Arkadaşımın öyle bi ilgisi yok asla :)nasıl belli edebilirim?Ayşe‘nin de duygusal yakınlığı yoksa neden olmasın?
Bir şey yapmayın ama madem bundan sonra aynı ortamda olacaksınız, sadece ilginizi belli edin, gerisini ona bırakın.
Anlamaya gerek yokki, gayet olduğu belli zatenkim dıdısının dıdısını dükkan seçmeye çağırır Allah aşkına.
Çok sert oldu buKurma bence.
İşinize odaklanın şu an.
Sıcak davranabilirsin. gördüğünde gülümseyebilirsin. Konuşacak konular açabilirsin.Arkadaşımın öyle bi ilgisi yok asla :)nasıl belli edebilirim?
Kur nasıl yapılır işte onu deseniz ne yapim mesela?Kur yapın ama çok abartmadan neşeli olun ama bir o kadar da ortaya karakter koyun ve en önemlisi onu tanımaya çalış nelerei seviyor hangi tip kızlardan hoşlanıyor öğren
Bunlar çok mantıklı tşklerSıcak davranabilirsin. gördüğünde gülümseyebilirsin. Konuşacak konular açabilirsin.
Başta Ayşe’yi de alarak bi yerlere davet edebilirsin, ilerleyen samimiyete göre ileride tek de davet edilir.
Zaten sinyalleri aldığında onun da ilgisi varsa, o gereğini yapar:)
Sımdı napmalıyım
Çok tşk ederim tavsiye içinSıcak ve samimi ol. Eğer istiyorsa o zaten sana gelir.
Hafiften cilveli ol ama ucunu kaçırma çocuğun karakterini bilsem öyle yönlendirdim seni bu arada çok bakımlı ol kendine güven özgüven şartKur nasıl yapılır işte onu deseniz ne yapim mesela?
Diğer önerileriniz için tşk ederim
ayse sureklı neden alıden bahsedıyor ayse hoslanıyor bellı kı alıdenİyi akşamlar herkese direk konuya giricem
Çocuğun adı ali olsun
Arkafaşımın adı ayşe
Ayşe bana sürekli bu aliden bahsediyo işte yeni iş kuracak vs diye.
Bi gün Ayşe ile Ali buluşmak için sözleşiyor Ayşe benide cagırıyo.
Buluştuk kahve sohbet vs derken ali bana sende bizimle calışsa vs dedi bende işim olmadığı için kabul ettim.
Ali bi yer acıcak magaza vs bakıyo.
Numaralar vs alınıyor. Magaza için yer bakmaya gidince benide cagırdı vs magazaya şunuda alalım bunuda alalım tarzıda konuşuyoruz şuan ama ben bu cocuk dan aşırı hoşlandım.
Nasıl bi yakınlaşma kurabilirim?
Bana ilgisi varmı yokmu nasıl anlayabılırım.
Duygularımı belli etmelimiyim??
Yapıcam bunları :)Hafiften cilveli ol ama ucunu kaçırma çocuğun karakterini bilsem öyle yönlendirdim seni bu arada çok bakımlı ol kendine güven özgüven şart
İş yeri acacak vs diye bahsediyordu :) Ayşe‘nin sevgilisi varayse sureklı neden alıden bahsedıyor ayse hoslanıyor bellı kı alıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?