- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
Belki de artık beni umursamıyor yada benim asla hata yapmayacağımi biliyor. Bu kadar rahat olması beni kırdı açıkçası.
Ben de sizin gibi düşündüm. Keşke adam kusura bakma dedikçe siz de önemli değil demeseydiniz. Siz öyle dedikçe adam abuk subuk konuşmuş ve sizi yoklamış konu sahibi. Sanki samimi davranacak mısınız diye.Siz çok cevap yazmışsınız. İlk mesaj ne idi bu arada? Adamın ilk mesajı kusura bakma yanlışlıkla oldu mu? Ne yanlışlıkla oldu? Bu arada bu kadar rahatsız oldun her söylediğine ayrı ayrı mesaj niye. Tamamdır diyip bıraksaydın. Gerisine hiç yazmasaydın bile.
Eşim çok aşırı iyi niyetli.Yanlışlıkla atmıştır dedi.Size olan guveniyle ilgisi yok ki. Ben erkek olsam, benim eşime arkadasim gece yanlışlıkla oldu gibi alakasız ve saçma bir zarf atsa, ben adamı arayıp sorarım, ne yanlisligi, neden bahsediyorsun diye. Deliye donerim ya. Esiniz adamin niyetini düpedüz anladi ama anlayamadigim bir nedenden dolayi irdelemedi, üstünde durmadi. Sizi umursamasa bile, sonuçta siz onun eşisiniz, size yapilan aslında ona yapilmistir. Kendinide mi umursamiyor bu adam.
Çok tşk ederim sizin de ❤Bence eşiniz çok iyi niyetli biri. Herkesi kendi gibi sanıyor. Kızacağınıza kıymetini bilin bence. Maşallah, mutluluğunuz daim olsun.
Yanlışlıkla olmuş abartmaya gerek yok dediYa esiyle konusmasini bulamadim bi turlu ne demiski konu sahibinin esi
Eşim beni çok seviyor böyle birşey yapmama gerek yok ki. Ama dediğiniz gibi hesap açıp yazsam ortalığı ayağa kaldırırBence ne yapin biliyormusunuz diloş ablaniza msjlari gösterin cok kirildim sana neden esin evliligimle ilgili boyle yazdi benim anlattiklarimi esinlemi paylasiyorsun deyin.Diloşunda kocasinin ne mal oldugunu ogrenmeye hakki var.Zaten tum bu olanlarin ustune dilosla mesafe girer araniza.Esinize gelince sahte bir hesap açın kendinize asılın bu asilma msjinida esinize gosterin kim bilmiyorum diye.Tepkisine bakin umru olmazsa sizi kiskanmiyordur ve sevmiyor bile olabilir
Hmm degisik . Huzursuzum diyordun esinden yana huzurlu ol madem ozaman da o kisilerden uzak dur derim o kismi huzursuxluk veriyor insanaYanlışlıkla olmuş abartmaya gerek yok dedi
Dpgm uyuyordu o yüzden öğlen okuttum tüm mjlarıSadece onemli degil iyi aksamlar diyio dier gelecek mesaja cvp vermeseydin. Bu kdr stres olmana grk kalmazdi. Anlatcyada anlatma mevzu o degil ama bn senin yern yernde olsaydim tek mesajla muhabbetibitirir hemeno anda esime gosterirdim. Bana guvenip guvenmemesi degil konu.
Ben cevap yazmam demiştim. Yanlış mı,?Şu konuda olması gerektiği gibi davranan bir Allahın kulu yok,herkes bir değişik.
Adama ne diye cevap yazıyorsunuz
tekrar tekrar?
Yazdınız niye ağzının payını vermiyorsunuz?
O gün tanıştığınız bir adama niye 'abi' diye hitap ettiğinizi de anlayamadım.
Yakın akrabalarım dışındaki tüm erkekler 'beydir' benim için.
Elin adamı nerden abim oluyor?
Olmuşla ölmüşe çare yok.
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Evet eşime söyledikten sonra rahatladım. Artık o kişilerle mesafe koyacağım aramaHmm degisik . Huzursuzum diyordun esinden yana huzurlu ol madem ozaman da o kisilerden uzak dur derim o kismi huzursuxluk veriyor insana
Eşlerimiz aynı yerde çalışıyorlar telefonla da görüşüyorlar hani onlar böyleyken benim ters davranmam doğru olmazdi. Yanlışlıkla mj attık kendini birşey sandı durumuna düşmek istemedimYanlışlık oldu dediğinde önemli değil diyip kestirip atacaktın neden bu kadar cevap verdin ki
Çok uzatmışsınız sizBütün mesajlar bunlar. Eşimin arkadaşı üstelik sürekli eşiyle görüşüyoruz saygısızlık olmasın diye cevap verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?