Tabiii canimmmm sen gel ben instagramdan goreyim bogaz koprusunde havani at :) olacak is miValla geçen hafta çarşamba günü eşimle benim nikah şahitlerimizin düğünü vardı mecburen İstanbul'a gittik. En samimi arkadaşlarımız İstanbul'da oturdukları halde, onlar gelir hep biz pek gitmeyiz. Allah'ım kabus gibi bir gündü. Hem hafta içi hemde saat 13:00 civarı, yani çoğunluk zaten çalışıyor. Yıldız parkına gittik, oradan Kadıköy'e ve kuaföre. Kuaförden çıkmam 18:00'i buldu, eşim beni almaya gelemedi trafikten. Çıldırıyorum sandım bir ara, Kalamış'ta ki Migros'tan Wyndham İstanbul Kalamış Marina oteline kadar yürüdüm.Saçım topuz, yüzümden pür makyaj sinirden ağlayarak yürüdüm.İstanbul'da oturanlar sakın "İstanbul'da yaşıyoruz" demesinler, resmen işkence bu yaşadıkları hayat.İnsan, günün 3-4 saatini yolda trafikte geçiriyorsa, buna yaşamak denmez, hiç kusura bakmayın.
Yasli cocuklu ve hamilelere yer veriyorum ama arkadas is cikis saatinde atmasinlar kendilerini yollara bir saat erken ciksalar ne olacak
Gecen gun esimle ayni sohbeti yaptik. Isten okuldan yorgun argin dönüyoruz kokos teyzeler günden gezmeden geliyolar yer vermen icin dik dik bakip tepende dikiliyolar. Helede carsafli kadinlar sanki otobuste oturma hakki onlarin gozuyle bakiyolar oda ayri bi hikaye.
Otobuste oturma hakkini 55 yasina gelincr mi kazanicaz biz ya?
otobüse bınmedıgım ıcın bırsey dıyemem ama ınsan bu ter yok aşşalamaya gerek yok belkıde yanındakı ınsan eve gıdınce " yanımda bı kız vardı cok pis ter kokuyo" dıyecek sen mis misin?
vallahi kusura bakmayın da evet misim.her gün duş alıp çantamda beş çeşit parfümle geziyorsam o da dikkat etmek zorunda.bu aşağılamak mıdır?
geçen durakta oturuyorum köşede de bir adam oturuyor.çarşaflı bir kadın geldi bana diyorki ortaya kayarmısın amacı adamın yanına beni oturtmak kendi namuslu ben o.spyum ya töbe töbe.tabiki kaymadım.hanımefendi rahatsız oluyorsanız oturmayın dedim.
birde bunun koşa koşa yer kapanları var, uyurken horlayan var, bangır bangır müzik dinleyeni var.
kadınlar ayakta giderken oturan erkeklerden hiç haz etmiyorum.
Yaşlı olur, yada rahatsız olur ona lafım yok
ama o sıkışıklıkta bir sürü erkeğin arasında sıkışmış bir kadın varken bacaklarını yayıp oturan adama adam mı denir allasen.
birde yer boşalıyor sen kenarda bekliyorsun inmeye çalışan rahat geçsin diye ilerinden bir depar ata ata geliyor hoop senin önünde ki koltuğa kuruluveriyor.
Doğumuma 2 gün kalana kadar çalıştım ve o kadar hödük var ki, yahu ne olur yer versen.
Çok şükür minnet etmedim ama insanın da siniri bozuluyor bu anlayışsızlık karşısında.
Hele bir defasında işten erken çıktım, tranvayda ayakta seyreden tek tük kişi var
hanımlar artık nereden geliyorlarsa çocuklarıyla birlikte oturmuşlar karşılıklı dörtlülere, yan taraf ki dörtlüde de başka hanımlar var.
bende 9. aydayım, direğe tutunmuş gidiyorum. hanımlardan biri çocukların annesine söylüyor
kalksalarda hamile bayan otursa diyor, anneden cevap geliyor hemen.
Bir şey olmaz ben 7 aylık hamliyedim kimse bana yer vermiyordu kaldıramam çocuklarımı.
Sessiz kalıyorum, kendi edepsizliğinde boğulsun diye ama kadın susmuyor.
En sonunda yer vermesini söyleyen koskoca kadın bana yer vermeye kalktı, rica ederim ben rahatım buyurun siz diyerek oturttum tekrar.
La havle kadın hala konuşuyor, hanım efendi siz 7 aylıkken size yer verilmedi diye aynı şeyi sizde mi yapmak durumundasınız
bende 9 aylık hamileyim, sizden yer beklediğim yok, cevap vermiyorum hala konuşuyorsunuz.
demek zorunda kaldım.
edepsizle edepsiz olunmaz, o kadının yetiştirdiği evlat nasıl olur çok merak ediyorum Allah ıslah etsin.
siz ne diyorsunuz benim kuzenim 41 yasında ama oldukca bakımlı ve hoş...
oturmus seyahat ediyor, otobüs tıklım tıklım..
kapalı ve kendinden yaşca küçük bayan geliyor basına dikiliyor.. bana yer verirmisiniz oturmam lazım diyor.. kuzenim de sormus hastamısınız vs. diyor, hayır, kapalıyım ya ben diye bi cevap vermiş... artık nereye giderseee laf
yazdıklarınıza katılmakla beraber eklemek istediklerim var.geçen durakta oturuyorum köşede de bir adam oturuyor.çarşaflı bir kadın geldi bana diyorki ortaya kayarmısın amacı adamın yanına beni oturtmak kendi namuslu ben o.spyum ya töbe töbe.tabiki kaymadım.hanımefendi rahatsız oluyorsanız oturmayın dedim.
siz ne diyorsunuz benim kuzenim 41 yasında ama oldukca bakımlı ve hoş...
oturmus seyahat ediyor, otobüs tıklım tıklım..
kapalı ve kendinden yaşca küçük bayan geliyor basına dikiliyor.. bana yer verirmisiniz oturmam lazım diyor.. kuzenim de sormus hastamısınız vs. diyor, hayır, kapalıyım ya ben diye bi cevap vermiş... artık nereye giderseee laf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?