Cok gicik oluyorum cok

Boş ver canım, arkadaş pis kokulardan hoşlanıyor herhalde.
Böyle ter koklaya koklaya yolculuk etmek hoşuna mı gidiyor nedir?
Hayır tartışılacak konu var, tartışılmayacak konu var.
Kişisel temizliğin nesini tartışıyorsa artık,sanki memleket meselesi ya hu!
Toplumda yaşıyorsan pis kokmamalısın, kurallara uygun davranmalısın, çok basit bak.
O zaman elini yıkama wcden sonra, nasıl olsa koku, pislik rahatsızlık vermiyorsa...

muhtemelen hiç karşılaşmamış bu durumla karsılasmasında ınsallah 5dk dayanamaz

muhtemelen hiç karşılaşmamış bu durumla karsılasmasında ınsallah 5dk dayanamaz
Dünden beri hangi konuda gördüysem, konuyu baltalıyor ha bire.
Yok canım amaç sırf muhalefet olmak.
Ama işte böyle en karşıt fikirlisinin bile, yüze yüz katılacağı, kişisel temizlik konusunda bile, ters cevaplar verince, ancak komik oluyor, farkında değil.

istanbuldan nefret ediyorum.. hemen hemen herşeyinden.. ağzına kadar doldu şehir, az kaldı taşıyor..

bu arada bazı arkadaşlar stres topu olarak kullanmasalar keşke forumu..

Son düzenleme:
istanbuldan nefret ediyorum.. hemen hemen herşeyinden.. ağzına kadar doldu şehir, az kaldı taşıyor..

memur olsam 1 dk düsünmem tayın ısterım ama malesef

Sırf muhalefet olsun diye ne yapacağını şaşırdı zaar. Neredeyse yaşasın pislik ve ter kokusu diyecek.

Çok güzel söyledin, doldu da taşıyor. Allah nasip kısmet ederse yaza iş kurmak niyetindeyiz eşime işlemeye çalışıyorum İzmir'e gidelim diyorum filan ama ikimizin de yaşlı ailesi yani 70 yaşındalar. Bırakamaz heralde diye düşünüyorum emin de değilim ne düşünüyor çünkü 2.5 aylık evliyim sıkboğaz da etmek istemiyorum fazla...

Yani keşke gitsem buradan...

özellikle kadınların ter kokmasına tahammül edemiyorum ayıptır arkadaş hiç mi utanmıyosun bırak insan içine çıkmayı insan yerin dibine girer kendinden iğrenir bikere nasıl yaratık bunlar anlamıyorum

bir sefer yaşlı bi amcaya yer vermek için kalmıştım
amca omzumdan bastırıp geri oturttu
olurmu kızım sen bayansın ben hertürlü giderim bir bayan dururken benim oturmam yakışı kalmaz demişti
herkes arkasını dönüp şaşkın şaşkın baktı alkış tufanı kopcak diye bekledim ama olmadı :)

Komfetide istersin sen simdi

Ben liseye başladığımdan beri dolmuşla gidiyorum,İstanbul aşığı bir insandım,artık nefret ediyorum.
Ter kokusu,ağız kokusu,tacizler,o kalabalık sıkışıklık,off daral geldi.Okul başlayacak kara kara düşüyorum nasıl gidicem diye.
İnşallah İzmir'de tutturursam üniversiteyi,çok sevinicem,İzmir'i çok seviyorum,ulaşımı çok kolay,ilk kez gittiğim de çok şaşırmıştım,anneannemler İzmir'e taşındığında ilk kez gitmiştik.Böyle kalkıp yer vermişlerdi hemen,yardımcı olmuşlardı,çok hoşumuza gitmişti.İstanbul'da paranız ve arabanız varsa hayat var.Yoksa abowwww çekilmez.Zaten gidersem İzmir'e daha da dönmem gari

İstanbullu olarak bende nefret ediyorum.. Dışarı gerekmedikce çıkmıyorum.. Evde maron oldum iyicr

o zaman kokuyor dıye kucumsemıyceksın mılleti sen neysen mıllette o onalrada gore sen kokuosun

Yeni düzenlemeden sonra izmir'in halide hic iyi değil heleki okullar açıldığı zaman vayy halimizeee

o zaman kokuyor dıye kucumsemıyceksın mılleti sen neysen mıllette o onalrada gore sen kokuosun

evet ben kokuyorum hem de misler gibi :) bence senin yaran var gocundun bu konuda bu kadar.kız ter sorunun falan mı var? anlat derdini anlatmayan derman bulamazmış

evet ben kokuyorum hem de misler gibi :) bence senin yaran var gocundun bu konuda bu kadar.kız ter sorunun falan mı var? anlat derdini anlatmayan derman bulamazmış
ter sorunum yok arABA sorunumda yok ama ınsanları aşşalayan ınsanlarla sorunum çok senın gıbı

ter sorunum yok arABA sorunumda yok ama ınsanları aşşalayan ınsanlarla sorunum çok senın gıbı
evet, ter kokan, ağzı kokan insanları sevelim, ve koruyalım...
hay allahım..
toplum içinde böyle insanları rahatsız edenlerden tiksinmenin nesi garip elzem88 ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…