Çok gıcık oluyorum..

zerrinhoca84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
59
13
98
Kocaeli
valla kızlar bu sevgilim olacak adama cok gıcık oluyorum:)))) Her defasında sırf o istiyor diye onun için bişeyler yapıyorum kendim istemememe ragmen , daha sonra ne teşekkür ediyor ne de bir yorum yapıyor.Ama hep böyle oluyor , en son gecen de gene aynı sey oldu, msn de konusurken benim için şunu şunu hallediver dedi..ben gene yaptım dediğini ama bir süre yazmadı bişey..Napıyosun yazdım , bilmem kimle yazısıyomus işi bitince cıkacakmıss..bende ''aaa neden şaşırmadım acaba , işin bitti ya benimle '' dedim kapattım msn yi..Ertesi gün telefon actı cevaplamadım..Akşam face de gördüm bişey yazmadan cevrimdısı oldu..Dün akşam da ben hiç açmadım , daha da aramadı..

Yemin ediyorum çocuk gibiyiz yaaa, sinir ediyo beni...

üzülmeni istemem ama seni sevdiğine eminmisin ? eyer bunu genelde yapıyorsa sadece işine geldiğinde senden yardım istiyorsa bunu bi kız sezer zaten bence.. yani. genelde yanılmayız bilirsin ..

üzülmeni istemem ama seni sevdiğine eminmisin ? eyer bunu genelde yapıyorsa sadece işine geldiğinde senden yardım istiyorsa bunu bi kız sezer zaten bence.. yani. genelde yanılmayız bilirsin ..

yok sevdiğine eminim, ondan bir şüphem yok ama bu huyuna sinir oluyorum işte..Biraz fazlasıyla rahat bir tip..

Bugünde aramadı, ben de aramıcam ve cevrimiçi olmıcam , bakalım nereye kadar gidecek :((

İnsan sevdiğini nasıl aramaz. msnde görüp nasıl konuşmaz. Benimki valla günde 10 sefer konuşuyoruz. facebooka da beni görmek için konuşmak için girer. ulaşamazsa ilk işi faceden yazmak sonra kuzenimi aramak, sonrada evi çaldırmak oluyo :))

İnsan sevdiğini nasıl aramaz. msnde görüp nasıl konuşmaz. Benimki valla günde 10 sefer konuşuyoruz. facebooka da beni görmek için konuşmak için girer. ulaşamazsa ilk işi faceden yazmak sonra kuzenimi aramak, sonrada evi çaldırmak oluyo :))

normalde zaten sırf benimle konusmak için acar msn yi..face de cevrimiçi görsün hemen msn açar..Ama gecen gece ben ona cok kızdım ve msn yi kapadım ve ertesi gün de telefonunu acmadıgım için sanırım sinirlendi..

Biraz burnu sürtülsün istiyorum , haksız mıyım?

Back
X