Savcı kadındı benimkisi bir umut işteHiç sanmıyorum bir şey çıkacağını malesef
Ağzımı açmayayım bu konuda
Muhtemelen yırtar paçayı, çok üzgünüm.Ben daha önceden apartmanda cinsel tacize uğramıştım. Kapıcının dediğine göre adam arkamdan gelerek beni takip etmiş ama apartmanda ve çevresinde kamera yoktu takip ettiği ispatlanamadi sadece uzaktan kamera görüntüsü var. Adam ifadesinde apartmana girdiğini kameradakinin kendisi olduğunu falan kabul ediyor ama beni takip ve taciz ettiğini kabul etmiyor. Kapıcıyı zar zor ikna ettim adamı gördüğüne dair şahitlik edecek. Ama muhtemelen aynı adam miydi emin değilim falan zırvalar. Ama zaten gecenin o saatinde orada ikimizden baskasi yoktu kamera kayıtlarında da aynı sekilde. Ama sonuçta bu olaylar olurken apartmanda yalnızdık adamla. Onun ifadesine karşılık benim ifadem olacak. Bir şey çıkar mı savcı takipsizlik verir mi ?
Keske cıksa.Ama benim de umudum yok.Savcı kadındı benimkisi bir umut işte
Alenen ben yaptım diyen herifleri bile ön kapıdan sokup arka kapıdan çıkaran bir hukuk sisteminde, keşke içinize sular serpecek şeyler diyebilseydik.
İnşallah bir sonuç çıkar diyorum ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.. tecavüzcüler dışarda geziyor bu memlekette..Savcı kadındı benimkisi bir umut işte
Öncelikle geçmiş olsun.Adam apartmana ne için girdiğini iddia ediyor peki?İfadesinde ne diyor yani?Sonuçta binayla bir bağlantısı yoksa, aynı saatlerde orda olduğunuz görüntüleniyorsa, adamın bunu yaptığı belli.Umarım iyi bir savcı ve hakime denk gelirsiniz, böylelerini öyle sıkıştırıyorlarki, birde hayatın olağan akışı diye birşey var.durup dururken binaya girilmez ya hırsızlığa ya arsızlığa girdiğini hakimde düşünür zatenBen daha önceden apartmanda cinsel tacize uğramıştım. Kapıcının dediğine göre adam arkamdan gelerek beni takip etmiş ama apartmanda ve çevresinde kamera yoktu takip ettiği ispatlanamadi sadece uzaktan kamera görüntüsü var. Adam ifadesinde apartmana girdiğini kameradakinin kendisi olduğunu falan kabul ediyor ama beni takip ve taciz ettiğini kabul etmiyor. Kapıcıyı zar zor ikna ettim adamı gördüğüne dair şahitlik edecek. Ama muhtemelen aynı adam miydi emin değilim falan zırvalar. Ama zaten gecenin o saatinde orada ikimizden baskasi yoktu kamera kayıtlarında da aynı sekilde. Ama sonuçta bu olaylar olurken apartmanda yalnızdık adamla. Onun ifadesine karşılık benim ifadem olacak. Bir şey çıkar mı savcı takipsizlik verir mi ?
Bir çay içip çıkar ne olcakki.Ben daha önceden apartmanda cinsel tacize uğramıştım. Kapıcının dediğine göre adam arkamdan gelerek beni takip etmiş ama apartmanda ve çevresinde kamera yoktu takip ettiği ispatlanamadi sadece uzaktan kamera görüntüsü var. Adam ifadesinde apartmana girdiğini kameradakinin kendisi olduğunu falan kabul ediyor ama beni takip ve taciz ettiğini kabul etmiyor. Kapıcıyı zar zor ikna ettim adamı gördüğüne dair şahitlik edecek. Ama muhtemelen aynı adam miydi emin değilim falan zırvalar. Ama zaten gecenin o saatinde orada ikimizden baskasi yoktu kamera kayıtlarında da aynı sekilde. Ama sonuçta bu olaylar olurken apartmanda yalnızdık adamla. Onun ifadesine karşılık benim ifadem olacak. Bir şey çıkar mı savcı takipsizlik verir mi ?
Abartma sende tecavüz edip öldürse iyi halden mahkemede pişmanlık göstergesinden 17 yıl yer 4 bilemedin 5 yıl yatar çıkar muz cumhuriyeti değil burasıHiç bişey çıkmaz o işten değil takip, sana tecavüz edip öldürse Allah korusun, hiçbir şey çıkmaz… Demek istediklerimi desem başıma gelmeyen kalmaz ama çok bile dedim galiba
Evet üstüne bir de takım elbise giyerse fena ceza alır hakım ona der ki: Hıııı sakın bidaha yapmaaa cısss, yapma öyleAbartma sende tecavüz edip öldürse iyi halden mahkemede pişmanlık göstergesinden 17 yıl yer 4 bilemedin 5 yıl yatar çıkar muz cumhuriyeti değil burası
Adamin girme sebebiyle benim ifadem uyuşuyor. Sadece yaşananları farklı anlatıyor. Ayrıntı vermek istemiyorum sözde apartmanda bozuk olan bir şeyi tamir edecekti. Sözde ben telefonla konuşurken bunu duymuş yalancı pislik.Öncelikle geçmiş olsun.Adam apartmana ne için girdiğini iddia ediyor peki?İfadesinde ne diyor yani?Sonuçta binayla bir bağlantısı yoksa, aynı saatlerde orda olduğunuz görüntüleniyorsa, adamın bunu yaptığı belli.Umarım iyi bir savcı ve hakime denk gelirsiniz, böylelerini öyle sıkıştırıyorlarki, birde hayatın olağan akışı diye birşey var.durup dururken binaya girilmez ya hırsızlığa ya arsızlığa girdiğini hakimde düşünür zaten
Eski apartmanımda yaşandı bu olay. Hakime ifademi net bir şekilde verdim bana dokunduğunu yalan söylediğini falan tek tek ayrıntıya girerek anlattım kazağımın içinden iç çamaşırıma dokunduğunu kalçama dokundugunu vs..Şimdi bir noktayı açıklığa kavuşturmak istiyorum. Genelde tacizin kelime anlamı yanlış biliniyor toplumda, TCK kapsamında taciz sözlü olur, dokunma gerçekleştiği an itibariyle artık bu taciz değil cinsel istismar olarak tanımlanır. Kasettiğiniz şey bu ise kesinlikle hakime net bir şekilde ifade edin.
Sadece şahitlik ile üstelik emin olmayan ifadeler ile maalesef karşı tarafa hiçbir ceza veya güvenlik tedbiri uygulanmaz… Evet hukuk sistemimiz kötü ama hakimleri de anlamak lazım ortada kanıt olmadan neye göre hüküm kuracaklar. Apartman içine ne yapın edin kamera kurdurun bence. Hatta giriş kapısına da yazı asılsın bu apartman 7/24 kamera ile korunmaktadır şeklinde. En azından caydırıcılık sağlar.
Hatta taşının bence oradan ve daha güvenli bir apartman bulun.
Geçen yıl ikinci duruşma ilkinde sanık gelmedi.Ne zaman gerçekleşti bu olay? İlk duruşma mı olacak?
Avukatlık bir durumum yok, ben sadece olay gününü yaşananları anlattım hakim de dinledi. Not alındı.Yani umarım "gecenin o saatinde orada ne işin vardı?" cümlesini duymazsınız. Adam da girdiğini kabul ediyor binaya, kapıcıya çok güvenmeyin bence. İkna edilerek geliyor oraya kendi isteğiyle değil o yüzden çok ortada bir ifade verebilir.
Avukat tuttunuz mu?
Çok geçmiş olsun. Adalet yerini bulur inşallah tez zamandaGeçen yıl ikinci duruşma ilkinde sanık gelmedi.
Avukatlık bir durumum yok, ben sadece olay gününü yaşananları anlattım hakim de dinledi. Not alındı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?