gelişim uzmanlarının yalancısıyım valla. Bir de senin sorman üzerine evet dediğini de göz önüne alınsak onun evet ini çok ciddiye alma bence..Ben buna şakalaşırken bence beni seviyorsun demiştim . ama şakalaşıyorduk , sonra durdu net bir şekilde evet dedi . Yoksa ben öyle kolay kolay gelin güvey olmamam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?