Cok Huzursuzum .

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
Mrb kizlar , ben yeni üye oldum cünkü icimi dökmeye cok ihtiyacim vardi baska kimseye anlatamiyorum benim 2 sene önce bi iliskim vardi 1 bucuk yil sürdü ilk askimdi birbirimizi seviyorduk cok iyi anlasiyorduk iyi günde kötü günde herzaman yanimdaydi ve herzaman yanimda olacagini söylemisti cok sevmistim onunla cok mutluydum güzel hayeller kurduk sonra durduk yere ayrildik nedenini tam olarak bende bilmiyorum oda bilmiyor barismayi cok denedik eskisi gibi olmayi denedik ama ne yaptiysak eskisi gibi olamadik cok agladim onun icin simdi onun bi sevgilisi var dünyam basima yikildi ama ben baska hic kimseyi sevemedim onu hic unutamadim , ve dün aksam annemle babami konusurken duydum ve annem birine büyü yaptirmis ayrilmamiz icin benim bi erkek arkadasim olmamasi icin bunu duyunca gercekten shok oldum dün aksamdan beri agliyorum okadar kötüyüm ki onu hala seviyorum ama eskisi gibi olamayiz hic bi daha hic bi sorun yokken onu benden ayirdilar ve benim elimden hic birsey gelmiyor canim cok yaniyor

uzun yazdim belki ama baska hic kimseye anlatamam icimi dökmek istedim

ilginçç,, bir anne neden büyü yapsınki?
peki annenize duyduklarınızı sordunuzmu

ilginçç,, bir anne neden büyü yapsınki?
peki annenize duyduklarınızı sordunuzmu

hayir sormadim ama duydugumu biliyor cünkü bunu söyledikten sonra bana bakti güldü fln yaa anlamiyorum ki annem herzaman söylerdi eger sevgilin olursa bana söyleyeceksin derdi ilk kez birini sevdim ve bu basima gelenlere bakin

Bir yaşıma daha girdim birde gülmüş.
Evet annenize ilişkinizi söylemelisiniz ama söylemeyince
büyümü yapması gerekirmiş cehaletin bu kadarı
Canım üzülme Allah annene hidayet versin
Şayet gerçekten yaptıysa...

Üzülme canım zaman herşeyin ilacı
Yalnız annenizden korkulur..
yazıkkk...

annem kendi yapmadida baskasina yaptirdi yada yaptirdigi kisi yapim demis olabilir ama gururuma yediremiyorum onlara ne benim sevgilimden eger kaderimde ayrilik olsaydi olurdu ztn cok mutlu ve huzurluydum onunla ama huzur fln kalmadi artik

Banada şaka yapmış gibi geldi.. cünkü bir anne neden böyle bi büyü yaptırsın ki ne mantıkla

kaderinde ayrılık olduğu için ayrılık olmuş zaten...!!!
büyü olayı sadece buna bir vesile...
:44:

Anneniz muhtemelen size şaka yapmıştır.

Yada sizi kızdırmak istemiştir.

Bilemiyorum ama aklı başında hiçbir anne evladına büyü yaptırmaz heralde. Konu her ne olursa olsun.

Ne diyeceğimi bilemedim, şakadır inş.

Canım annen şaka yapmasın gülmüş sonuçta..

Banada şaka yapmış gibi geldi.. cünkü bir anne neden böyle bi büyü yaptırsın ki ne mantıkla

kaderinde ayrılık olduğu için ayrılık olmuş zaten...!!!
büyü olayı sadece buna bir vesile...
:44:

keske saka olsa ama malesef degil , büyü yaptirdigi kadini taniyorum o gün bende ordaydim benden gizli birseyler konustular ne bilmiyorum cünkü beni disari saldilar sonra geri geldim ve ikisi bana tuhaf tuhaf bakip durdular neden anlayamadim bi gün sonrada kadin elime ilginc seyler vermeye basladi bu ne ki diye sordugumda soru sorma sakin birakma fln dedi artik is isten gecti ne salakmisim anlayamadim ( annem sadece saka yaptiginda degil bazen benden gizli birsey yaptiginda ve ben bunu farketigimde flnda güler. anneme düsman olamam ama o kadinin yüzünü bile görmek istemiyorum! okadar deger verdigim sevdigim kisiyi ayirmamaliydi benden!

Rabbim daha neler görecegiz bir yaşıma daha girdim büyü ve Anneniz bunu yapan Allahım sen şaşırtma biz kullarınıRabbim şaşırtmaz gerçi şeytan karıştırır akılları...

Son düzenleme:

Talep eden anneniz.. Bunu atlıyorsunuz.
Çok tuhaf bir ailesiniz.
Anneniz sizinle bu konuyu konuşmak yerine gidip büyü yaptırıyor.
Aslında kendinsini yakıyor sizi değil. O ayrı mesele tabi.
Siz duyduğunuz ve duyulduğunu gördüğünüz halde gidip annenizle konuşmuyorsunuz.
Neden diye bile sormuyorsunuz sorgulamıyorsunuz.
Ayrıldığınız kişi biriyle ilişki yaşıyor sonra mı aklınız başınıza geliyor nedir?
Tüm suçu büyü yatığını düşündüğünüz kişiye yıkıyorsunuz.

bunun ailemle hic bi alakasi yok sadece annem ve o kadin var bu isin icinde, ayrildigim kisi ve suan birlikte oldugu kiside bu büyüden bilgisi yok. annemede kizginim kirginim kac gündür yanina gidip oturmuyorum konusmuyoruz yüzüne gülemiyorum. ben hem anneme hem o kadina kac kere sordum o yaptiklari neydi diye ama ikisine her sordugumda ikisinden farkli cevaplar aldim yani ben konusmaya calistim ama ikisi konusmamayi tercih ettiler. anneme cok kirginim ama hayatim boyunca yanimda olacak hayatim boyunca küs kalamam o kadini gercekten görmek istemiyorum bidaha. ayrildiginiz kisi biriyle iliski yasiyor sonrami akliniz basina geliyor hayirdir ne demeye calistigini anlamadim ne alaka yani? normal bi ayrilik olsa bukadar kafama takmazdim ama böyle hic bi sorun yokken sacma birsey ugruna zorla ayrilmak zorunda kalmak canimi gercekten cok acitiyor. bende büyüye cok karsiyim ve bunu bildikleri halde bunu bana nasil yaptilar buna diyecek birsey bulamiyorum.

cnm istersen annenle bi konus bozdursun bu büyüyü huzursuz oldugunu söyle. sevenleri ayirmak günahtir derler. haksiz yere ayrildiniz, eger hala seviyorsan kavusursunuz eskisi gibi mutlu olursunuz ins :/

belki sakadir diyosun ama babana tam ne söylerken duydun yaptırdım mi dedi yani babanla konuşmasından anlarsın işin ciddiyetini o gülüşü anlamadim ben cadica bi gülüşmü yoksa seni korkuttugunu bildiği için alayci şakacı bi gulusmuydu ne insanlar var ya gercekse eğer allahim affetsin

Son düzenleme:
cnm istersen annenle bi konus bozdursun bu büyüyü huzursuz oldugunu söyle. sevenleri ayirmak günahtir derler. haksiz yere ayrildiniz, eger hala seviyorsan kavusursunuz eskisi gibi mutlu olursunuz ins :/

konusmayi cok denedim ama konusmak istemiyor bu konuyu amin ins.

Saka degil malesef , ailecek oturup konusuyorduk abimin sevgilisi hakkinda sonra babam bana seninde varmi kiz diye sordu annemde ben ona büyü yaptirdim onun olamaz fln dedi , benden gizli yaptirdigi icin degisik bi gülüs vardi yüzünde cünkü benden gizli yaptigi herseyde vardir o gülüs ( cok yikildim gercekten annem resmen o cok sevdigim insandan ayrilmam icin ve sevgilimin olmamasi icin böyle birsey yaptirmis :'( kac gündür cok huzursuzum cok bunaliyorum farkinda olmadan kardesime bagiriyorum dün yanlislikla bardak kirdim istemeyek oluyor okadar zoruma gidiyor ki ondan sebepsiz ayrilmam , hersey yolundayken sacma bi büyü yüzünden ayrildigimizi hic ama hic kabullenemiyorum kabul edememde :'( bu son günlerde ben ben degilim keske gecmise dönebilsem bu sefer kesinlikle izin vermezdim böyle birseye ( dün berat kandildi dualarin kabul olacagi bi gün allahimdan üzerimdeki büyü bozulmasini diledim ,, allahim insallah kabul eder cok mutsuzum

Abla diyeyim size o zaman.Çok üzüldüm gerçekten,umarım barışırsınız,yada başka biri ile mutluluğu yakalarsınız..

insallah cnm elimde olsa onunla barisirdim cok denedik barismayi ama olmadi bi türlü , engel var barismamiz icin malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…