Merhabalar arkadaşlar,ben bir ay kadar önce avukatım aracılığıyla eşime boşanma davası açtım,nafaka belli oldu geçici velayet de bana verildi.Oglum 2 yaşında.Baba ile görüşme izinleri ;iki haftada bir hafta sonu yatılı, sömestrde bir hafta,yazın bir ay yatılı şeklinde karar verildi.Babasi çocuğa benim gibi bakar oynar evet ama iş gece uykusuna gelince oğlum babayi tanımaz,beni ister hep,gece uykusunda anne diye sayıklar uyansa beni arar sarılmak için.Yasaklardan dolayı hiç orada kalma denemesi olmadı,hatta karar çıkalı gorusemediler ama yazın bir aylığına annesini,evlendim evleneli bizim şehre gelmemiş ne torununu ne beni görmemiş annesini getirecekmis.
Avukatıma oğlum yatılı kalamaz,kararı değiştirmeyi talep etsek dedim,(bu arada karşı taraf bizim aldığımız her karara mahkemede itiraz ediyor)avukatım mahkeme kararına uymak lazim en başta itiraz etmek inatlaşmaya neden olur dedi tamam dedim ama hiç aklıma yatmıyor,içime sinmiyor.Yazin bir ay yatılı kalmak 2 yaşındaki bir çocuk için uygun mu
Sizce bu uygulama doğru mu ve siz olsaydınız ne yapardınız ?
Şimdiden teşekkürler