çok heyecanlıyım yardım lütfen 2. çizgi silik

meraba kızlar kimse yokmu nasılsınız neler yaptınız bakalım görüşmeyeli

canımm merhaba öncelikle hosgeldın ve hayırlı olsunn Allah tamamına erdırsın bebısını kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh cok sevındım darısı ısteyen herkesın basına olsun kan sonucunu da merakla beklıyorum bızı habersız bırakma

kızlarrr bugün kan testi yaptırdımmm ve sonuçç pozitif :))))))
sonunda öğrendimm :)))
değerlere göre 3 ya da 4 haftalıkmışş :)))) mercimek kadar bile değil birkaç gün sonra ultrasonda görünecek kadar büyücek sabret dedi doktorr.
umarım her şey yolunda gider
Allahh isteyen herkesi kavuştursun bebişinee

canıııımmmmmmmmm ilk tebrik benden olsunnnn cok sevındım gercekten okuyunca tuylerım dıken dıken oldu hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsinn inşallahhh Allah'ımda isteyen herkese nasip etsinn

ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim sonunda ögrenmişsin gözün aydın ..içim bir hoş oldu vallaallah kucagına almayı nasip etsin inşallah

canım gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun kendine dikkat et ilk 3 ay çok önemli yorulma ani hareketler yapma bol bol süt iç meyve suyu iç kendine iyi bak çok sevindim

ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim sonunda ögrenmişsin gözün aydın ..içim bir hoş oldu vallaallah kucagına almayı nasip etsin inşallah

canım sen nasılsın oğluşun nasıl işallah havalardan hastalanmadan yaza gireriz valla biz neysede oğlan hastalancak diye çok korkuyorum

canim gözün aydin allah tamamina erdirsin

Ben biliyodum yaa :) Hayırlı olsun canımmmm inan çok sevindim analı babalı büyüt inş. :)

reglim gecikmişti. bugün 6. gün test aldım az önce yaptım ve iki çizgi çıktı ama ikincisi silik. diğeri gibi kırmızı değil pembe. ne yapmalıyımm

canım nasılsın yazmıyomusun nasıl gidiyo hamilelik bebiş mideni bulandırmaya başladımı bir aylık oldumu kendinize iyi bakın taze annecik

yazını görünce dayanamadım yazmak istediim ben 6 senelik evliyim ve 6 senedir bebk olsun diye uğrasıyorum eşine nasıl böyle bir şey söylemişler anlamadıım bnm eşimin sprem sayısı 49 milyon ama varikolsel tanısı kondu bu ay hamile kalmazsam önümüğzdeki ay ameliyat olucak o doktor nasıl bi doktordki varikosel yok gel tüp bebek yapalım diyebilir zaten bişey yoksa kendiliğinden olur neden direk tüp bebeğe yönlendiriyokii bence para tuzagıı hem senn psikolojini de alt üst eder bu süreç sana tavsiyem bir yerde daha muayne olsun eşiin renkli dopler falan herseyi çekilsinn ve gerekiyosa ameliyat olsun varikosel sprem kalitesini çok bozarmış bunun yüzündende hamile kalamıyo olabilirsinkii senn eşinin sprem sayısı hiç yok derecede amelyat olsuun 3 ay boyuncada keçi boynuzu yedir eşini 3 ay sonra müthiş artar sayısı kusura bakma biraz fazla yazdım ama doktora çok sinirlendiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…