- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.633
- 798
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
Yok yav, eksiklik yokmuş. Ben de onu merak etmiştim. Öyle bodoslama "kusura bakmayın, yanlış oldu" diye girmiş muhabbete. =)) Adamın gözünü macera bürümüş, mantıklı bir sebep bulma gereksinimi bile hissetmemiş. Çünkü hedefe giden her yol mübahtır.İlk mesaj kusura bakma diye başlıyor. Onu anlamadım. Neyin kusuruna bakma diyor?
Çok ve uzun cevap vermişsiniz.
Adam] Henüz gençsiniz oturur.
Bu mesajı neden yazdı anlaşılmıyor?
Sanki konuşmada eksiklik var.
Henüz gençsiniz oturur yazmış adam. Konuşmanın akışına uygun değil...Yok yav, eksiklik yokmuş. Ben de onu merak etmiştim. Öyle bodoslama "kusura bakmayın, yanlış oldu" diye girmiş muhabbete. =)) Adamın gözünü macera bürümüş, mantıklı bir sebep bulma gereksinimi bile hissetmemiş. Çünkü hedefe giden her yol mübahtır.
aminden sonra ııı geceler yazmış.Siz çok cevap yazmışsınız. İlk mesaj ne idi bu arada? Adamın ilk mesajı kusura bakma yanlışlıkla oldu mu? Ne yanlışlıkla oldu? Bu arada bu kadar rahatsız oldun her söylediğine ayrı ayrı mesaj niye. Tamamdır diyip bıraksaydın. Gerisine hiç yazmasaydın bile.
Henüz gençsiniz oturur yazmış adam. Konuşmanın akışına uygun değil...
Durduk yere kusura bakma yazmaz kimse öncesinde bir mesaj arama falan olmalı.
Ben eşime sormadan cevap bile vermezdim.
Neyse eşim kıskanç alıştırmış beni:)
Malum sözlükte yazıyorlar ya; sahi böyle düşüyor muişte o gençsiniz oturur son çırpınış:)
kuş kaçmadan şansımı deniyeyim demiş.
kız dökülüp bir iki şey söyler de muhabbeti ilerletirim demiş.
ya söylesen abartıyor olursun esin kızar bayağı olay çıkabilir,e söylemesen saklasigin için sanki sende böyle birseye meğilli gibi olursun bilemedin..ama şöyle yapabilirsin ya bu dilosuun esi yazdı teli mi değişmişler ne anlamadım bisey gibisinden şöyleyebilirsinMerhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.
[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. HoşçakalAramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.
[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil
[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey
[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler
[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma
[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler
[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma,
[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok
[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.
[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi
[Adam]Evet
[Adam] Kastım bu değildi
[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım
[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...
[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?
[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler
[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.
[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
[Adam] Henüz gençsiniz oturur.
[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim
[Adam] Amin.
[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler
[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
Merhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.
[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. HoşçakalAramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.
[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil
[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey
[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler
[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma
[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler
[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma,
[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok
[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.
[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi
[Adam]Evet
[Adam] Kastım bu değildi
[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım
[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...
[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?
[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler
[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.
[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
[Adam] Henüz gençsiniz oturur.
[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim
[Adam] Amin.
[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler
[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
Eşi sürekli evime gelen bi kadın bir yıl oldu tanışali.Ben hiç gitmedim iyi ki de gitmemişim. Her ikisi de eşimin arkadaşları bu yüzden ters birşey söylemedim ilk etapta. Ama bunun ikincisi facia olur kendisi için. Yalnız 4. Evre harikaSaf anınıza denk geldi herhalde o zaman. =)) Yanlışlıkla olan bir şey bile yok, adam mantığı bir kenara bırakıp, bodoslama dalmış. Şuan adamın kötü niyetinin anlamamazlığa vurup, eşinize de durumu anlatma aşamasında kalın. Adam tekrar muhabbet kurmaya kalkışırsa, yapılabilecek 3 şey var bence; onun değil, eşinin arkadaşı olduğumu, konuşacak şeyimiz olmadığını, bir daha yazmamasını söylerim. İkincisi eşim gidip uyarabilir. Üçüncüsü de bir daha yazarsa karısına çıtlatacağımı söylerim. (içimden geçen dördüncü seçenek o telefonu alıp adamın münasip bir yerine monte etmek ama sanırım aşırı tepki göstermiş olurumay hiç tahammüllüm yok böyle insanlara yav)
Hayır mesajlar olduğu gibi duruyor.Benim anlamadığım nokta da o iki mesaj zaten. Genç olduğum için hemen oltaya gelirim sanıyor herhalde. Artık eşiyle bizim evliliğimiz hakkında mi konuştular ondan mi oturur falan yazmış anlamadım ki. Eşiyle çok yakınız her derdimi her sıkıntımi bilir bana hep yardımcı olur akıl verirİlk mesaj kusura bakma diye başlıyor. Onu anlamadım. Neyin kusuruna bakma diyor?
Çok ve uzun cevap vermişsiniz.
Adam] Henüz gençsiniz oturur.
Bu mesajı neden yazdı anlaşılmıyor?
Sanki konuşmada eksiklik var.
Ben bugüne kadar hiç birşey gizlemedim eşimden. Bunu da soylerim. Ki zaten eşim herşeyi ona söyleyeceğimi bildiği için çok güvenir bana. Kesinlikle akşam sizin söylediğinizi söyleyip göstereceğimya söylesen abartıyor olursun esin kızar bayağı olay çıkabilir,e söylemesen saklasigin için sanki sende böyle birseye meğilli gibi olursun bilemedin..ama şöyle yapabilirsin ya bu dilosuun esi yazdı teli mi değişmişler ne anlamadım bisey gibisinden şöyleyebilirsin
Eşine admdd söylemeyi düşündüm ama Diloş abla beni yanlış anlar bu durumu eşinin mahsumiyeti benim içimin fesatlığına bağlar diye söylemekten vazgeçtim. İlk olarak eşime söyleyeceğim bi daha mj gelirse hiç cevap yazmadan Diloş ablaya anlatacağım ve eşimin ilk baştan beri haberi olduğunu söyleyeceğimEsine mutlaka bahset. X abi aksam mesaj atmis mana veremedim de mesajlari goster!
Arkadasina da telefonlari mi degistirdiniz esin yanlislikla mesaj atmis bana sanirim vs de konuyu ac..
Cok basit bence her sey, aralari bozulursa da x abi dusunsun. Sen net seffaf ol konu tazeyken hallet sonra ihale sana kalmasin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?