- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
- Konu Sahibi zeitgeist9
-
pardon canım ya çamaşır asmaya gitmiştim:)
ol tabii çene çalarızz :))
ben şimdilik evdeyim 2006da evlendim 3 yaşında bir oğlum var işletme 2 terkim ama çok pişman oldum evli ve çocuklu bayanın iş bulması çok zor sanki her dakika çocuk için izin istiyecekmişsiniz izlenimi oluyo
kaç yaşındasın kaçıncı sınıfları okutuyorsun çok kutsal bir görev yapıyorsun allah yardımcın olsun
evet gerçekten çok kutsal ama ne yazık ki artık velilerimiz ve öğrencilerimizin çoğu böyle düşünmüyor(
7 ve 8. sınıfları okutuyorum ergen canavarlarım benim onlar :)))
26 yaşındayım. ya sen? ve nerde yaşıyorsun?
ben bursada yım bursanın doğma büyüme yerlisiyim dedelerden 1979 doğumluyum arada çocuğa baktığım için hemen cevap veremedim kusura bakma
canım sen nekadar oldu evleneli daha yenisin galiba
tatilde gel gör derim hanlar hamamlar türbeler yani yaşam var bursada olmasam başka şehirde yapanazdım gibi geliyo hele istanbul of of ne trafik akıyo ne yol bulunuyo ordan gir burdan gir yorgunluk zaman kaybı
benimde öyle olmuştu üç test yapmıştım bir gün içindeen kısa zamanda kan teste yaptır kesin sonuç rabbim gönlüne göre versin canım
kesinlikle ist.a birkaç kezz gittimm. Gezmeye gittiğimiz halde yorgun argın dönüyoduk eve trafik insan selii. bir de orda işe yetişmeye falan çalıştığımı düşünemiyorum.
burası o açıdan çok iyi derse 5 dk. kala evden çıkıyorum eşim bırakıyo zaten okula :) yol trafik derdi yok :)
kısmet görmek isterim oraları da.
benimde öyle olmuştu üç test yapmıştım bir gün içindeen kısa zamanda kan teste yaptır kesin sonuç rabbim gönlüne göre versin canım
canım sen daha yeni evlisin çocuk isteği planlı programlımı yoksa ne zaman olursa olsunmu diyorsun bende hemen istemiştim ama 14 ay sonra hamile kaldım
aminn çok teşekkür ederim. çok merak ediyorum en kısa sürede kan testi de yaptırıcam ama çok düşünmek de istemiyorum. hayırlısı olsun diyorum :))
hoşgeldin bu arada sayfamıza
hoşbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?