- Konu Sahibi zeitgeist9
-
hayırlısı canım
ben yokkenn epey kaynaşmışsınız kızlarr :)))
bugün doktora gittim durumu anlattım. kan testi için henüz erken p.tesiye kadar hala adet görmezsen gel yapalım dedi. silik çizgi durumu şüpheli, olmayabilirmiş de. biraz daha bekle böylece hayal kırıklığına uğramazsın, günlük hayatına olduğu gibi devam et bir tek antibiyotik alma ne olur ne olmaz dedi((
öfff ya p .tesi ye kadar nasıl beklicem(((
hayırlısı canım
canım nasılsın bebiş nasıl kızlar hava çok soğuk burda kar yağmaya başladı akşamdan beri ara ara yağıyor ne zaman geleceksiniz Bütün bayanların kadınlar gününü kutlarım farkında değiller aslında bütün gün bizi kutlamaları gerek:
ben yokkenn epey kaynaşmışsınız kızlarr :)))
bugün doktora gittim durumu anlattım. kan testi için henüz erken p.tesiye kadar hala adet görmezsen gel yapalım dedi. silik çizgi durumu şüpheli, olmayabilirmiş de. biraz daha bekle böylece hayal kırıklığına uğramazsın, günlük hayatına olduğu gibi devam et bir tek antibiyotik alma ne olur ne olmaz dedi((
öfff ya p .tesi ye kadar nasıl beklicem(((
Amiinnn canımmm.
kızlarr napııyosunuzz? online değilsiniz ama yazayım ben. gelince görürsünüz nasıl olsa.
geçen gün sağlık ocağına gitmiştim de doktor erken deyip test yapmamıştı hani p.tesi gel demişti ya. işte ben bu sabah bi test daha yaptım ikinci çizgiyi epey net görünce dayanamadım devlet hastanesine gittim. anlattıım durumu dört test yaptım dördü de silik de olsa pozitif tamam dedi vajinal ultarason ile kontrol etti. ee dedim bunun için erken değil mi kan testi yapmıcak mısınız? doktorun cevabı kan testi yapmıyoruz oldu.
bi gebelikte kesenin görünmesi en erken 4 ya da 5. haftada olur dedi ve bi şey görünmedi doğal olarak.
ya deliricem o olacak. bu kadar zor mu ya? hamileyim ya da değilim bunu öğrenmek istiyorum ben. öğrenemedikçe daha bi yerleşiyo kafama hamile olduğum inancı. eğer hamile değilsem hüsran olacak çok sinirlerim bozulduuu yaa(((
canım hamilesindir bencede doktor neden kan tahlili yapmadı anlamadım.
hamilelik boyunca mutlaka test yaptırman gerekecekcanım benden sana tavsiye iyi bir kadın dogumcu araştır ve devamlı ona git illa hamile olman gerekmez herkesin bir kadın dogum doktoru olması lazım bence
kesinlikle katılıyorum ama şartlar.. burada tek bir kadın doğumcu var ve test yapamayacağını söylüyor :s
neyse bulacaz bir yolunu artıkk
ne garip yaa nasıl doktor o test yapmayan anlamadım
doktordan ziyade hastanenin tuhaflığı. önceden kan numunelerini merkeze yolluyorlarmış sonuçları geç de olsa hastaneden öğrenebiliyomuşsun. şimdi bu uygulmayla ilgili sıkıntılar oluşmuşş. labortuvrları yok anlaşılan. ben de yeni geldiğim için buraya yeni yeni öğreniyorum eksiklerii iştee.
canım benim durumuna çok üzüldüm ama banada hamişsin gibi geliyo..
bir an senin yerine kodum kendimi,hayatımda hiç silikte olsa o ikinci çizgiyi hiç göremedim..bir kere böyle görecem ondada doktor tahlil yapmayacak,kafayı yerdim herhalde...bence hemen başka bir hastaneye git kan tahlili yaptır..
çok şanslısın hayatım eğer bebişin seninleyse fazla bekletmemiş annesini..benim bebişim ne yaptıysam gelmiyo
merhaba kızlar bugün ben de test yaptım yaklaşık 1 saat sonra 2. çizgi belirdi. ama o durduğu için değil mi? yani çizgi incecik ... yok gibi...
daha sonra ... ümit yok değil mi o şekilde çizgi herkeste çıkıyor galiba sonraları. adetim de 5 gün gecikti. olsaydı daha kuvvetli bir çizgi çıkardı herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?