çok heyecanlıyım yardım lütfen 2. çizgi silik

zeitgeist9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
405
70
98
Çanakkale
reglim gecikmişti. bugün 6. gün test aldım az önce yaptım ve iki çizgi çıktı ama ikincisi silik. diğeri gibi kırmızı değil pembe. ne yapmalıyımm

Aaayyy :) Hamilesindir tabii ( yani inş. ) Ay çok sevindim şimdiii.. Tedirgin gibi gördümde seni ondan sordum canıım. Bence eşin geldiğinde doktora gidin hemeeen. :) Ben hamilesin diyorum içime doğdu kızz

hamilesin heydii bakalım birde kan testi yaptır doktora git hayırlı olsun şimdiden

ayyy inşllhh öyleyimdir:))) tedirginlik değil de şoke oldum görünce bi de ne anlama geldiğini bilemedimm :)
yarın sabah bi kan testi yaptırmak lazım anlaşılan :)
peki sen evli misin ?

evet canım 8 aylık evliyim :) bir aydır korunmayı bırakmıştık adetim gecikti ve böyle oldu hamile miyimdir acabaa :)))

senin için sevindim hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin bence kan testi yaptır kesin sonuç alırsın

Yok yok değilim:) Ama etrafımdaki evli olan akrabalarımın falan hep zor oluyo bebekleri duyunca çok sevindimm.. Benimde inşallah evlenince hemen olurr bebegim çok istiyorumm o kadar çok seviyorumki bebekleriiii.. Kesin sonuç alınca haberdar et bizii canmm:)

Son düzenleme:

darısı başına diyelim o zaman :))) ben de o yüzden şaşırdım aslında. ablam on yıllık evli ve ne yazık ki hala çocuk sahibi olamadı uğraşıyorlar. ben de kesin kolay olmaz diyordumm. ama...
neyse çok da kaptırmıım kendimi belki de değilimdir kesin sonucu alınca bol bol sevinirimm haber de veririrrmm:))

kızlar bu sayfaya üye olucam gündüzleri yazışırız eğer hep burda olursanız

kızlar kimse yokmu sesim gelmiyo yazım geliyo hadi yazın bakalım anlatın neler yapıyosunuz

canım biraz kendinden bahsedermisin çalışıyormusun

evet çalışıyorum canım. Türkçe öğretmeniyim. Sakaryalıyım. 8 ay önce evlenip Geliboluya yerleştim.
en geç 3. buçukta mesaim bitiyo ve evime geliyorum bir yandan yemekti ev işleriydi derken bir yandan da burada takılıyorum:)))
peki senn?

hadi kızlar katılın arkadaşın açtığı sayfaya yazışalım benim oğlandan televizyon seyredemiyorum sabah akşam çizgi filim gına geldi artık

ben şimdilik evdeyim 2006da evlendim 3 yaşında bir oğlum var işletme 2 terkim ama çok pişman oldum evli ve çocuklu bayanın iş bulması çok zor sanki her dakika çocuk için izin istiyecekmişsiniz izlenimi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…