ilginçç,, bir anne neden büyü yapsınki?
peki annenize duyduklarınızı sordunuzmu
Bir yaşıma daha girdim birde gülmüş.
Evet annenize ilişkinizi söylemelisiniz ama söylemeyince
büyümü yapması gerekirmiş cehaletin bu kadarı
Canım üzülme Allah annene hidayet versin
Şayet gerçekten yaptıysa...
Üzülme canım zaman herşeyin ilacı
Yalnız annenizden korkulur..
yazıkkk...
Canım annen şaka yapmasın gülmüş sonuçta..
Banada şaka yapmış gibi geldi.. cünkü bir anne neden böyle bi büyü yaptırsın ki ne mantıkla
kaderinde ayrılık olduğu için ayrılık olmuş zaten...!!!
büyü olayı sadece buna bir vesile...
:44:
Anneniz muhtemelen size şaka yapmıştır.
Yada sizi kızdırmak istemiştir.
Bilemiyorum ama aklı başında hiçbir anne evladına büyü yaptırmaz heralde. Konu her ne olursa olsun.
Ne diyeceğimi bilemedim, şakadır inş.
keske saka olsa ama malesef degil , büyü yaptirdigi kadini taniyorum o gün bende ordaydim benden gizli birseyler konustular ne bilmiyorum cünkü beni disari saldilar sonra geri geldim ve ikisi bana tuhaf tuhaf bakip durdular neden anlayamadim bi gün sonrada kadin elime ilginc seyler vermeye basladi bu ne ki diye sordugumda soru sorma sakin birakma fln dediartik is isten gecti ne salakmisim anlayamadim ( annem sadece saka yaptiginda degil bazen benden gizli birsey yaptiginda ve ben bunu farketigimde flnda güler. anneme düsman olamam ama o kadinin yüzünü bile görmek istemiyorum! okadar deger verdigim sevdigim kisiyi ayirmamaliydi benden!
Talep eden anneniz.. Bunu atlıyorsunuz.
Çok tuhaf bir ailesiniz.
Anneniz sizinle bu konuyu konuşmak yerine gidip büyü yaptırıyor.
Aslında kendinsini yakıyor sizi değil. O ayrı mesele tabi.
Siz duyduğunuz ve duyulduğunu gördüğünüz halde gidip annenizle konuşmuyorsunuz.
Neden diye bile sormuyorsunuz sorgulamıyorsunuz.
Ayrıldığınız kişi biriyle ilişki yaşıyor sonra mı aklınız başınıza geliyor nedir?
Tüm suçu büyü yatığını düşündüğünüz kişiye yıkıyorsunuz.
cnm istersen annenle bi konus bozdursun bu büyüyü huzursuz oldugunu söyle. sevenleri ayirmak günahtir derler. haksiz yere ayrildiniz, eger hala seviyorsan kavusursunuz eskisi gibi mutlu olursunuz ins :/
belki sakadir diyosun ama babana tam ne söylerken duydun yaptırdım mi dedi yani babanla konuşmasından anlarsın işin ciddiyetini o gülüşü anlamadim ben cadica bi gülüşmü yoksa seni korkuttugunu bildiği için alayci şakacı bi gulusmuydu ne insanlar var ya gercekse eğer allahim affetsin
ŞoktayımKaç yaşındasınız ki :44:
Abla diyeyim size o zaman.Çok üzüldüm gerçekten,umarım barışırsınız,yada başka biri ile mutluluğu yakalarsınız..20 yaşındayım cnm
Abla diyeyim size o zaman.Çok üzüldüm gerçekten,umarım barışırsınız,yada başka biri ile mutluluğu yakalarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?