• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok heyecanlanıyorum

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
merhaba .
kozmetik satan bi yerde işe girdim ( hepimiz bildigi gittigi magaza )
bugun 3 gün ve kasayı yapamıyorum .
normalde akışkan hızlı konuşan ben kasada konuşamıyorum ve işlem yapamıyorum heyecandan .
kasa mantıgını anladım ama heyecan dan hata yapıyorum . akıl verin napim??

Zaman verin kendinize :) zamanla aşarsiniz. Biz bir kere arkadaşımla bardakta mısır almaya gitmistik çocuk da daha yeni başlamış orda çalışmaya misiri bardağa koyacak çok heyecanlanmisti elinden düşürmüştü falan. Aklıma o geldi :) acemilik zamanı hoş görülür.:KK54:

Zaman verin kendinize :) zamanla aşarsiniz. Biz bir kere arkadaşımla bardakta mısır almaya gitmistik çocuk da daha yeni başlamış orda çalışmaya misiri bardağa koyacak çok heyecanlanmisti elinden düşürmüştü falan. Aklıma o geldi :) acemilik zamanı hoş görülür.:KK54:
ne zaman alışırım sizce

Ben de konuşkan biriyim ve çağrı merkezinde çalışmaya başladığımda ilk başlarda konuşamıyordum konuşma metni yazmıştık ordan okuyordum. Karşıdaki bir şey sorunca kalıyordum biraz. Hani aradım direkt ne dicem falan.. Çok değil en fazla 1 hafta geçti alıştım, gerginlik, heyecan hiçbir şey kalmadı. Garsonluk yaparken de ilk gün biraz olmuştu sadece sonra geçmişti. Siz de zamanla alışırsınız karşınızdaki de sizin gibi biri çok kasmayın :)

Kasiyerin konuşanına pek rastlamadım ben ya:KK48:

Çok karmaşık kasa işlemleri yapıyorlar bol bol.
Bi de iade almaktan nefret ediyorlar.

İade işi olup da birinden yardım isteyen varsa o zaman anlıyorum yeni başlamış:KK48:

Back
X