- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Bende dolmadan kalan kabak içiyle kabak tator yapıyorumİnsan tembelliğe alıştığı zaman toparlamak çok zor oluyor
Biz çalışan hanımlar için yemek zor bir uğraş ama paradan önce sağlığınızı düşünün
Buzluğunuzu etkin kullanın, hafta sonu iki çeşit zeytinyağlı yapıp atın dolaba, genelde akşamdan bir sonra ki günün yemeğini hazırlıyorum, şimdi yaz geliyor çok basit yemeklerle kurtuluyor gün, imkanınız varsa pazara çıkmanızı tavsiye ederim, hesaplı ve taze olmasının yanında insan çeşit çeşit bir sürü şey görünce pişiresi geliyor, ben öyleyim en azından =))
Bir de pratik olmaya çalışın yemekte bence püf nokta bu gibi, örneğin C.tesi günü pazardan kabak aldım dolma yapmak için biraz fazla aldım kabağı, dolmayı iki pişirimlik yaptım, 6 tanesini buzluğa attım, oyunca çıkan içlere 2 kabak daha ilave edip mücverde yaptım o da bir çeşit oldu attım dolaba böyle şeyler yaparak çeşidi çoğaltıyorum zaman zaman, ilk bunlar geldi aklıma, hadi bir silkelenin başlayın bu akşam, kolay gelsin =))
Bu kadar sağlıktan dem vurduğuma bakma en berbat beslenenlerden biriyim
Ama hem kızım doğduktan sonra hem eşimin tansiyonunu öğrendikten sonra evde dikkat ediyorum
Bebekken oh hala evde yayıla yayıla diyodumaynen çocuk olduktan sonra beslenme alışkanlıklarımız değişti resmen..
bazen canım cips çekiyor çocuklar uyuduktan sonra gizli gizli yiyorum
Bebekken oh hala evde yayıla yayıla diyodum
Yerinden kıpırdayamıyodu garibim
Şimdi cingöz valla vurur kafamıza alır cipsimizi
O uyurken yiyodum bende
Ama eşimde de tansiyon çıktı
Eve almıyorum
Yersem işyerinde gizli yiyorum çaktırmaama iyi oldu bu sayede azalttım yoksa bırakamıyodum
Kızımda 15 aylık zaten toprak bile yiyo
benim birde bitter manyaklığım var her akşam yemezsem olmaz..
büyük oğlan hiç sevmez gayet rahattım.. ama ufak pis boğaz ağız tadı yok oğlanın ıvır zıvır olsun yeter ne bulsa yutma modunda.. şimdi o zevkimi bile gizli kaçak yapıyorum
Kızımda 15 aylık zaten toprak bile yiyodüşün..
Ne görse istiyo o yüzden
Ben dondurma seviyorum o üçümüze serbest çok şükür ( :
İzmarit topluyo elinden alıyorumayyy ben yerdimçocukken dikkat et fazla kaçırmasın sonra böbreklerde kum oluyor
İzmarit topluyo elinden alıyorum
İzmaritçi diyorum gülüyolarçimenlikte bile izmarit varya her dk elinde ne var diye kontrol etmem gerekiyo
Saklasa keşke biizmki ne bulsa ağzına atıyo , korkutuyo bizi gülüyo bi dehaha saklıyordur bide avucunda almayasın diye
benim ufakta sitenin bahçesindeki bira kapaklarını toplayıp eve getiriyor ..
hediye getiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?