Çok gıcık oldum !

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
Çok doldum . Dert gibi de dert değil gibi de . Sorun ama nice büyük şeyler varken bu hayatın tuzu biberi gibi ama çok gıcık oldum hep mi böyle ?

Biri var . Böyle gelip giden biri . İlk başta ben istemiyordum araya mesafe kokuyordum onunda gel gitleri çoktu zaten . Neyse baktım konuşurken gülüyorum . Baya kahkaha atıyorum zaten yurt ortamı vize sonra insanlar bir yabancılaşıyor . Bende dedim can sıkıntımı bunla geçireyim konuşayım , konuşmaktan bir şey olmaz . Çok gülüyorum ama kavgada ediyoruz . Dedim olur öyle zaten sen kavga etmeden yapazsın hem kavga sonrası tavrına da baktım . Ben kendimi yazarak daha iyi ifade ediyorum deyip uzun mesaj atmalar . Sonra bu olay bir seviye daha atladı . Uyum içinde olalım demeler . Aileyi anlatmalar . Benim ailem şöyle deyip mahrem olaylarını anasını babasını anlatmalar . Ben sülalesini tanıyorum ama benden bir şey bilmiyor . Ama ben hala kararsızım ümit vermiyorum . işte bir 3 ay filan böyle geçti

1 ,5 ay kadar önce benim bazı sebeplerden dolayı arkadaşlarımdan vs uzak kaldım . Bununla da günde 1 saatten fazla telefonda konuşmaya başladık bu süreçte 2 hafta kadar geçti .İşte ben bu 3,5 - 4 ayın sonunda yavaş yavaş değer vermeye soru sormaya başladım . Sorunlarına yardımcı olmaya filan . İşte neyse bu bir haftadır filan saçmalamaya başladı . işte yazmamalar aramamamlar hiç sebepsiz değil ama sebepleri tatmin edici de değil . Sonra şunu yapacağım yada yapabilirim deyip yapmamalar. Görüldü atmalar geri dönmemeler . Saçma sapan ucuz kıskandırma çabaları sonra buna gülmeler . Mesela önceden hastayım desem arar sorar yakın zamanda hastaneye gittim biliyor ne oldu naptın deme zahmetinde bulunmadı hani aramayı geçtim mesaj bile atmadı .

Sonra ben stroyde atarlı bir durum paylaşmıştım onun kullandığı bir sözcükle ardından hemen kendi de hikaye atıp cevap yazmış . Tabii gıcık oldum üstüne mi alındın dedim . okumadan geçtim desem yeridir yani hayır dedi .

Şimdi buna ne yapmalı ?

Sımarmıs bence.

Sen buna hiç yazma, o yazarsa görüldü at. Geç cevap ver. 2 haftaya sana yalvarmaya başlar. Üstüne düşmeye başlar.

He bu çocuktan artik bi hayır gelir mi bence Hayır.

Bence hiç yazma, hiiç atarlı giderli laf bile sokma olmuş bu olmuş..

Bir de biz erkeklerin o en baştaki yoğun ilgisini ailesini anlatmasını falan bize özel ya da çok sevgiden falan sanıyoruz öyle değil halbuki..

Ben buna şakalaşırken bence beni seviyorsun demiştim . ama şakalaşıyorduk , sonra durdu net bir şekilde evet dedi . Yoksa ben öyle kolay kolay gelin güvey olmamam .

Canım savaşı kazanana kadar yapmış onları. Sen insaf edip biraz ilgi gösterince de ahahahaa kazandımm bana aşık moduna girmiş. Başta yaptığı şeyleri unutmuş anlayacağın egosunu besliyor. Hiç uğraşma atarlı msj da yazma bıçak gibi kes ilgiyi alakayı ama tamamen çat diye hiç açıklama yapmadan da görsün dünya kaç bucakmış. Kızgın kumlardan serin sulara dalsın bi.

Ben buna şakalaşırken bence beni seviyorsun demiştim . ama şakalaşıyorduk , sonra durdu net bir şekilde evet dedi . Yoksa ben öyle kolay kolay gelin güvey olmamam .

Anladım sizin özelinizde demedim genel dedim ama nacizane görüşüm yani verdiğiniz örnek de güvenilir bir kaynak değil mesela onu bilin, genelde evet diyorlar zaten

Ben arasa da açmayı yazsa da cevap vermeyi düşünmüyorum bir süre ama canım bir yandan da yüzüne vurmak kavga etmek istiyor .

Evet demekle seviyorum diyebilmek arasında dağlar kadar fark varmış. Yani seven insan evet diye onaylamak yerine seviyorum dermiş. Kişisel gelişim uzmanlarının yalancısıyım valla. Bir de senin sorman üzerine evet dediğini de göz önüne alınsak onun evet ini çok ciddiye alma bence..

Amaaaan boşversene ego tatmini işte. Sen ona laf sokmaya yahut mesaj atmaya devam edersen kendini iyice bişey sanar. Sal ipini gitsin. Peşinden koşturmaya başlar 2 güne. Ama sen de tanıdın artık bak yüzünü gördün, böylesinden hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…