çok heyecanlıyım yardım lütfen 2. çizgi silik

peki sizlerde de mi aynı şey oluyor. yani zamanla incecik çizgi çıkıyor. yani bu normal mi?

peki sizlerde de mi aynı şey oluyor. yani zamanla incecik çizgi çıkıyor. yani bu normal mi?

canım işşallah allah hayırlısını verir benim 3 yaşında oğlum var 14 ay sonra hamile kaldım acele etmeyin nekadar çok kafanıza takar sanız olmazmış eşime doktor öyle dedi birde benimde ilk testim 2.şizgi hafif pembeydi hemşireye testimle gittim kan tahlili yaptırmak için hemşirede hamilesin gibi duruyor kesin sonuç kan tahlili verir dedi ve kötü son tahlilde hamile çıkmadım 1 günde bile insan idrar testinin sonucuyla annelik moduna giriyor aman kızlar en garanti kan testi allah hayırlısını yazsın

sanırım yarım saatten sonraki sonuçların geçerliliği yok. öyle yazmışlar arkasına

canım işallah hamilesindir ama kan testi en garanti idrar testi yanıltma payı çok yüksek fazla stres yapma kafanada takma allah hayırlısıyla yazmış olsun

idrarla yapılan gebelik testlerinin %70 doğruluk payı vardır.
ancak hami,lesin gibi gözüküyor..
zaten idrarda çıkmazsa kanda çıkabilir...
idrarda çıkarsa da %99 hamilesin demektir.

canım zaten testte çıkmasaydı hamile olma ihtimalin yine de vardı.
hamilesin artık test yapma bence

:))) tamam artık duruyorum :)) şimdi sıra doktordan duymakta. bakalım ayırlısıı. Allah isteyen kavuştursun bebişinii.
teşekkür ederimm vallaha buraya girip döküyorum içimii. herkes birbirine yardımcı olmak için uğraşıyoo. sana da çok teşekkür ederim canımm yorumların için..

sağolasın güzel düşüncelerin için. ben pek ihtimal vermiyordum aslında zaten. eşimde sperm düşüklüğü var tüp bebek dedi doktorlar. adetim geçince 5 gün test yaptım. üzüldüğüm nokta sanırım sağlığımı bozdum. en son böyle gecikme 2.5 yıl önce olmuştu. o zamandan beridir saat gibiydi maşşallah. 27 günde bir kesin oluyordum sadece 1 kere 1 gün erken gelmişti. şimdi 5 gün gecikmesi iyi bir şey değil. ben de yakınlarda doktora gitsem iyi olur. tüp bebek tedavisine yazın başlamayı düşünüyoruz. bari bende bir problem varsa onu da bu zaman içinde öğrenelim.

neme canım kaç yıllık evlisin sperm düşüklüğü tanısını nerede koydular

zeitgeist ya canım senle bi karşılıklı yazışamadık sen yazıp çıkıyosun ben giriyorum ben çıkıyorum sen giriyosunneler yaptın sınavlar yakındamı çocuklara kolay sor valla öğrencilik çok zor hep sınav hep sınav

neme canım kaç yıllık evlisin sperm düşüklüğü tanısını nerede koydular

ilk devlet hastanesine gitti 3 mil sperm çıktı ne hikmetse bize sperm düşük demediler sadece ilaç yazıp yolladılar. 3 4 ay ööyle geçti. ikinci olarak özel hastaneye gitti. orada varikosele bağlı sperm düşüklüğü dediler. ameliyat ya da tüp bebek dediler. sonra 2 kere başka başka araştırma hastanesine gitti. birisi özelin dediğini destekledi ancak varkosel çok ciddi değil dedi. geri kaçma var dedi. son olarak ankara araşt hast 'inde kaan hocaya gitti. o varikosellik bir şey yok dedi. eşini al gel tüp bebek yapalım dedi. açıkçası pek net bir şey yok. herhalde tüp bebeği acıbademde yaptırıcaz, onlar kesin bir şey söyler diye düşünüyoruz. ama yaza ikimiz de çalıştığımız için şu an olamayacak. bu arada 2.5 yıllık evliyim.

canım geçmiş olsun bir ikiyerde öyle dediyse yaptırın aşılama dan sonra normal de ne yapıyorsan yorulmadan yapabiliyormuşsun iş başı yapanları bile duydum allah yardımcınız plsun belki yaza kadar hamile kalırsın geçmiş olsun

herkese merhaba bende katıldım aranıza :)) canım senin durumunu heyecanla ilk sayfadan itibaren takip ettim şimdi bu yazdıklarını okuyunca dayanamadım cevaplamak istedim çok ilginç kan testi yapmamaları gebelik için kan testi istediğin takdirde anında yapıyorlar aslında bulundugunuz yerde özel poliklinik falan yokmu oralar hemen yaparlar aynı gün içinde en geç ertesi gün sonuc verirler eger varsa mutlaka özel polıklınıge gıt derim ben tabi yoksa da sehır merkezınde iyi bir yer bul yaptır testını benım tahmınımde hamıle olmandan yana eger degılsen bıle de sakın bozma moralını Allah hayırlı vaktınde nasıp eder ınsallah..

merhaba inşallah hamilesindir
ben de dün sabah test yaptım ve ikinci çizgi bariz çıktı nerdeyse ilki kadar kırmızıydı silik bekliyordum bende dün adet tarihimdi yani geçmemişti daha.ben de bugün kan testi vericem inşallah herşey normaldir.

rabbim tüm isteyenlerin kucagını doldursun inşallah hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…