Cok Huzursuzum .

canım benim ya kiyamam boşver belki senin için hayirlisi budur diyelim tabiki ayrılmandan bahsediyorum ama annen ne istiyor tursunumu kuracak yada senin için aklında birimi varda ayrılman için büyüye bile basvuruyo yazık ya yaşlanınca senin eline kalacak insss cook mutlu olursun çünkü eğer tersi olursa yani mutsuz olursan ilerde ömür boyu hep anneni suclucan bunu görebiliyorum o kadın niye görememiş bunu

bunda bi hayir göremedim ben cünkü hic bi sorunumuz yoktu hersey cok güzeldi mutluyduk ilk askimdi ilk oldugu gibi son olacagina söz vermisti hem kaderimde ondan ayrilmak olsaydi eger hayirlisi bu olsaydi bu ztn olurdu o sacma büyüye ne gerek vardi annemin aklinda biri yoktur , ama beni ondan ayirmakla ne gecti ellerine? basardiklari tek sey suan bin pisman olmam mutsuzluktan cikamiyorum. madem ondan ayrilmam icin ve sevgilimin olmamasi icin böyle bi büyü yaptilar benim evlilik hayallerimde yok artik evlilik yok cocuk sahibi olmak yok artik hayellerimde , beni görücü ulusü ile evlendirebilecegini saniyorsalar yaniliyorlar ben sevmedigim tanimadigim biriyle evlenmem

Büyü yaptırmak cok büyük günah , Allah katında affı yok , annenin bundan hbri yok heralde ki bu kadar rahat.
Ayrıca ne demek hic kimseyle olmasın , resmen kısmetini kapatmış , turşunu mu kuracakmış , annen kusura bakma ama cehennemden yer almis kendine..
keske ehil birini bulabilsen de bozdurabilsen , Allah yardımcın olsun
Nasıl bir anne cocuğuna boyle bi kötülük yapar aklım almıyor

bende büyüye cok karsiyim nefret ediyorum bu islerle ugrasanlari annemede kac kere söyledim cok günah o kadindan uzak durmasini istiyorum ama dinlemiyor mutlulugumu caldilar resmen hayatimda daha önce bukadar mutsuz oldugumu hatirlamiyorum

Ah canım ya .s
Bi hocaya falan gitsen ?

böyle insanlar kendilerine hoca dedirtiyorlar ama bence hoca sadece camidedir , ama bunu düsündüm evet bozdurmayi ama tanidigim kimse yok ki kime güvenecegim napacami sasirdim inan resmen en cok güvendigim iki kisiden kazik yedim sirtimdan is cevirdiler ama bildigim 1 sey var o kadini gördügüm ilk yerde agzima geleni sayarim (küfürsüz) sonra bidaha suratini bile görmek istemiyorum , canimi okadar yakti ki

Allah yardımcın olsn tatlım umarım hakkından hayrlısı neyse o olur

bi anne evladına büyü yaptıramaz ki
ayrıldıgınız için gözdagı vermiş olabilir size
büyü yaptırdım diyerek ona bidaki sevgilinizi söyletmeyi istemiştir belkide

bi anne evladına büyü yaptıramaz ki
ayrıldıgınız için gözdagı vermiş olabilir size
büyü yaptırdım diyerek ona bidaki sevgilinizi söyletmeyi istemiştir belkide

bidaki sevgili? ondan ayrildim ve tekrar bi sevgilim olmamasi icin böyle salakca birsey yaptilar gözümün önünde yaptilar ve ben bunu is isten gectikten sonra anladim

Her şeyi geçtim de "shok" kelimesine takıldım.
Doğrusu "şok" daha kısayken neden saçma bi hale getirdin ki kelimeyi?
Üzüntüden falan deme çünkü baya saçma olur.
Her neyse bende annenin büyü yaptrdğına inanmıyorum.
Hangi anne kızının mutlu olmasını istemez ki?
Bence annen şaka yaptı sende hassas olduğun için gerçek sanıyorsun.

kusura bakma ama bende "şok" yerine "shok" yazdigima takilmani biraz sacma buluyorum , 14 sene yasamis oldugum ülkede shok yaziliyor ve bende burda öyle yazmisim rahatsiz olduysan özürdilerim bidahaki sefere şok yazarim tamamii.
amaci beni mutsuz etmek degildi zaten ama basardiklari bu.
annemin facebook sifresini biliyorum dün baktim o kadinla konusmalarini okudum o konusmadada bahsettiler bu konudan yani artik daha neyden süpelenim ki.

Tamam öyle yaz o zaman.
Peki annen neden sevgilin olmasını istemiyor?
Sana bu durumla ilgili daha önce bu konuda bişeyler söylemiş miydi?

Tamam öyle yaz o zaman.
Peki annen neden sevgilin olmasını istemiyor?
Sana bu durumla ilgili daha önce bu konuda bişeyler söylemiş miydi?

annem bana herzaman söylerdi sevgilim olursa ona söylememi istedigini. bende zamani geldiginde tanistirmaya hazir hisetigimde söyleyecektim zaten sonra annem o kadindan ögrendi sevgilimin oldugunu buna cok kizdim cünkü kendim söylemek isterdim anneme. annem kabullendi kim oldugunu merak etti nasil biri oldugunu sürekli sorardi bana bende tanistirmayi düsünüyordum ama o kadin o sevgilim ve benim hakkimda kötü konustu yalanlar söyledi annemde inandi

Keşke sen o kadına fırsat vermeden tanıştırsaydın.
Bir de şöyle düşün belki de erkek arkadaşın gerçekten iyi biri değildi.
Yani o kadın büyü yapıyorsa fala falanda bakıyor olabilir.
Belki ordan anlamıştır.
Yani o kadar derin bir konu ki her açıdan bakmak lazım canım.

firsatim olmadi cünkü tatildeydik.
1 bucuk sene onunla beraberdim ve bi yanlisini görmedim tabi ara sira kücük kavgalarimiz oldu kavgamizda bile seni seviyorum derdi bana ya melek gibi biriydi öyle bi erkek zor bulunur bu devirde , tam hayalimdeki gibi biriydi. o kadinin her dedigi dogru degil benim hakimda öyle yalanlar söyledi ki babam kac hafta konusmadi benimle , teyzelerim hakinda kötü konusuyor kuzenlerim hakinda kötü konusuyor yani ona kalsa dünyadaki herkes kötü ztn kendi itiraf etmisti eskisi gibi iyi bilemiyorum herseyi diye. yaptigi büyüde sadece sevgilimden ayrilmam icin degildi ondan sonra tkrar sevgilimin olmamasi icinde. bugün kac kere agladim bilmiyorum bile okadar bunaldim ki her günüm iskence. benim sevmeye hhakim yok sevilmeye hakkim yok robotum ya ben duygusuzum hissizim ya zorlasammi boz bu büyüyü diye napim gerekirse polsemi sikayet edim napacami sasirdim gercekten napacami bilemiyorum ben mecburmuyum onun kölesi olmaya onun istedigi gibi yasamaya , okadar biktim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…