Boş ver canım, arkadaş pis kokulardan hoşlanıyor herhalde.otobusede binerim taksıyede bu ancak benım secımım olur sız otobuse bınmıyormussunuz bır gun yanınıza 3 gun aynı kıyafetı gıyen bırını alın 1 saat oturun o zaman anlarsınız ne demek ıstedıgımızı ter kokan ınsanları asagılıyorum temızlık su sabun kıtlıgımı var dısarı cıkmadan alsın bır ıslak mendıl sılsın koltuk altını ıslak medılı bulamıuyorsa suyla sılsın bu kadar mı zor! toplu tasımalarda osurmak nasıl ayıpsa ter kokmakta oyle ben burnumda ıslak mendıl seyahat etmek zorunda degılım toplumda yasamanın yazılı olmasa da bır kuralı var
Boş ver canım, arkadaş pis kokulardan hoşlanıyor herhalde.
Böyle ter koklaya koklaya yolculuk etmek hoşuna mı gidiyor nedir?
Hayır tartışılacak konu var, tartışılmayacak konu var.
Kişisel temizliğin nesini tartışıyorsa artık,sanki memleket meselesi ya hu!
Toplumda yaşıyorsan pis kokmamalısın, kurallara uygun davranmalısın, çok basit bak.
O zaman elini yıkama wcden sonra, nasıl olsa koku, pislik rahatsızlık vermiyorsa...
Dünden beri hangi konuda gördüysem, konuyu baltalıyor ha bire.muhtemelen hiç karşılaşmamış bu durumla karsılasmasında ınsallah 5dk dayanamaz
memur olsam 1 dk düsünmem tayın ısterım ama malesefistanbuldan nefret ediyorum.. hemen hemen herşeyinden.. ağzına kadar doldu şehir, az kaldı taşıyor..
bu arada bazı arkadaşlar stres topu olarak kullanmasalar keşke forumu..
Boş ver canım, arkadaş pis kokulardan hoşlanıyor herhalde.
Böyle ter koklaya koklaya yolculuk etmek hoşuna mı gidiyor nedir?
Hayır tartışılacak konu var, tartışılmayacak konu var.
Kişisel temizliğin nesini tartışıyorsa artık,sanki memleket meselesi ya hu!
Toplumda yaşıyorsan pis kokmamalısın, kurallara uygun davranmalısın, çok basit bak.
O zaman elini yıkama wcden sonra, nasıl olsa koku, pislik rahatsızlık vermiyorsa...
istanbuldan nefret ediyorum.. hemen hemen herşeyinden.. ağzına kadar doldu şehir, az kaldı taşıyor..
bu arada bazı arkadaşlar stres topu olarak kullanmasalar keşke forumu..
Az kaldı onu da der. Millet neye beyaz dese ona kara diyorSırf muhalefet olsun diye ne yapacağını şaşırdı zaar. Neredeyse yaşasın pislik ve ter kokusu diyecek.
Komfetide istersin sen simdiözellikle kadınların ter kokmasına tahammül edemiyorum ayıptır arkadaş hiç mi utanmıyosun bırak insan içine çıkmayı insan yerin dibine girer kendinden iğrenir bikere nasıl yaratık bunlar anlamıyorum
bir sefer yaşlı bi amcaya yer vermek için kalmıştım
amca omzumdan bastırıp geri oturttu
olurmu kızım sen bayansın ben hertürlü giderim bir bayan dururken benim oturmam yakışı kalmaz demişti
herkes arkasını dönüp şaşkın şaşkın baktı alkış tufanı kopcak diye bekledim ama olmadı :)
o zaman kokuyor dıye kucumsemıyceksın mılleti sen neysen mıllette o onalrada gore sen kokuosunyani o ter kokmakta özgür ve ben rahatsız olduğum için kokudan taksiye binmek zorundayım öyle mi? ben eğer sizin gibi ev hanımı olsaydım ayda yılda bir kere güne giderken veya fatura ödemeye falan taksiyle giderdim kesinlikle.Ayrıca toplu taşıma araçlarını bir çok kişi parasızlıktan değil de istanbuldaki trafiğe az da olsa çözüm olsun diye araç yoğunluğunu azaltmak için kullanıyor.yoksa bizde biliriz babamızın kocamızın arabasıyla show yapmayı...
o zaman kokuyor dıye kucumsemıyceksın mılleti sen neysen mıllette o onalrada gore sen kokuosun
ter sorunum yok arABA sorunumda yok ama ınsanları aşşalayan ınsanlarla sorunum çok senın gıbıevet ben kokuyorum hem de misler gibi :) bence senin yaran var gocundun bu konuda bu kadar.kız ter sorunun falan mı var? anlat derdini anlatmayan derman bulamazmış
evet, ter kokan, ağzı kokan insanları sevelim, ve koruyalım...ter sorunum yok arABA sorunumda yok ama ınsanları aşşalayan ınsanlarla sorunum çok senın gıbı
Ben doğma büyüme İstanbul luyum ama terkettim orayı .İzmir 'e yerleştimBen de Istanbul aşığı idim bir zamanlar. Şimdi inanamıyorum haline. Gidecek başka Memleketim de yok. Artık Istanbul a kota koyma zamanı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?