Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

Bende hiç beklemezdim anlatacağını. Bundan sonra zaten ister istemez mesafe girecek aramıza.Çok kırıldım konuşulanlar iki kişi arasında kalır her duyduğunu kocasına yetiştiren insanlardan hiç hoşlanmıyorum

Allah yavrunuzu sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bunu bilemezsiniz ki? O yüzden hiç kimseye anlatmayın mümkünse. Çok güvendiğiniz kişiler hariç. Görümce kaynana muhabbetini anlarım ama ikili ilişkilerdeki problemler , eşimle aramdaki kıskançlık mevzusu veya cinsellik vs. bunlar konuşulmamalı.

Çok haklısınız ben ailemden çok uzakta yaşıyorum bazı sorunlar ufak tefek olsada ailem duyarsa çok üzülür diye anlatmıyorum. Dilek abla bana akıl veriyordu hep iyi şeyler söylüyordu psikolog gibi.Eşine anlatacağını tahmin edemezdim. Cinsellikle ilgili asla konuşmam fakat başka konularda anlatırdım hatami yapiyorum sence falan diye sorardım

Sanırım basiretiniz bağlanmış. Adam kusura bakma diyor size mesaja başlarken ama öncesinde ne bir mesaj ne bir arama var. Olayın garipliği bağırıyor ama siz mesajlaşmayı uzattıkça uzatıyorsunuz.
O saatte saçma Bi şekilde mesaj atan eşimin can dostuda olsa önemseyip cevap yazmazdım. Boşverin kırılan kırılsın bu olayda size bir hayat dersi olsun

Bise sorcam dün yorum yapmıştim ama mesajları dikkatli okuyunca bence bu mesajları atan adam değil karısı sizi yoklamış.gibi geldi bana bi üstünde durun ve eşinize gösterin
Doğrusunu söylemek gerekirse bu ihtimal benimde aklıma geldi kadın yazmış olabilir mi diye düşündüm. Sonra neden böyle birşeye ihtiyaç duysun ki dedim sonuçta eşli görüşmedik ki hiç görüşmeyiz de eşim istemez.Ve şu da var evliliğimi yoklaması kadının yazmadığına dair bi işaret gibi. Ona olan güvenimi sarsmak istemez.

Siz yine de temkinli olun artık

O ihtimali bende düşündüm ama evliligimle ilgili oturur falan demesi dilek ablanın yazmadığını gösteriyor sanki.
Kendini belli etmemeye çalışmış olabilir.Diloş ablan da uyuyo falan resmen nabız yoklama cümlesi.Ben bi erkeğin ne kadar çapkın da olsa direkt böyle cümleye başlayacağını sanmıyorum.Belki yazdı yazdı sildi adamın haberi yok.

Kesinlikle haklisin bende olsam içim rahat etmez

Adamında bende bu kadar salak olacağını düşünemem eşinle sürekli görüşüyorsa bu ihtimali göze alacağını zannetmiyorum sürekli eşine ve kendi eşime soylememen konusunda uyarı yapması bana kadın yazmış hissi uyandırdı niyeyse hala söylemediniz mi eşinize

Olabilir bu mesajlar whatsapptan atıldı. Ben görmeden silmiş olabilir

Söyledim tabi ki. Mesajlari okudu

Bana hiç güven vermedi bu adamın niyeti bozuk bence. Nefret ediyorum böylelerinden. Siz de niye bu kadar uzun uzun cevaplar yolladınız ki cevap bile vermezdim ben olsam. Ayrıca bence de eşinize gösterin.

Adam bilgin yürümüş sana keske bukadar uzatmasaydin konusmayi bence esine soyle ve adamin numarasni engelle esinde o ablayla gorusmesin sende gorusme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…