Cok harciyoruz...

harcama falan değil de kilo almıyor musunuz?
en son ne zaman fast food yediğimi bile hatırlamıyorum, zavallı ben

disardan 2 gun ust uste yesem ben bikarim ayrica sizi bilmem ama bence hic sagliklida degil ne kadar guvenilir yerlerden yerseniz yiyin kaldiki siz fastfood dan bahsediyorsunuz o dahada kotu

kılo aldırıp butceyı sarsmasını gectım .. saglıgınızı ne kadar riske atıyorsunuz. bır zamanlar hava lımanında calısırken o fast foodların nelerde yapıldıgına sahıt olmustum.
yağları bıle berbat malzemeler kalıtesız
ben dısarda hıc bısey yemem kolay kolay .
yıyecegım yerın bı adı olacak ki ancak o zaman.
bence bu duruma son verın saglıgnzada dıkkat edın.
cok zorlanıyorsanız esınızın cocugunuzn sevdgı yemeklerden lıste yapıp dolaba asın her gun baska bı yemek le tamamlayn bence. üşenmeyın saglınız daha onemlı cunku

Çökmüş gerçekten.

Biz de harcıyoruzdur belki o kadar, bi hesap tutayım gelecek ay.

Biz allahtan lahmacun delisiyiz. Bizdede haftada2 3 yenir. Ama bize daha ucuz geliyor. Yemek için20 tl harcarken lahmacun9 ayran2 buçuk. Bitti gitti. Bazen hadi hamburger yiyelim diyoruz. Yahu 2 Büyük bir çocuk menü. 30 tl yi buluyor. Sonra diyoruz delimiyiz git kasaptan biftek al yanına pilav otur ye. Çok fasfood restoran önünden döndük böyle.

Lahmacunu da evde tavada yapabilirsiniz.Ha uğraşamam derseniz o ayrı.
Ben dışarıdaki etlere pek güvenmiyorum.Et ve balık kurumu hariç biryerden alım yapmıyorum.
Tadı bile fark ediyor ayrıca daha ekonomik.

Lahmacunu da evde tavada yapabilirsiniz.Ha uğraşamam derseniz o ayrı.
Ben dışarıdaki etlere pek güvenmiyorum.Et ve balık kurumu hariç biryerden alım yapmıyorum.
Tadı bile fark ediyor ayrıca daha ekonomik.
Ay bende o et balık kurumundaki etleri sevmiyorum denedim daha önce. Bilemiycem semtten semte farkedermi ama en son tezgaha serilmiş o kara kara biftekleri görünce bidaha gitmedim ama tanıdık kasabımız var. Lahmacunu yapan yerde güvenilir. Bide çok iyi yapıyor keratalar. Bak yine canım çekti

Yemekte illa çeşit ararmısınız bilmem ama ben tek çeşitçiyim. Mesela birazdan mantı yapcam oda buzlukta hazır :)
Oldum olası çorba sulu yemek pilaw falan yaptığım görülmemiştir. Ha olsa yerim orası ayrı canımmm...
Ama kim uğraşacak

Tez zamanda bir guvec edinin.
Et , tavuk hangisi varsa. Ustune de her cesit sebze. Cok pratik ve cok lezzetli oluyor. Hem de asiri saglikli :) ben icine bir yemek kasigi kadar yag koyuyorum.butun sebzeler cig olarak kendi suyuyla pisiyor. Bir kere yapin iki gunu kurtarir.
Bir kilo kiyma alip kofte yapin, bölün buzluga koyun. Biz de uc kisiyiz, uc seferde yiyoruz.

İş yerinde de aylık 500' er lira harcasanız aylık 2200 lira eder. Fazla gerçekten, buna bir çözüm bulmalısınız.

benim kızım çorba,sulu yemek,salata ve pilav türü sulu yemekle yenecek ne varsa işte onlar olmadan karnı doymaz.
Babası kılıklı ne olacak
Allahtan elim hızlı.

bayılıyorum dışarda yemeye dışardan sipariş vermeye çünkü sevmiyorum yemek yapmayı ama ite kaka yapıyorum kör topal yalnız bu durum bana 35 yaştan sonra oldu herşeyden sıkıldım bıktım rahat etmek keyfime bakmak istiyorum.

Arkadaşlar sağlık demişler haklılar

Ama biz de çok harcıyoruz zaten öğlen dışarıda yiyoruz eşim de ben de çocuk kreşte

Akşam eve gidince yapıyorum normalde ama şimdi yaz geç geliyoruz Park'tan vs pratik ta da hazır yemek tüketimi de artıyor işte

Yalnız kuzunuza ne yapıyorsanız siz de yeseniz olmuyor mu yani zaten yapıyorsunuz biraz çok yapın gerekirse üstüne size salça yağ vs Kavurup ekleyin

Bir de yemeği az yapınca çabuk pişiyor üç kepçe çorba yarım kilo sebzeden ya da etli yemek Türk kahvesi fincanı ile ölçü pilav yapıyorum hemen pişip hemen yeniyor

Madem çok para gidiyor evde yiyeceksin başka ne önerebiliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…