- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi DilekBurcu
-
Rabbim hayırlı müjde nasip etsinMerhaba canım heyacandan uyuyamıyorum bile bir senedir ilk defa çift çigiyi bugün gördüm silik bir şekilde yarın doktora gideceğim inşallah kanda çıkar elim ayağım hala titriyor inşallah vardır rabbim kimseye aratmasın herkes hayırlı haberler alsın
sağ ol canımm. senin hamileliğin nasıl gidiyo :) 2. trimester di mi?Kızlar inşallah hamilesinizdir ❤allah gönlünüze göre versin ❤
sağ ol canımm. senin hamileliğin nasıl gidiyo :) 2. trimester di mi?
1. dönemin nasıl geçti canım. inşallah bir an önce kucağına alırsın :)Evet canim benimki standart gidiyor. Darisi basiniza insallah
1. dönemin nasıl geçti canım. inşallah bir an önce kucağına alırsın :)
şimdi en güzel zamanı galiba :) tadını çıkar cnm. biz de öğreniriz inşallah yakında5.haftadan 12.haftaya kadar bitmek bilmeyen bacak agrilarini saymassam güzel geçti diyebilirim.
Benim çok sukur sadece 1 hafta bulantim oldu. Ama bacak agrisi beni baya bir zorladi.
şimdi en güzel zamanı galiba :) tadını çıkar cnm. biz de öğreniriz inşallah yakında
bence en zor dönemi atlatmışsın, hamileliğe adaptasyon yani :) son üç ay nasıl geçer anlamazsın belki de :))Prenses dönemi mi ne diyorlarmişfazla kalmadi 1 aya bitecek benim prenseslik
bence en zor dönemi atlatmışsın, hamileliğe adaptasyon yani :) son üç ay nasıl geçer anlamazsın belki de :))
Yaa çok güzel adetimin 2.günü hala adet olmadım ve şuan belirtiside yokŞuan hulk gibi oldugumdan son aylarim godzilla gibi gececek diye düsünüyorum
test :))Yaa çok güzel adetimin 2.günü hala adet olmadım ve şuan belirtiside yok
Bugün 2de vericem kan hemen paylaşıcamtest :))
idrar testi yapmadın mı canımBugün 2de vericem kan hemen paylaşıcam
Bugün 2de vericem kan hemen paylaşıcam
Yarını benimle bekleyenler buraya belirtilerinizi yazın hem yardımcı olurum hemde benimle birlikte sonuç bekleyenler heyecanlı mısınız yarın birlikte paylaşalım
kızlar merhaba benimde adetim 2 gün gecikti beyaz akıntım oluyor ,idrar testinde negatif çıktı sizce kan testi yaptırsammıYarını benimle bekleyenler buraya belirtilerinizi yazın hem yardımcı olurum hemde benimle birlikte sonuç bekleyenler heyecanlı mısınız yarın birlikte paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?