- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
Yav bosver bunu sen biliyon abi ne dedi sana degistirdik dedi. Sen onun dedigini biliyorsun artik!!Işte sorun orda telefonları değiştirmediler ki arkadaşım yeni telefon aldı geçenler de
Ne alakası var konuşmak için konuşmayın lutfen
hata etmişsin ama abrtılacak bişey yok eşine söyle bu adam tam bir süzme o... cocuguEşim çok sakin biridir ve bunu ona söylemem her ikimiz içinde iyi olur. Sizce cevap vermekle hata mi ettim.
Eşim çok sakin biridir ve bunu ona söylemem her ikimiz içinde iyi olur. Sizce cevap vermekle hata mi ettim.
Bukadar yazsimaniz bile bence hata. Benim anlamadigim yanlislikla oldu diyor. Yanlislikla olan ne cagri mi atti ne yapti? Bir de siz cok guzel bir evliligim var dediginiz halde "henuz gencsiniz oturur" diyor. Icine kurt mu dusurmeye calisiyor anlamadim ki.
Şimdi sadece eşime söyleyeceğim. Arkadaşıma söylemeyeceğim ama bi daha yazarsa söyleyeceğim.
Eşim kimseye birşey anlatmaz. Adm Ben dilek ablamla paylaşırm herşeyi. O anlatmış muhtemelenBende siz evliliğinizde bir sorun varmış gibi konuşmadığınız halde adamın oturur zamanla merak etme gibi bişe yazmasına takıldım siz bu dilek ablanızla evliliğinizdeki sorunlarınızı (ufakda olsa )cinsel de olabilir konuşuyormusunuz yada eşiniz acaba adama dertleniyor olabilirmi sanki bi sorununuz varda adam biliyor gibi konuşmuş ..ve herkese katılıyorum gereksiz uzamış muhabbet ama insan beklemediği durumlarda bazen aptalca davranabiliyor
Belki de artık beni umursamıyor yada benim asla hata yapmayacağımi biliyor. Bu kadar rahat olması beni kırdı açıkçası.Esinizin tepkisi gerçekten akıl alır gibi değil. Hiç şüphe bile duymuyor, hiç sorgulamiyor bile, hemen kapatiyor konuyu. Konunuzu eşime anlattigimda ve arkadasin bana böyle böyle yazsa ne yapardin dedigimde, cevabı, buna kimse cesaret edemez oldu. Hani birakin gelen mesaji okutmayi, ihtimal bile yok dedi adam.
Belki de artık beni umursamıyor yada benim asla hata yapmayacağımi biliyor. Bu kadar rahat olması beni kırdı açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?