- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi limonbanyosu
Kaç yaşındasın ? Okuyor musun Çalışıyor musun?neden kimse cevap yazmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasın ? Okuyor musun Çalışıyor musun?neden kimse cevap yazmiyo
Insallah cok tesekkur ederimOy yerim seni fena içim ısındı sana,on sene sonra burayı tekrar oku neler değişmiş gör.Hayirli insanlarla karşılaşman dileğiyle.
maalesef ben de oyle bir durum yasamistimBende senin gibi hatta daha sessizdim lisede kimseyle konuşmazdım bi arkadaşım vardı üniye gittim hiç bişey hayal ettiğim gibi olmadı utangaçlığım yüzünden gezilere bile gitmezdim sınıfımdan beğendiğim bi çocuk bana açıldı aylarca peşimden koştu utangaçlığım yüzünden onunla yüzyüze konuşamadım bile ama o onu istemediğim için görüşmedim sandı hep en son vazgeçti hala içimde en büyük yaram geçmiş günlerin telafisi yok ne yazıkki
okuyorum 17 ime basicamKaç yaşındasın ? Okuyor musun Çalışıyor musun?
Daha çok küçüksün.okuyorum 17 ime basicam
yani annem cok baskicidir ama disari gonderir gonderirken bin soru sorar biriyle disaridaysam evde on tane soru sorarDaha çok küçüksün.
BASKICI bir aile ile mi büyüdün ?
hayir akrep burcuyum duyunca cok sasirirsin ama burcumun tam zittiyim akrep lafini esirgemez kavgacidir kafaya takmaz bende tek iki ozelligi var o da kiskanclik ve inatlik bir de zitlasmayi sevmemO zaman bir yengec burcusun bende oyleyim cunku
O zaman önce kendi bir psikoloğa gitsin.yani annem cok baskicidir ama disari gonderir gonderirken bin soru sorar biriyle disaridaysam evde on tane soru sorar
evet eziliyorum zaten beni sessiz bulan tepeme biniyor annem aksime disini gosterir hakkini savunur bana da hep kime cektin sen derO zaman önce kendi bir psikoloğa gitsin.
Sende kendini aşmaya bak öünkü böyle çok ezilirsin hayat gercekten zor.
Senin gibi annem varken böyle pısırık olmam normal deseydin.evet eziliyorum zaten beni sessiz bulan tepeme biniyor annem aksime disini gosterir hakkini savunur bana da hep kime cektin sen der
gercekten cok baskici bir yere gideceksem on kere dusunuyorum 20 tane soru soruyor ya da ders icin baski yapiyor iyiligimi dusunuyor bir sey almak istersem 100 tane soru soruyor ama benim anneannemde oyle ona cekmisim galibaSenin gibi annem varken böyle pısırık olmam normal deseydin.
Normaldir bu kadar baskıyla böyle olman.gercekten cok baskici bir yere gideceksem on kere dusunuyorum 20 tane soru soruyor ya da ders icin baski yapiyor iyiligimi dusunuyor bir sey almak istersem 100 tane soru soruyor ama benim anneannemde oyle ona cekmisim galiba
Çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasınmaalesef ben de oyle bir durum yasamistim