- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
Bende hiç beklemezdim anlatacağını. Bundan sonra zaten ister istemez mesafe girecek aramıza.Çok kırıldım konuşulanlar iki kişi arasında kalır her duyduğunu kocasına yetiştiren insanlardan hiç hoşlanmıyorumKusura bakmayın ama diloş ablanız sizin aile içi sorunlarınızı, eşinizle olan sorunlarınızı kocasına anlatıyorsa artık diloş ablam falan demeyin. Kadınların kendi aralarındaki muhabbeti kocalarına anlatmalarını doğru bulmuyorum.
Allah yavrunuzu sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKusura bakmayın ama diloş ablanız sizin aile içi sorunlarınızı, eşinizle olan sorunlarınızı kocasına anlatıyorsa artık diloş ablam falan demeyin. Kadınların kendi aralarındaki muhabbeti kocalarına anlatmalarını doğru bulmuyorum.
Bunu bilemezsiniz ki? O yüzden hiç kimseye anlatmayın mümkünse. Çok güvendiğiniz kişiler hariç. Görümce kaynana muhabbetini anlarım ama ikili ilişkilerdeki problemler , eşimle aramdaki kıskançlık mevzusu veya cinsellik vs. bunlar konuşulmamalı.Bende hiç beklemezdim anlatacağını. Bundan sonra zaten ister istemez mesafe girecek aramıza.Çok kırıldım konuşulanlar iki kişi arasında kalır her duyduğunu kocasına yetiştiren insanlardan hiç hoşlanmıyorum
Çok haklısınız ben ailemden çok uzakta yaşıyorum bazı sorunlar ufak tefek olsada ailem duyarsa çok üzülür diye anlatmıyorum. Dilek abla bana akıl veriyordu hep iyi şeyler söylüyordu psikolog gibi.Eşine anlatacağını tahmin edemezdim. Cinsellikle ilgili asla konuşmam fakat başka konularda anlatırdım hatami yapiyorum sence falan diye sorardımBunu bilemezsiniz ki? O yüzden hiç kimseye anlatmayın mümkünse. Çok güvendiğiniz kişiler hariç. Görümce kaynana muhabbetini anlarım ama ikili ilişkilerdeki problemler , eşimle aramdaki kıskançlık mevzusu veya cinsellik vs. bunlar konuşulmamalı.
Doğrusunu söylemek gerekirse bu ihtimal benimde aklıma geldi kadın yazmış olabilir mi diye düşündüm. Sonra neden böyle birşeye ihtiyaç duysun ki dedim sonuçta eşli görüşmedik ki hiç görüşmeyiz de eşim istemez.Ve şu da var evliliğimi yoklaması kadının yazmadığına dair bi işaret gibi. Ona olan güvenimi sarsmak istemez.Bise sorcam dün yorum yapmıştim ama mesajları dikkatli okuyunca bence bu mesajları atan adam değil karısı sizi yoklamış.gibi geldi bana bi üstünde durun ve eşinize gösterin
O ihtimali bende düşündüm ama evliligimle ilgili oturur falan demesi dilek ablanın yazmadığını gösteriyor sanki.Yorumları okumadım ama bu adam Diloş ablanız olmasın?
Siz yine de temkinli olun artıkÇok haklısınız ben ailemden çok uzakta yaşıyorum bazı sorunlar ufak tefek olsada ailem duyarsa çok üzülür diye anlatmıyorum. Dilek abla bana akıl veriyordu hep iyi şeyler söylüyordu psikolog gibi.Eşine anlatacağını tahmin edemezdim. Cinsellikle ilgili asla konuşmam fakat başka konularda anlatırdım hatami yapiyorum sence falan diye sorardım
Kesinlikle uzak duracağım.Gerek yokmuş güvenip birşey anlatmayaSiz yine de temkinli olun artık
Kendini belli etmemeye çalışmış olabilir.Diloş ablan da uyuyo falan resmen nabız yoklama cümlesi.Ben bi erkeğin ne kadar çapkın da olsa direkt böyle cümleye başlayacağını sanmıyorum.Belki yazdı yazdı sildi adamın haberi yok.O ihtimali bende düşündüm ama evliligimle ilgili oturur falan demesi dilek ablanın yazmadığını gösteriyor sanki.
Merhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.
[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. HoşçakalAramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.
[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil
[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey
[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler
[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma
[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler
[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma,
[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok
[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.
[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi
[Adam]Evet
[Adam] Kastım bu değildi
[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım
[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...
[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?
[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler
[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.
[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
[Adam] Henüz gençsiniz oturur.
[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim
[Adam] Amin.
[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler
[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
Doğrusunu söylemek gerekirse bu ihtimal benimde aklıma geldi kadın yazmış olabilir mi diye düşündüm. Sonra neden böyle birşeye ihtiyaç duysun ki dedim sonuçta eşli görüşmedik ki hiç görüşmeyiz de eşim istemez.Ve şu da var evliliğimi yoklaması kadının yazmadığına dair bi işaret gibi. Ona olan güvenimi sarsmak istemez.
Olabilir bu mesajlar whatsapptan atıldı. Ben görmeden silmiş olabilirKendini belli etmemeye çalışmış olabilir.Diloş ablan da uyuyo falan resmen nabız yoklama cümlesi.Ben bi erkeğin ne kadar çapkın da olsa direkt böyle cümleye başlayacağını sanmıyorum.Belki yazdı yazdı sildi adamın haberi yok.
Söyledim tabi ki. Mesajlari okuduAdamında bende bu kadar salak olacağını düşünemem eşinle sürekli görüşüyorsa bu ihtimali göze alacağını zannetmiyorum sürekli eşine ve kendi eşime soylememen konusunda uyarı yapması bana kadın yazmış hissi uyandırdı niyeyse hala söylemediniz mi eşinize
Ne dedi?Söyledim tabi ki. Mesajlari okudu
Yanlışlıkla atmış dediNe dedi?
Söyledim tabi ki. Mesajlari okudu
Adam bilgin yürümüş sana keske bukadar uzatmasaydin konusmayi bence esine soyle ve adamin numarasni engelle esinde o ablayla gorusmesin sende gorusmeMerhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.
[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. HoşçakalAramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.
[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil
[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey
[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler
[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma
[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler
[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma,
[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok
[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.
[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi
[Adam]Evet
[Adam] Kastım bu değildi
[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım
[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...
[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?
[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler
[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.
[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
[Adam] Henüz gençsiniz oturur.
[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim
[Adam] Amin.
[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler
[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?