- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
yazdıklarınıza katılmakla beraber eklemek istediklerim var.
Lütfen genelleme yapmadan yazalım.
Bende pardösüsü ve başörtüsü olan tesettürlü bir kadınım, ama toplu taşımaya biniyorsak kadın ve erkeğin olduğunu bilerek binmeliyiz.
Çoğu zaman erkeklerle sırt sırta yolculuk yapıyorum, boş koltuk olduğunda erkekte olsa oturmaktan gocunmuyorum ama kendisini yayıp bana temas ediyorsa önce kendimi biraz geri çekiyorum iyice yayıldıysa uyarıyorum.
Bir defa olmuştu, ki o zamanlar başım açıktı.
Cam kenarına oturdum tombul bir amca geldi koridor tarafına yaydı kendisini
ben temas etmemek için toparlandım amcanın sağ bacak benim koltuğa geldi.
Rahatız olduğumu belli edecek hareketler yapıyorum amaca iyice yayılıyor.
Artık dayanamadım söyledim, biraz toparlanır mısınız ben geri çekildikçe siz yayılıyorsunuz dedim.
Toparlandı ama bütün gözler üzerimize çevrildi, ne gerek var bunu söyletmeye aklın ermiyor mu, edebinle otur işte.
Örtülü olmayanlar nasıl ki kötü değilse, örtülü olanlarda bağnaz değil.
Size açık olsun kapalı olsun böyle bir imada bulunanları uyarmaktan çekinmeyin.
Bu benimde başıma çok geliyor, adamcağız edebinden benim verdiğim yere oturmuyor ayakta gidiyorBenim dikkatimi çekenler ;
- Boş otobüs veya metroda kapı önünde dikilenler. Bu durumdan ne zevk alıyorlar anlamadım.
- Otobüsün arkası boş ortası dolu kimse arkaya gitmez. Otobüsün arkası farklı yere gidiyor.
Bir anı ; otobüs yarı dolu, hafta sonu ayağı alçılı bir genç bindi koltuk değnekleri ile biri yer verdi. Adam oturdu mu? Hayır ondan evvel kendini akıllı sanan biri oturdu. Başka kalkan oldu mu ? Hayır .
Benim birde yaşlı amcalarla anılarım var. Genelde dolu otobüste kimse yer vermez ben kalkıp yermeye çalışırım onlar beni sen otur kızım diye yerime oturturlar.
şaka dimi
Doğru söylüyorsunuz, bu tamamen terbiyesizlik kesinlikle böyel bir durumda lafınızı esirgemeyin.kesinlikle genelleme yapmiyorum. ama bu ikimizinde basına gelen olayın basrolu kapalı kadın..
sanki kendileri kapalı namuslu, bizler namussuz. söylenen sözler bunu ima etmiyor mu?
sizde haklısınız tabi ki, yanlıs anlasılmak istemem asla.
evet o söylediğiniz benimde defalarca basıma geldi. çok düşüncesiz erkekler var.
hatta kapı zor kapanırken bir adam benim arkamdan otobüse atlamaz mi merdivende duruyorum yahu...
bir çemkirdim izin verin ben inicem diye. tamam onları da anlamaya çalışıyorum evlerine gitmek istiyorlar ama olacak gibi değil yani oraya sıkışmak.
cantada 5 cesıt parfum he bı cesıt olsa yetervallahi kusura bakmayın da evet misim.her gün duş alıp çantamda beş çeşit parfümle geziyorsam o da dikkat etmek zorunda.bu aşağılamak mıdır?
cantada 5 cesıt parfum he bı cesıt olsa yeterne oyle hepsını karıştrıp sıkıosan oda kotu kokuya sebep olur
Doğru söylüyorsunuz, bu tamamen terbiyesizlik kesinlikle böyel bir durumda lafınızı esirgemeyin.
Siz her ne sebeple geçmiyorsanız bende o sebeple geçmiyorum deyin yada kendisinin neden geçmediğini sorun.
Ooo kapı kapanırken yapılan hamlelere maruz kalmayan var mı?
Atfedersiniz üstüsteyiz zaten o kadar kalabalık ki aramızda hava sızmıyor, birisi tam kapı kapanacakken atlıyor.
Nereye biniyorsun deyip sinirle indiğim ve bir kişi indi diye tekrar binmeye çalışan kişi tarafından sıkıştırılan o hödüğün cama yapışarak gittiği çok olmuştur.
siz saçmalıyorsunuz o zaman otobuse bınmeyın taksı tutun 5 cesıt parfum 500 mılyon eder o parayı gıt taksıye veronun genelleme olduğunu kavrayamıyor musunuz? roll on ayrı deo ayrı parfüm ayrı yaşıyorum evet.şuan resmen saçmalıyorsunuz bence.
siz saçmalıyorsunuz o zaman otobuse bınmeyın taksı tutun 5 cesıt parfum 500 mılyon eder o parayı gıt taksıye ver
Tabiii canimmmm sen gel ben instagramdan goreyim bogaz koprusunde havani at :) olacak is mi
yazdıklarınıza katılmakla beraber eklemek istediklerim var.
Lütfen genelleme yapmadan yazalım.
Bende pardösüsü ve başörtüsü olan tesettürlü bir kadınım, ama toplu taşımaya biniyorsak kadın ve erkeğin olduğunu bilerek binmeliyiz.
Çoğu zaman erkeklerle sırt sırta yolculuk yapıyorum, boş koltuk olduğunda erkekte olsa oturmaktan gocunmuyorum ama kendisini yayıp bana temas ediyorsa önce kendimi biraz geri çekiyorum iyice yayıldıysa uyarıyorum.
Bir defa olmuştu, ki o zamanlar başım açıktı.
Cam kenarına oturdum tombul bir amca geldi koridor tarafına yaydı kendisini
ben temas etmemek için toparlandım amcanın sağ bacak benim koltuğa geldi.
Rahatız olduğumu belli edecek hareketler yapıyorum amaca iyice yayılıyor.
Artık dayanamadım söyledim, biraz toparlanır mısınız ben geri çekildikçe siz yayılıyorsunuz dedim.
Toparlandı ama bütün gözler üzerimize çevrildi, ne gerek var bunu söyletmeye aklın ermiyor mu, edebinle otur işte.
Örtülü olmayanlar nasıl ki kötü değilse, örtülü olanlarda bağnaz değil.
Size açık olsun kapalı olsun böyle bir imada bulunanları uyarmaktan çekinmeyin.
burda kimse kapalı bayanlara özel bir şey söylemyor ki, kadın erkek yaşlı genç düşüncesiz kim varsa onu eleştiriyoruz.
bu arada ben de otobüslerde erkeklerden çok kadınlardan rahatsızım. erkekler en azından ayakta zor duran zayıf birini görünce genelde rahatsız etmemeye çalışıyorlar. kadınlar afedersiniz öküz gibi ayakta duran kim varsa abanıyor yastık misali. özellikle orta yaşlı teyzeler allahım bir gün itip yere düşürücem o kadar sinirleniyorum. ben kimseye dokunmamak için tutunduğum direğe sımsıkı yapışıyorum frenlerde yerimden milim oynamıyorum, geçenlerde bir kadın duruyor arkamda bildiğiniz sırtını bana yasladı ya ben geri çekildikçe bana doğru yatıyor terbiyesiz şey. en sonunda hanfendi beni sıkıştırıyosunuz diye uyardım gitti ama yüzünde hiç çekinme utanma ibaresi yok, tam tersi rahatı bozulduğu için sinirlendi. insanlar 12 saat dışarda ekmek parası kazanmak için koşturalım günde 2 saat trafik çekelim. gezmeye gidenler de bir zahmet biraz düşünceli olsunlar
siz saçmalıyorsunuz o zaman otobuse bınmeyın taksı tutun 5 cesıt parfum 500 mılyon eder o parayı gıt taksıye ver
Çok pis hava atarım bildiğin gibi değil Meryem inan hayatımın en kötü günlerinden biriydi. O kuaförden o otele nasıl yürüdüm o sıcakta, zaten koca göbekli oldum, bir yandan ağla bir yandan yürü, eşimle buluşamıyoruz, yol tek yön, üstten dönüp gelmesi gerek falan. Ayyy çok fenaydı, ama düğün harikaydı, Moda Deniz Klubündeydi düğün. Valla çok havalı bir yerdi
karın boslugumda seyahat edıyor kadının cantası ınerken bosluk oluyor resmen üzülüp yas tutucam o derece hele basıları ozellıkle otururken kafama vuruyor canta ıle bagırınca elıne ne gececek kavga etmek ıcın satasıyorlar resmenkadınların bir de kol çantaları evlere şenlik.pat pat heryere vuruyorlar saygısızca
Klasik replik, işine gelmiyorsa taksiye bin.
Değiştirin artık, çevreye verdiğiniz rahatsığılı önlemek yerine laf sokmaya çalışmayın.
Gerçi yoğun parfüm kokusu beni de rahatsız ediyor.
Hepsi birbirine giriyor zaten, ter, ayak, ağız, parfüm kokuları oooo nefes alamıyorsun.
Eşarbımla ağzımı-burnumu kapatıyorum bu kezde insanlar imalı imalı bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?