çok güzel ev eşyaları,kıyafetler,çantalar,ayakkabılar,nevresiml er buradaaa:):)

yok canım ayırıyımmı sana modeli çok güzel..birde renginden dolayı her renk kıyafetle kullanabilirsin tarzıda hem klasik hem spor..

canım markası ne tamgörunmuyor resımde bıde ölçülerinı yazarmısın bi trençkota ihtıyacım var eğer uyarsa almak istıyroum

çift taraflı çift kişilik bir nevresin dahaa hemde 45 tl kaçırmayın ihtiyacı olanlar elimde sayılı varr

canım bak özellikle senin için baktım 18 20 34 36 29 27 nolu ürünleri bir daha gözden geçir arkadaşım

canım hepsi çok güzeller inanki ama ihtiyacım ölçüsünde alıyorum. özellikle evim yeni ve mutfak malzemelerim aksesuarlarım falan eksik..

biraz da salaş bi havam var topuklu ayakkabı rugan çanta pek tarzım değil.. perfüm de her zaman kullandığım parfümüm var... ekle bol bol.. dekorasyon ürünleri masa örtüleri mutfak eşyaları bekliyorum:):)

mutfak eşyaları örtüler nevresimler çok koyacağım var ama artık yarına koyarım arkadaşım resimlerini çekmem lazım takipte kal şekercim

Kare bir masa örtüsü turkuaz krem simipli şahane bir buldandan özel alınmış saf buldan ipinden masa örtüsü 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…