- Konu Sahibi zeitgeist9
-
kızlar benim nette sorun var yazdıklarınızı msj bölümünden takip ediyorum şimdi döncem
ilk aylar korunduk ama ben ilaç almadım olumsuz sonuçları olabileceğine inanıyorum çünkü. bir aydır da olabilir aslında dedik kısmetse olur diyerek çıktık yolaa
tamam canımm. ben de artık çıkmalıyımm kocişim gelir birazdan :))))
tanıltığımıza çok sevindim irtibatı koparmayalım
ee anlat bakalımm :)) evli misin, bebiş var mı :)))
tamam canım görüşürüz öğlenlerimi gireceksi,n
evet canım yaklaşık 3 yıllık evliyim 21 aylık bir oglum var mutlu mesud yaşayıp gidiyoruz işte çok şükür
tamam canımm. ben de artık çıkmalıyımm kocişim gelir birazdan :))))
tanıltığımıza çok sevindim irtibatı koparmayalım
ne olsun bende oğluşumla evdeyim 9 günlük bir kızımız var ablamın bugün onu görmeye gidecektik ama soğuktan çıkamadık
evet canım bir kaç kelime söylüyo geri kalanını vucüt dilli ile anlatmaya çalışıyo.eeee sen anlat bakalım birazda
canım oğluşun tuvalet e alıştımı bezliyomusun ben hala bez kullanıyorum çocuk inatla bittikten sonra dettaya gidelim diye ağlıyo 2 kere çişimizi dettaya yaptık bilmiyorum nasıl alışacak
reglim gecikmişti. bugün 6. gün test aldım az önce yaptım ve iki çizgi çıktı ama ikincisi silik. diğeri gibi kırmızı değil pembe. ne yapmalıyımm
canım senin oğlanda araba hastasımı biz biyere gideceğimiz zaman bir çanta araba hazırlıyoruz yoldanda birtane satın alıyoruz her yeraraba arkadaşlar sen bunları satsan bir bilezik alırsın diyorlar nasıl önüne geçicez bilmiyorum
allah sana da nasib eder işallah zamana bırakbenim de geçen ay adetim gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı çokta umutlanmıştım hamileyim diye ama kan testin de negatif çıktı
inşallah hamilesindir arkadaşım
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.....
allah bağışlasın canım daha çok küçük bu soğuklarda çok dikkat et üşütme meleğimihamilesin arkadaşım ..tebrik ederim..banada aynısı olmuştu hatta ben günümü 1 gün geçe yapmıştım testi 2 ci çizgi silik çıkmıştı,şimdi 2 aylık bi oğlum var :))
allah gönlüne göre versin...
biz hiç detta falan bilmiyoruz daha ama bu yaz bezi bıraktırmayı düşünüyorum yavaş yavaş kışın zor olur yazın daha kolay olur üşümezler . sen ne kadar emzirdin bu yaz bide memeden kesme işim var benim bide yatakları ayırma işim var tabi yani işim bayaa çok bu yazallah ömür verirse
gündüzleri azalttım ama geçe saat başı kalkıyo emmeye çok zor oluyo yaa dişleri mahvetti gögsümü bide sorun şu sadece emerek uyuyo başka türlü uyumuyo meme veryince uyumuyo bir gün denedim yorgunluktan bitti artık salak salak:84: gezmeye başladı evde sonra kendi kendine uyudu ama saat gece iki buçuk olmuştu tabi çok zor uyuduallah sana da nasib eder işallah zamana bırak
allah bağışlasın canım daha çok küçük bu soğuklarda çok dikkat et üşütme meleğimi
canım benimki ek gıdayıda istemiyodu doktorumuz sana güveniyo emzirceğini biliyo dedi 15 aylık falandı kestik fazla aramadı uyurken istiyodu sana tavsiyem bikerede kes yoksa kesemessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?