çok heyecanlıyım yardım lütfen 2. çizgi silik

ne yazık ki öyle oluyo anne olmak bazı durumlarda dezavantaj olsa da dünyanın en güzel şeyi olmalı muhakkakk. umarım mantıklı düşünebilen bir iş veren bulursun da hem anneliği hem iş kadınlığını kıvırabileceğini gösterirsin :))))

hadi konu okuyan bayanlar sizde katılın sohbete siz neler yapıyosunuz çoluk çocuk varmı hadi katılın sizleride tanıyalım

kaç yaşındasın kaçıncı sınıfları okutuyorsun çok kutsal bir görev yapıyorsun allah yardımcın olsun

evet gerçekten çok kutsal ama ne yazık ki artık velilerimiz ve öğrencilerimizin çoğu böyle düşünmüyor (
7 ve 8. sınıfları okutuyorum ergen canavarlarım benim onlar :)))
26 yaşındayım. ya sen? ve nerde yaşıyorsun?

ben bursada yım bursanın doğma büyüme yerlisiyim dedelerden 1979 doğumluyum arada çocuğa baktığım için hemen cevap veremedim kusura bakma

ben bursada yım bursanın doğma büyüme yerlisiyim dedelerden 1979 doğumluyum arada çocuğa baktığım için hemen cevap veremedim kusura bakma

önemli değil oğluşun ilgi bekliyo tabii :)
adapazarına giderken bursadan geçiyoruz hep ama içine girmedim hiç. bilmiyorum yani ama büyük şehir tabi. ben geliboluda yaşıyorum epey küçük bi ilçe alışmak zor oldu benim için neyseki eşim var bekarken çekilecek bi yer değil yani. yazın neyse de kışın çok fena oluyo kafamızı pencereden bile çıkaramıyoruz rüzgarından soğuğundan gerçi çıkarsak da yapılacak pek bi şey yokk

tatilde gel gör derim hanlar hamamlar türbeler yani yaşam var bursada olmasam başka şehirde yapanazdım gibi geliyo hele istanbul of of ne trafik akıyo ne yol bulunuyo ordan gir burdan gir yorgunluk zaman kaybı

inşallah hamilesinizdir ama o eczaneden alınan testler her zaman dogru çıkıyo en iyisi kan testi yaptırmak canım

benimde öyle olmuştu üç test yapmıştım bir gün içinde en kısa zamanda kan teste yaptır kesin sonuç rabbim gönlüne göre versin canım

tatilde gel gör derim hanlar hamamlar türbeler yani yaşam var bursada olmasam başka şehirde yapanazdım gibi geliyo hele istanbul of of ne trafik akıyo ne yol bulunuyo ordan gir burdan gir yorgunluk zaman kaybı

kesinlikle ist.a birkaç kezz gittimm. Gezmeye gittiğimiz halde yorgun argın dönüyoduk eve trafik insan selii. bir de orda işe yetişmeye falan çalıştığımı düşünemiyorum.
burası o açıdan çok iyi derse 5 dk. kala evden çıkıyorum eşim bırakıyo zaten okula :) yol trafik derdi yok :)
kısmet görmek isterim oraları da.

hadi konu okuyan arkadaşlar sizlede tanışalım nazlanmayın bukadar

benimde öyle olmuştu üç test yapmıştım bir gün içinde en kısa zamanda kan teste yaptır kesin sonuç rabbim gönlüne göre versin canım

aminn çok teşekkür ederim. çok merak ediyorum en kısa sürede kan testi de yaptırıcam ama çok düşünmek de istemiyorum. hayırlısı olsun diyorum :))
hoşgeldin bu arada sayfamıza

canım sen daha yeni evlisin çocuk isteği planlı programlımı yoksa ne zaman olursa olsunmu diyorsun bende hemen istemiştim ama 14 ay sonra hamile kaldım

canım hoş g3eldin şimdi çocuğun varmı kaç sene lik evlisin
nerde oturuyorsun

canım sen daha yeni evlisin çocuk isteği planlı programlımı yoksa ne zaman olursa olsunmu diyorsun bende hemen istemiştim ama 14 ay sonra hamile kaldım

ilk aylar korunduk ama ben ilaç almadım olumsuz sonuçları olabileceğine inanıyorum çünkü. bir aydır da olabilir aslında dedik kısmetse olur diyerek çıktık yolaa

kızlar benim nette sorun var yazdıklarınızı msj bölümünden takip ediyorum şimdi döncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…