çok güzel ev eşyaları,kıyafetler,çantalar,ayakkabılar,nevresiml er buradaaa:):)

arkadaşım ayak numaralarımız aynı bende 40 giyiyorum...babet ayakkabıların var mı

Babetlerde var arkadaşım onlarıda çekip eklerim sporlarda var ama kalitesiz markasız ayakkabım hiç yok onun için eklemedim çok ucuz değil ama ben sana öZellerden güzellerden eklicem:)

uleeeeen 16 yı nasıl kacırdım ben yaaaa ,kendime kızıorummmm ,şimdi saçımı başımı yolucammm

uleeeeen 16 yı nasıl kacırdım ben yaaaa ,kendime kızıorummmm ,şimdi saçımı başımı yolucammm

Arkadaşım onun aynısından bir set daha var şimdi öZeldende biri yazmış onada yazdım hanginiz önce karar verip mesaj atarsanız onun arkadaşım

canım bahsettiğim 1 numaradaki saat ve 3 lü kuş,renk atması felan yoktur sanırım bide kapıda ödeme alıyormusun,bide başka beyaz süsler koycanmı,elinde büyük renkli vazolar varmı ay ne çok soru sordum

hayırlı satışlar cnm takip ediyoruz seni ama gercekten böyle çok zor oluyo ne satıldı ne satılmadı anlamak çok zor bi toparlarsan bizim içinde senin içinde daha kolay olur. hem satışlarında artar bende uğramışken şöyle bir ortalığı süpürüpte gideyim

Ben de telden giriyorumsadece ilk resimler görünüyor, diğerleri eklenmiş resmin önizlemesi yazıyor sadece okuyabiliyorum. Herkes kapıştı 😊, biz sadece izledik😞

Eveeet niye öyle oluyor ki ne sinir bozucu dün ne çaba harcadım görebilmek için neyse nasip değilmiş

canım bahsettiğim 1 numaradaki saat ve 3 lü kuş,renk atması felan yoktur sanırım bide kapıda ödeme alıyormusun,bide başka beyaz süsler koycanmı,elinde büyük renkli vazolar varmı ay ne çok soru sordum

Renk atması yok kapıda ödeme ile canım ptt ile

Beyaz saat vede 3 lü kuşun 2. Setide gitti mevcan arkadaşımıza iyi günlerle kullansın mevcancım adresini telefonunu özelden yollaemısın deftere kaydediyim karışmasın

Elimde güZel hatasıZ tüller var şahane italyadan gelen bile var ama metre bulamıyorum evde:) ölçemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…