konusmayi cok denedim ama konusmak istemiyor bu konuyuamin ins.
Saka degil malesef , ailecek oturup konusuyorduk abimin sevgilisi hakkinda sonra babam bana seninde varmi kiz diye sordu annemde ben ona büyü yaptirdim onun olamaz fln dedi , benden gizli yaptirdigi icin degisik bi gülüs vardi yüzünde cünkü benden gizli yaptigi herseyde vardir o gülüs( cok yikildim gercekten annem resmen o cok sevdigim insandan ayrilmam icin ve sevgilimin olmamasi icin böyle birsey yaptirmis :'( kac gündür cok huzursuzum cok bunaliyorum farkinda olmadan kardesime bagiriyorum dün yanlislikla bardak kirdim istemeyek oluyor okadar zoruma gidiyor ki ondan sebepsiz ayrilmam , hersey yolundayken sacma bi büyü yüzünden ayrildigimizi hic ama hic kabullenemiyorum kabul edememde :'( bu son günlerde ben ben degilim keske gecmise dönebilsem bu sefer kesinlikle izin vermezdim böyle birseye ( dün berat kandildi dualarin kabul olacagi bi gün allahimdan üzerimdeki büyü bozulmasini diledim ,, allahim insallah kabul eder cok mutsuzum
canım benim ya kiyamam boşver belki senin için hayirlisi budur diyelim tabiki ayrılmandan bahsediyorum ama annen ne istiyor tursunumu kuracak yada senin için aklında birimi varda ayrılman için büyüye bile basvuruyo yazık ya yaşlanınca senin eline kalacak insss cook mutlu olursun çünkü eğer tersi olursa yani mutsuz olursan ilerde ömür boyu hep anneni suclucan bunu görebiliyorum o kadın niye görememiş bunu
Büyü yaptırmak cok büyük günah , Allah katında affı yok , annenin bundan hbri yok heralde ki bu kadar rahat.
Ayrıca ne demek hic kimseyle olmasın , resmen kısmetini kapatmış , turşunu mu kuracakmış , annen kusura bakma ama cehennemden yer almis kendine..
keske ehil birini bulabilsen de bozdurabilsen , Allah yardımcın olsun
Nasıl bir anne cocuğuna boyle bi kötülük yapar aklım almıyor
Ah canım ya .s
Bi hocaya falan gitsen ?
neden boyle bısey yapms olablrkı
Allah yardımcın olsn tatlım umarım hakkından hayrlısı neyse o olur
bi anne evladına büyü yaptıramaz ki
ayrıldıgınız için gözdagı vermiş olabilir size
büyü yaptırdım diyerek ona bidaki sevgilinizi söyletmeyi istemiştir belkide
Dua et bol bol Ayetel kürsi oku rabbim yardımcın olsun canım .
Her şeyi geçtim de "shok" kelimesine takıldım.
Doğrusu "şok" daha kısayken neden saçma bi hale getirdin ki kelimeyi?
Üzüntüden falan deme çünkü baya saçma olur.
Her neyse bende annenin büyü yaptrdğına inanmıyorum.
Hangi anne kızının mutlu olmasını istemez ki?
Bence annen şaka yaptı sende hassas olduğun için gerçek sanıyorsun.
kusura bakma ama bende "şok" yerine "shok" yazdigima takilmani biraz sacma buluyorum , 14 sene yasamis oldugum ülkede shok yaziliyor ve bende burda öyle yazmisim rahatsiz olduysan özürdilerim bidahaki sefere şok yazarim tamamii.
amaci beni mutsuz etmek degildi zaten ama basardiklari bu.
annemin facebook sifresini biliyorum dün baktim o kadinla konusmalarini okudum o konusmadada bahsettiler bu konudan yani artik daha neyden süpelenim ki.
Tamam öyle yaz o zaman.
Peki annen neden sevgilin olmasını istemiyor?
Sana bu durumla ilgili daha önce bu konuda bişeyler söylemiş miydi?
annem bana herzaman söylerdi sevgilim olursa ona söylememi istedigini. bende zamani geldiginde tanistirmaya hazir hisetigimde söyleyecektim zaten sonra annem o kadindan ögrendi sevgilimin oldugunu buna cok kizdim cünkü kendim söylemek isterdim anneme. annem kabullendi kim oldugunu merak etti nasil biri oldugunu sürekli sorardi bana bende tanistirmayi düsünüyordum ama o kadin o sevgilim ve benim hakkimda kötü konustu yalanlar söyledi annemde inandi
Keşke sen o kadına fırsat vermeden tanıştırsaydın.
Bir de şöyle düşün belki de erkek arkadaşın gerçekten iyi biri değildi.
Yani o kadın büyü yapıyorsa fala falanda bakıyor olabilir.
Belki ordan anlamıştır.
Yani o kadar derin bir konu ki her açıdan bakmak lazım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?