Cok hastayım

Adacayı düşüğe neden olur sakın içme..bol bol istirahat et.geçmiş olsun..

Kızlar 10 haftalik hamileyim boğazım enfeksiyon olmuş cok rahatsizim adacayi normalde içiyordum ama hamileyken bir sorun olur mu doktorum bisey olmaz dedi ama tereddüt ettim
Canim doktorun bise olmaz demis ama sen yinede sakin icme ben hamileyken senin gibi cok hastaydim yutkunamaz halde idim adacayi iyi gelir diye gunde 4-5 bardak ictim tabi bilmiyordum zararli oldugunu dogal bise sonucta bise olmaz sandim
Aradan bi uc gun sonra malesef dusuk yaptim adacayi beni iyilestirdi ama bebegimi kaybettim

Düşmeyen ateş varsa ishal varsa eğer acile gidilir hamilelikte. Ama sadece boğaz ağrısı için acile gidilmez.
Acilin kapısında oylemi yazıyor.. hay Allah bilmiyordum hanımefendi biz hamileyiz ve bogazimiz agrisa bile o seruma ihtiyacımız oluyor ve ben her zamanda gidiyorum.bu burda sizi neden bu kadar rahatsız etti hiç anlamadım buraya gelip ahkam kesmezsiniz azıcık saygı gösterin insanlara lutfen ya burası sizin tartışma alanınız değil en ufak seyi tartışma haline getiremezsiniz. Insanlarin ne yapıp yapnicana net arkasından karar veremezsiniz.

Back
X