Ne oldu acaba günceller misiniz?Tanığın gelmesi bekleniyor şu an. Adam beni görünce jet hızıyla uzaklaştı. Mübaşire sordum sanık geldi mi diye geldi sizi görünce kaçtı herhalde dedi
Güncelledim yazdımNe oldu acaba günceller misiniz?
Aynı, suçlardan da davalık, olmuş ama haşa bir daha gelirsen mi diyorlar pes. Allaha emanet yaşıyoruz sanırım. Sonra da insanlar kendi adaletini aramaya kalkınca işi adaletin terazisine bırakın diyorlar. Çok geçmiş olsun sizeBen daha önceden apartmanda cinsel tacize uğramıştım. Kapıcının dediğine göre adam arkamdan gelerek beni takip etmiş ama apartmanda ve çevresinde kamera yoktu takip ettiği ispatlanamadi sadece uzaktan kamera görüntüsü var. Adam ifadesinde apartmana girdiğini kameradakinin kendisi olduğunu falan kabul ediyor ama beni takip ve taciz ettiğini kabul etmiyor. Kapıcıyı zar zor ikna ettim adamı gördüğüne dair şahitlik edecek. Ama muhtemelen aynı adam miydi emin değilim falan zırvalar. Ama zaten gecenin o saatinde orada ikimizden baskasi yoktu kamera kayıtlarında da aynı sekilde. Ama sonuçta bu olaylar olurken apartmanda yalnızdık adamla. Onun ifadesine karşılık benim ifadem olacak. Bir şey çıkar mı savcı takipsizlik verir mi ?
Güncelleme
Savcı ertelemesiz indirimsiz 3 yıl hapis verdi ama tutuklanmadı. Mübaşirle konuştuk 3 yılın hepsini yatmaz dediAdamın aynı suçtan başka dosyaları da varmış biri şikayetinden vazgeçmiş öbür kız mahkemeye gelmemiş. Onlar gelse şu an cezaevinde ve tutukluydu. Savcı da dedi zaten geçenki şikayetinden vazgeçti yırttın bir daha bununla karşıma gelirsen gözünün yaşına bakmam tutuklarım seni dedi. Banada bir daha yakınınızda görürseniz şikayetçi olun tutuklayalım dedi
Şimdi ben o adama da, hakime de, savcıya da okkalı bir küfür etmek isitiyorumAdamin girme sebebiyle benim ifadem uyuşuyor. Sadece yaşananları farklı anlatıyor. Ayrıntı vermek istemiyorum sözde apartmanda bozuk olan bir şeyi tamir edecekti. Sözde ben telefonla konuşurken bunu duymuş yalancı pislik.
Eski apartmanımda yaşandı bu olay. Hakime ifademi net bir şekilde verdim bana dokunduğunu yalan söylediğini falan tek tek ayrıntıya girerek anlattım kazağımın içinden iç çamaşırıma dokunduğunu kalçama dokundugunu vs..
Ya dimi bir de böyle sorunlarımız var. O saatte orda olmasaydın gibi bir saçmalıkla başbaşa kalabiliyoruz malesefYani umarım "gecenin o saatinde orada ne işin vardı?" cümlesini duymazsınız. Adam da girdiğini kabul ediyor binaya, kapıcıya çok güvenmeyin bence. İkna edilerek geliyor oraya kendi isteğiyle değil o yüzden çok ortada bir ifade verebilir.
Avukat tuttunuz mu?
Aynı, suçlardan da davalık, olmuş ama haşa bir daha gelirsen mi diyorlar pes. Allaha emanet yaşıyoruz sanırım. Sonra da insanlar kendi adaletini aramaya kalkınca işi adaletin terazisine bırakın diyorlar. Çok geçmiş olsun size
Hakimin yapabileceği bir şey yok. O verebileceği en üstten verdi cezayı. İnfaz karar veriyormuş ne kadar yatacağına.Aynı, suçlardan da davalık, olmuş ama haşa bir daha gelirsen mi diyorlar pes. Allaha emanet yaşıyoruz sanırım. Sonra da insanlar kendi adaletini aramaya kalkınca işi adaletin terazisine bırakın diyorlar. Çok geçmiş olsun size
İnfazın işi gerisi savcının değil.Ne yapması lazım acaba daha tutuklanması ıcın?
Adam sapık ıste takıp ediyor kadınları.
Bı daha yapma nedir ya
Yok manevi tazminat davası açacağım bir deEn azından bir daha yapmaya cesaret edemez. Şikayetinizi geri çekmeyin lütfen.
Tasinmayacagim eski apartmanımdaydi zaten olay.taşınma durumunuz var mı? hatta taşındığınız adresi kimseyle paylaşmayın..üzüldüm sizin adınıza
Gayette muz cumhuriyeti gibi duruyo burdanAbartma sende tecavüz edip öldürse iyi halden mahkemede pişmanlık göstergesinden 17 yıl yer 4 bilemedin 5 yıl yatar çıkar muz cumhuriyeti değil burası
İnfazın işi gerisi savcının değil.
Yok manevi tazminat davası açacağım bir de
Tasinmayacagim eski apartmanımdaydi zaten olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?