Cok gicik oluyorum cok

kesinlikle genelleme yapmiyorum. ama bu ikimizinde basına gelen olayın basrolu kapalı kadın..
sanki kendileri kapalı namuslu, bizler namussuz. söylenen sözler bunu ima etmiyor mu?
sizde haklısınız tabi ki, yanlıs anlasılmak istemem asla.

evet o söylediğiniz benimde defalarca basıma geldi. çok düşüncesiz erkekler var.
hatta kapı zor kapanırken bir adam benim arkamdan otobüse atlamaz mi merdivende duruyorum yahu...
bir çemkirdim izin verin ben inicem diye. tamam onları da anlamaya çalışıyorum evlerine gitmek istiyorlar ama olacak gibi değil yani oraya sıkışmak.

Bu benimde başıma çok geliyor, adamcağız edebinden benim verdiğim yere oturmuyor ayakta gidiyor
etrafta delikanlı geçinen hödükler de kıçlarını yayıp gidiyorlar.
Yada yer vermek için kalkıyorsun hemen bir başkası uçarak yerinize yapışıyor, böyle durumlarda söylemekten çekinmiyorum.
Hamile bayana, yada amcaya her kimse işte ona yer vermiştim diyorum.

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsunuz, bu tamamen terbiyesizlik kesinlikle böyel bir durumda lafınızı esirgemeyin.
Siz her ne sebeple geçmiyorsanız bende o sebeple geçmiyorum deyin yada kendisinin neden geçmediğini sorun.
Ooo kapı kapanırken yapılan hamlelere maruz kalmayan var mı?
Atfedersiniz üstüsteyiz zaten o kadar kalabalık ki aramızda hava sızmıyor, birisi tam kapı kapanacakken atlıyor.
Nereye biniyorsun deyip sinirle indiğim ve bir kişi indi diye tekrar binmeye çalışan kişi tarafından sıkıştırılan o hödüğün cama yapışarak gittiği çok olmuştur.

cantada 5 cesıt parfum he bı cesıt olsa yeter ne oyle hepsını karıştrıp sıkıosan oda kotu kokuya sebep olur

onun genelleme olduğunu kavrayamıyor musunuz? roll on ayrı deo ayrı parfüm ayrı yaşıyorum evet.şuan resmen saçmalıyorsunuz bence.

çok dertliyiz çoook, bu konu bitmez böylee.. ne hikayeler çıkarrr

onun genelleme olduğunu kavrayamıyor musunuz? roll on ayrı deo ayrı parfüm ayrı yaşıyorum evet.şuan resmen saçmalıyorsunuz bence.
siz saçmalıyorsunuz o zaman otobuse bınmeyın taksı tutun 5 cesıt parfum 500 mılyon eder o parayı gıt taksıye ver

siz saçmalıyorsunuz o zaman otobuse bınmeyın taksı tutun 5 cesıt parfum 500 mılyon eder o parayı gıt taksıye ver

yani o ter kokmakta özgür ve ben rahatsız olduğum için kokudan taksiye binmek zorundayım öyle mi? ben eğer sizin gibi ev hanımı olsaydım ayda yılda bir kere güne giderken veya fatura ödemeye falan taksiyle giderdim kesinlikle.Ayrıca toplu taşıma araçlarını bir çok kişi parasızlıktan değil de istanbuldaki trafiğe az da olsa çözüm olsun diye araç yoğunluğunu azaltmak için kullanıyor.yoksa bizde biliriz babamızın kocamızın arabasıyla show yapmayı...

Tabiii canimmmm sen gel ben instagramdan goreyim bogaz koprusunde havani at :) olacak is mi

Çok pis hava atarım bildiğin gibi değil Meryem inan hayatımın en kötü günlerinden biriydi. O kuaförden o otele nasıl yürüdüm o sıcakta, zaten koca göbekli oldum, bir yandan ağla bir yandan yürü, eşimle buluşamıyoruz, yol tek yön, üstten dönüp gelmesi gerek falan. Ayyy çok fenaydı, ama düğün harikaydı, Moda Deniz Klubündeydi düğün. Valla çok havalı bir yerdi

burda kimse kapalı bayanlara özel bir şey söylemyor ki, kadın erkek yaşlı genç düşüncesiz kim varsa onu eleştiriyoruz.

bu arada ben de otobüslerde erkeklerden çok kadınlardan rahatsızım. erkekler en azından ayakta zor duran zayıf birini görünce genelde rahatsız etmemeye çalışıyorlar. kadınlar afedersiniz öküz gibi ayakta duran kim varsa abanıyor yastık misali. özellikle orta yaşlı teyzeler allahım bir gün itip yere düşürücem o kadar sinirleniyorum. ben kimseye dokunmamak için tutunduğum direğe sımsıkı yapışıyorum frenlerde yerimden milim oynamıyorum, geçenlerde bir kadın duruyor arkamda bildiğiniz sırtını bana yasladı ya ben geri çekildikçe bana doğru yatıyor terbiyesiz şey. en sonunda hanfendi beni sıkıştırıyosunuz diye uyardım gitti ama yüzünde hiç çekinme utanma ibaresi yok, tam tersi rahatı bozulduğu için sinirlendi. insanlar 12 saat dışarda ekmek parası kazanmak için koşturalım günde 2 saat trafik çekelim. gezmeye gidenler de bir zahmet biraz düşünceli olsunlar

kadınların bir de kol çantaları evlere şenlik.pat pat heryere vuruyorlar saygısızca

bir kere de şöyle olmuştu
metrobüs kargaşasını bilirsin o gelirken herkes bi hareketlenir heyecanlanır. kapıya doğru koşturur. ben de yaşlı bir teyze ile aynı anda bindim kapının yanındaki koltuğa oturdu yanına da ben oturmaya çalışıyorum ama elini koltuğa koymuş çekmiyor. yanındaki adama yer kapmış aklında. gittim elinin üstüne oturdum! :) ben oturduktan sonra bile adama gel gel diyo hala deli mi ne. adam da yok önemli değil dedi. iş çıkışı yorgunken hiç kibar olamıcam açıkçası ilk giden kapar yani

başka bir defasında da metrobüsün kapısının tam durması gerektiği yerde annemle bekliyorum. metrobüs durdu, zaten içerde oturacak yer yoktu ilk durak olmadığı için ve haftasonu olduğu için aşırı kalabalık değildi. mecbur ayakta gidilecek yani. herhalde bir 150 kilo olan 2 katım boyunca bir adam benden önce binmek için beni bir itti yere yapışıyordum resmen. tek kar ettiği de benden önce binmek oldu yani ikimiz de ayakta gittik:)

otobusede binerim taksıyede bu ancak benım secımım olur sız otobuse bınmıyormussunuz bır gun yanınıza 3 gun aynı kıyafetı gıyen bırını alın 1 saat oturun o zaman anlarsınız ne demek ıstedıgımızı ter kokan ınsanları asagılıyorum temızlık su sabun kıtlıgımı var dısarı cıkmadan alsın bır ıslak mendıl sılsın koltuk altını ıslak medılı bulamıuyorsa suyla sılsın bu kadar mı zor! toplu tasımalarda osurmak nasıl ayıpsa ter kokmakta oyle ben burnumda ıslak mendıl seyahat etmek zorunda degılım toplumda yasamanın yazılı olmasa da bır kuralı var

sonu tatlıya baglanmıs ama fena olmus senın ıcın Nil oy kuzumla dusmus yollara stres ettın bebegıde cüneyte kavusma sahnenei kameraya alsalardı Türk filmi tadında olmuştur :)

Klasik replik, işine gelmiyorsa taksiye bin.
Değiştirin artık, çevreye verdiğiniz rahatsığılı önlemek yerine laf sokmaya çalışmayın.
Gerçi yoğun parfüm kokusu beni de rahatsız ediyor.
Hepsi birbirine giriyor zaten, ter, ayak, ağız, parfüm kokuları oooo nefes alamıyorsun.
Eşarbımla ağzımı-burnumu kapatıyorum bu kezde insanlar imalı imalı bakıyor

kadınların bir de kol çantaları evlere şenlik.pat pat heryere vuruyorlar saygısızca
karın boslugumda seyahat edıyor kadının cantası ınerken bosluk oluyor resmen üzülüp yas tutucam o derece hele basıları ozellıkle otururken kafama vuruyor canta ıle bagırınca elıne ne gececek kavga etmek ıcın satasıyorlar resmen

holdınglerımız var bızım taksıde neymıs helikopterle gıderım :) Ali Ağaoğlu babam ya

Ter kokusu
Ağız kokusu
Bilmem kaç derece sıcakta açılmayan pencereler
Hem cinslerimin nasılsa kadınız diye üzerime abanarak hatta bariz sürtünerek yolculuk yapmaları
Ağır parfümler
Sabah 6:30 da avazı çıktığı kadar son sesle dedikodu yapanlar (o enerji nereden geliyor o saatte ah bilsem)
Yer kapma savaşları, hastalık numaraları
Keyiflerince gezen teyzelerin çoluk çocuk akşam iş saatinde otobüsleri basmaları
Oturmayı başardığım zaman bacaklarını aça aça ya da dirsekleri ile ittire ittire yanındakini cama yapıştıranlar
Gazete okuyacağım diye yayılanlar
Özellikle sıkışık metrobüste boyu benden uzun olup, yer olmaması bahanesi ile tepeden aşağı göğüslerimi süzen adamlar
Sözde kulaklıkla dinleyen ama çevreye saçtığı iğrenç sesi fark etmiyormuş gibi yapanlar
Saymaktan yoruldum, hepsinden illet geldi, nefret ediyorum artık nefret !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…