Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

İlk mesaj kusura bakma diye başlıyor. Onu anlamadım. Neyin kusuruna bakma diyor?
Çok ve uzun cevap vermişsiniz.

Adam] Henüz gençsiniz oturur.
Bu mesajı neden yazdı anlaşılmıyor?
Sanki konuşmada eksiklik var.

Yok yav, eksiklik yokmuş. Ben de onu merak etmiştim. Öyle bodoslama "kusura bakmayın, yanlış oldu" diye girmiş muhabbete. =)) Adamın gözünü macera bürümüş, mantıklı bir sebep bulma gereksinimi bile hissetmemiş. Çünkü hedefe giden her yol mübahtır.

Henüz gençsiniz oturur yazmış adam. Konuşmanın akışına uygun değil...
Durduk yere kusura bakma yazmaz kimse öncesinde bir mesaj arama falan olmalı.

Ben eşime sormadan cevap bile vermezdim.
Neyse eşim kıskanç alıştırmış beni:)

aminden sonra ııı geceler yazmış.

Eşin agresif bir tutum gösterebilir, beklenmedik bir kavga sebebi olabilir biraz temkinli davran kontrollü söyle sanki önemsemiyor gibi ya geçende şu diloş ablanın kocası yanlışlıkla yazmış o adamda erken bunama var herhalde ya da aptal gibi duruyor tipinden öyle gibi yol yap

adam bildiğin yürümüş.
keşke ilk mesaja bile cevap vermeseydin o saçma girişe bir şey yazmasan da olurmuş.

işte o gençsiniz oturur son çırpınış:)
kuş kaçmadan şansımı deniyeyim demiş.
kız dökülüp bir iki şey söyler de muhabbeti ilerletirim demiş.

hemen eşine söyle,arkadaşınada söyle lütfen.bence her ikisininde senden duymaları gerekiyor

ya söylesen abartıyor olursun esin kızar bayağı olay çıkabilir,e söylemesen saklasigin için sanki sende böyle birseye meğilli gibi olursun bilemedin..ama şöyle yapabilirsin ya bu dilosuun esi yazdı teli mi değişmişler ne anlamadım bisey gibisinden şöyleyebilirsin

Bence gereğinden fazla cevap yazmışsınız. Ben olsaydım hiç cevap yazmazdım. Ne münasebet yani bir de o saatte.
Cevap yazmadan eşime gösterirdim direk.
Ne gerek var olsaı huzursuzluğa.

Esine mutlaka bahset. X abi aksam mesaj atmis mana veremedim de mesajlari goster!
Arkadasina da telefonlari mi degistirdiniz esin yanlislikla mesaj atmis bana sanirim vs de konuyu ac..
Cok basit bence her sey, aralari bozulursa da x abi dusunsun. Sen net seffaf ol konu tazeyken hallet sonra ihale sana kalmasin!

Adam resmen yazmis size bencede esine goster hatta ben olsm dilek ablanada gosteririm esiniz bilsin yarin bigun bana asildi benle konustu der basiniz agrir kadinda bilsin bence kocasinin ne mal oldugunu zaten oyle bi adamsa esi supeleniyordur cokta iyi bilmiyorddur esini

Tamam adamın yaptığı tam bir ahlaksızlık. Lakin siz neden o kadar cevap veriyorsunuz. Şimdi eşinize söylemeseniz ilerde ortaya çıksa adam diyecek o kadar mesaj attı oda. Halbuki ilk başta mesajı görmezden gelip direk engelleseniz hem huzurunuz kaçmayacak hem de işleri kolay yoldan çözebilecektiniz.

Eşi sürekli evime gelen bi kadın bir yıl oldu tanışali.Ben hiç gitmedim iyi ki de gitmemişim. Her ikisi de eşimin arkadaşları bu yüzden ters birşey söylemedim ilk etapta. Ama bunun ikincisi facia olur kendisi için. Yalnız 4. Evre harika yüreğinize sağlık

Hayır mesajlar olduğu gibi duruyor.Benim anlamadığım nokta da o iki mesaj zaten. Genç olduğum için hemen oltaya gelirim sanıyor herhalde. Artık eşiyle bizim evliliğimiz hakkında mi konuştular ondan mi oturur falan yazmış anlamadım ki. Eşiyle çok yakınız her derdimi her sıkıntımi bilir bana hep yardımcı olur akıl verir

Ben bugüne kadar hiç birşey gizlemedim eşimden. Bunu da soylerim. Ki zaten eşim herşeyi ona söyleyeceğimi bildiği için çok güvenir bana. Kesinlikle akşam sizin söylediğinizi söyleyip göstereceğim

Eşine admdd söylemeyi düşündüm ama Diloş abla beni yanlış anlar bu durumu eşinin mahsumiyeti benim içimin fesatlığına bağlar diye söylemekten vazgeçtim. İlk olarak eşime söyleyeceğim bi daha mj gelirse hiç cevap yazmadan Diloş ablaya anlatacağım ve eşimin ilk baştan beri haberi olduğunu söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…