Çok heyecanlıyım bir şey çıkar mı acaba ?

Tanığın gelmesi bekleniyor şu an. Adam beni görünce jet hızıyla uzaklaştı. Mübaşire sordum sanık geldi mi diye geldi sizi görünce kaçtı herhalde dedi

Aynı, suçlardan da davalık, olmuş ama haşa bir daha gelirsen mi diyorlar pes. Allaha emanet yaşıyoruz sanırım. Sonra da insanlar kendi adaletini aramaya kalkınca işi adaletin terazisine bırakın diyorlar. Çok geçmiş olsun size

Şimdi ben o adama da, hakime de, savcıya da okkalı bir küfür etmek isitiyorum

Ya dimi bir de böyle sorunlarımız var. O saatte orda olmasaydın gibi bir saçmalıkla başbaşa kalabiliyoruz malesef

Hakimin yapabileceği bir şey yok. O verebileceği en üstten verdi cezayı. İnfaz karar veriyormuş ne kadar yatacağına.

taşınma durumunuz var mı? hatta taşındığınız adresi kimseyle paylaşmayın..üzüldüm sizin adınıza

Ne yapması lazım acaba daha tutuklanması ıcın?
Adam sapık ıste takıp ediyor kadınları.
Bı daha yapma nedir ya
İnfazın işi gerisi savcının değil.
En azından bir daha yapmaya cesaret edemez. Şikayetinizi geri çekmeyin lütfen.
Yok manevi tazminat davası açacağım bir de
taşınma durumunuz var mı? hatta taşındığınız adresi kimseyle paylaşmayın..üzüldüm sizin adınıza
Tasinmayacagim eski apartmanımdaydi zaten olay.

Siz yine de eve girer cıkarken falan dikkat edin bu sapık size bilenir takip falan eder beni niye sikayet ettin diye Allah etmeue bela olur. Yalnız olmamaya dikkat edin

İnfazın işi gerisi savcının değil.

Yok manevi tazminat davası açacağım bir de

Tasinmayacagim eski apartmanımdaydi zaten olay.

yorumlarınızdan ve paylaşımlarınızdan anladığım kadarıyla siz gerçekten aydın bir kadınsınız
Türk / şark toplumu sevmez öyle ayaklarının üzerinde durabilen, eli kalem tutan, bağımsız yalnız yaşayan, kafası tıkır tıkır çalışan üretken kadınları
hayatta herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…