çok heyecanlıyım yardım lütfen 2. çizgi silik

ilk aylar korunduk ama ben ilaç almadım olumsuz sonuçları olabileceğine inanıyorum çünkü. bir aydır da olabilir aslında dedik kısmetse olur diyerek çıktık yolaa

canım kısmetse hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun önemli olan o bizde eşim deli gibi istiyodu her ay sonu benden önce o takip ediyodu hasta olcammı doktora gittik ve doktor daha yeni evlisiniz 2 sene ye kadar olmazsa biz ozaman yardımcı oluyoruz ne kadar kafana takarsan olma olasılığını azaltırsın dedi sonra oluruna bıraktık kısmet şimdi3 yaşında canavar mı canavar bi oğlum var allah aratmasın

ya kızlar sorun hala çözülmedi anlamadım ne olduğunu ne yazmışsanız alttan takip ediyorum tamam canım görüşürüz

evet canım bir kaç kelime söylüyo geri kalanını vucüt dilli ile anlatmaya çalışıyo .eeee sen anlat bakalım birazda

ne olsun bende oğluşumla evdeyim 9 günlük bir kızımız var ablamın bugün onu görmeye gidecektik ama soğuktan çıkamadık

ne olsun bende oğluşumla evdeyim 9 günlük bir kızımız var ablamın bugün onu görmeye gidecektik ama soğuktan çıkamadık

hımm allah analı babalı büyütsün hepimizin yavrularını .hava gerçekten çok sogudu en iyisi evde oturmak ama oglum çok sıkılıyo hep bunbun diye aglıyo garibim arabaya binip gidecekmiş

evet canım bir kaç kelime söylüyo geri kalanını vucüt dilli ile anlatmaya çalışıyo .eeee sen anlat bakalım birazda

canım oğluşun tuvalet e alıştımı bezliyomusun ben hala bez kullanıyorum çocuk inatla bittikten sonra dettaya gidelim diye ağlıyo 2 kere çişimizi dettaya yaptık bilmiyorum nasıl alışacak

hamilesin arkadaşım ..tebrik ederim..banada aynısı olmuştu hatta ben günümü 1 gün geçe yapmıştım testi 2 ci çizgi silik çıkmıştı,şimdi 2 aylık bi oğlum var :))

allah gönlüne göre versin...

canım senin oğlanda araba hastasımı biz biyere gideceğimiz zaman bir çanta araba hazırlıyoruz yoldanda birtane satın alıyoruz her yeraraba arkadaşlar sen bunları satsan bir bilezik alırsın diyorlar nasıl önüne geçicez bilmiyorum

canım oğluşun tuvalet e alıştımı bezliyomusun ben hala bez kullanıyorum çocuk inatla bittikten sonra dettaya gidelim diye ağlıyo 2 kere çişimizi dettaya yaptık bilmiyorum nasıl alışacak

biz hiç detta falan bilmiyoruz daha ama bu yaz bezi bıraktırmayı düşünüyorum yavaş yavaş kışın zor olur yazın daha kolay olur üşümezler . sen ne kadar emzirdin bu yaz bide memeden kesme işim var benim bide yatakları ayırma işim var tabi yani işim bayaa çok bu yaz allah ömür verirse

reglim gecikmişti. bugün 6. gün test aldım az önce yaptım ve iki çizgi çıktı ama ikincisi silik. diğeri gibi kırmızı değil pembe. ne yapmalıyımm

benim de geçen ay adetim gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı çokta umutlanmıştım hamileyim diye ama kan testin de negatif çıktı
inşallah hamilesindir arkadaşım
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.....

biz oyuncak satan yerlerden geçmemeye çalışıyoruz yada yönünü çeviriyoruz görmesin diye yoksa önüne geçilmiyo bizimki oyuncaktan çok gerçek arabaları seviyo

allah sana da nasib eder işallah zamana bırak
allah bağışlasın canım daha çok küçük bu soğuklarda çok dikkat et üşütme meleğimi

canım benimki ek gıdayıda istemiyodu doktorumuz sana güveniyo emzirceğini biliyo dedi 15 aylık falandı kestik fazla aramadı uyurken istiyodu sana tavsiyem bikerede kes yoksa kesemessin

adını unuttum ağızdan damlayla verilen bi demir ilacı vardı onu hiç sevmiyordu göysüme onu emzirmeden önce damlattım kendisi kapat diyekaçtı tadını sevmediği bişeyle dene

gündüzleri azalttım ama geçe saat başı kalkıyo emmeye çok zor oluyo yaa dişleri mahvetti gögsümü bide sorun şu sadece emerek uyuyo başka türlü uyumuyo meme veryince uyumuyo bir gün denedim yorgunluktan bitti artık salak salak:84: gezmeye başladı evde sonra kendi kendine uyudu ama saat gece iki buçuk olmuştu tabi çok zor uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…