çok hoş bir derdim var :)

İstanbul da olsam denemiş olurum en azından ama ...
Şuan için İstanbul çok zor..
İngilizce mi geliştirip başka bahara bırakabilirm...Orta seviye de şuan..Konuşma da varsa tutulabilirm .Ama İst olsaydım bir gider gelirdim

bende ankdayım
testi geçene tekrar mail geliyormuş ve evet ingilizce mülakatta var ve bu mülakatta sorular kişiye özelmiş okuduğun bölümle veya ailenle ilgili gibi :18:

bende ankdayım
testi geçene tekrar mail geliyormuş ve evet ingilizce mülakatta var ve bu mülakatta sorular kişiye özelmiş okuduğun bölümle veya ailenle ilgili gibi :18:

Madem Ank. dasın ve kararsızsın, Sunexpressin Ank. için alımları başlamış. Kariyer de ilanı mevcut, başvurabilirsin.
Diğer türlü, Thy. de 1.ci sınav, 2 ci mülakat, ücret alınmadan 2 ay eğitim, konaklama desteği olmaması, işe başladıktan sonrada 1 sene boyunca part time çalışılması seni biraz sıkıntıya sokabilir. Sunexpress i dene, olursa zaten ileride illa Thy dersen rahatlıkla geçebilirsin.

kızlar thy kabin memuru alacak öncelikle bilginize :21:
ama boy kilo oranı hakkında bilgi bulamadım şöyle bir yazı buldum bu kilolar fazla değil mi?
Bayanlar için : Kilosu, boy ölçüsünden 100 çıkarılınca kalan sayıdan, en fazla 2 sayı yukarıda 20 sayı aşağıda olmak,

bir bilginiz var mı?

başvuru formunda neden kabin memuru olmak istiyorsunuz diye bir soru var heyecandan cümle kuramıyorum
çünkü hayallerimin işine başvuru yapmak üzereyim... hayatta yapmaktan zevk alacağım en iyi işin bu olduğunu düşünüyorum

bir yandan torpilim yok diye üzülüyorum ama annem kndine güven diyor
yardımlarınıza ihtiyacım varr

canım şöyle mesela benim boyum 1 63 bundan çıkar yüz 63 bundan 20 sayı in 43 yani ideali 43 ama en fazla 2 sayı yukarda olmak demiş yani 45 boy kilo orantısı öyle başarılar dilerim :)

2 yıl önce thy da hostestim,ayrıldım sıkıntılardan şuan özel havayolundayım.boyun 165 ise sınır 67 kilo.yani thy öyle çok ince hatun şartı getirmez arkadaşım.45 tende az olmaman gerekir.bol şans ve ingilizce orta seviye yeterli.hiçbişiye kulak asma torpilsiz girende var.belki yüzde bir ama var sonuçta.

Meltem88 arkadasim madem ankarada oturuosun neden hala torpilim yok diosun.
Hemn kos tbmm ye git.
Akp den bi milletvekilinin odasina gir. Danismani sorar zaten sana nedir durum die. Soyle boyle boyle de. Yardimci olabilir misiniz de. Adini soyadini fln aliolar. Sonrasi Allah kerim. Ama eger ki isin olursa bi tesekkure gitmeyi unutma :))

kızlar thy kabin memuru alacak öncelikle bilginize :21:
ama boy kilo oranı hakkında bilgi bulamadım şöyle bir yazı buldum bu kilolar fazla değil mi?
Bayanlar için : Kilosu, boy ölçüsünden 100 çıkarılınca kalan sayıdan, en fazla 2 sayı yukarıda 20 sayı aşağıda olmak,

bir bilginiz var mı?

başvuru formunda neden kabin memuru olmak istiyorsunuz diye bir soru var heyecandan cümle kuramıyorum
çünkü hayallerimin işine başvuru yapmak üzereyim... hayatta yapmaktan zevk alacağım en iyi işin bu olduğunu düşünüyorum

bir yandan torpilim yok diye üzülüyorum ama annem kndine güven diyor
yardımlarınıza ihtiyacım varr

Konuyu yeni gördüm, öncelikle boy-kilo farkı kolay hesapla 10 sayı farkı.
160 boyundaysan kilon 60- 50 arasında olmalı ki genellikle alt sınıra daha yakın olanlar tercih ediliyor.
Çevremizde birçok kabin amiri ve pilot tanıdığımız var.
Şöyle söyleyebilirim, hatta beni de uzunca bir süre bu yolda teşvik ettiler de kabul etmedim.
Kendilerinin deyimi ile, uzun süre yapılacak iş değil.
Evet güzel para kazanıyorlar aylık 5bin lira civarında, 4 yıldır çalışan bir aile dostumuzun kızı kendi evini, arabasını aldı.
Yurt dışı seferlerine başladı, kabin amiri oldu ama 1 hafta önce istifasını verdi.
Geçen yaz bayağı dertleşmiştik.
Bedeninin özellikle kulaklarının basınçtan çok zarar gördüğünü, bir ayın ancak yarısında evi bırakın ülkede olabildiğini, bazen uyandığı ülkeyi ya da şehri anlamak için otel tanıtımlarına baktığını, özel hayatının sıfır olduğunu anlatmıştı.
Hele ki bazı yolcuların ve pilotların davranışlarının, sarkıntılıklarının hatta tacize varan boyuttaki davranışlarının sonu gelmediğini, böyle yaşayamacağını söylemişti.
Geleceğini garantiledikten sonra bırakacağını söylemişti ki yaptı da.
Göründüğü kadar kolay değil inanın.
Dil konusuna gelince inanılmaz bir üst seviye advance dile gerek yok, pre intermedite denilen seviye yeterli.

Konuyu yeni gördüm, öncelikle boy-kilo farkı kolay hesapla 10 sayı farkı.
160 boyundaysan kilon 60- 50 arasında olmalı ki genellikle alt sınıra daha yakın olanlar tercih ediliyor.
Çevremizde birçok kabin amiri ve pilot tanıdığımız var.
Şöyle söyleyebilirim, hatta beni de uzunca bir süre bu yolda teşvik ettiler de kabul etmedim.
Kendilerinin deyimi ile, uzun süre yapılacak iş değil.
Evet güzel para kazanıyorlar aylık 5bin lira civarında, 4 yıldır çalışan bir aile dostumuzun kızı kendi evini, arabasını aldı.
Yurt dışı seferlerine başladı, kabin amiri oldu ama 1 hafta önce istifasını verdi.
Geçen yaz bayağı dertleşmiştik.
Bedeninin özellikle kulaklarının basınçtan çok zarar gördüğünü, bir ayın ancak yarısında evi bırakın ülkede olabildiğini, bazen uyandığı ülkeyi ya da şehri anlamak için otel tanıtımlarına baktığını, özel hayatının sıfır olduğunu anlatmıştı.
Hele ki bazı yolcuların ve pilotların davranışlarının, sarkıntılıklarının hatta tacize varan boyuttaki davranışlarının sonu gelmediğini, böyle yaşayamacağını söylemişti.
Geleceğini garantiledikten sonra bırakacağını söylemişti ki yaptı da.
Göründüğü kadar kolay değil inanın.
Dil konusuna gelince inanılmaz bir üst seviye advance dile gerek yok, pre intermedite denilen seviye yeterli.

sağolun aslında ben sınava girmekten vazgeçtim çok zorlu ve masraflı bir süreç olduğu için

çok yakın bi tanıdıgım ingilizce bilmememsine rahmen thy kabin memuru olarak işe girdi..müdür babasının arkadaşıydı..yani bu işler torpille dönüyor biraz :)

Back
X