Çok içime kapanığım

Bende senin gibi hatta daha sessizdim lisede kimseyle konuşmazdım bi arkadaşım vardı üniye gittim hiç bişey hayal ettiğim gibi olmadı utangaçlığım yüzünden gezilere bile gitmezdim sınıfımdan beğendiğim bi çocuk bana açıldı aylarca peşimden koştu utangaçlığım yüzünden onunla yüzyüze konuşamadım bile ama o onu istemediğim için görüşmedim sandı hep en son vazgeçti hala içimde en büyük yaram geçmiş günlerin telafisi yok ne yazıkki
maalesef ben de oyle bir durum yasamistim

O zaman bir yengec burcusun bende oyleyim cunku
hayir akrep burcuyum duyunca cok sasirirsin ama burcumun tam zittiyim akrep lafini esirgemez kavgacidir kafaya takmaz bende tek iki ozelligi var o da kiskanclik ve inatlik bir de zitlasmayi sevmem

O zaman önce kendi bir psikoloğa gitsin.
Sende kendini aşmaya bak öünkü böyle çok ezilirsin hayat gercekten zor.
evet eziliyorum zaten beni sessiz bulan tepeme biniyor annem aksime disini gosterir hakkini savunur bana da hep kime cektin sen der

mesela minibuste yanimda oturuyorsa ve daha guzel bir yer boşsa oraya kalkip gecmem uzulurmu alinirmi

Senin gibi annem varken böyle pısırık olmam normal deseydin.
gercekten cok baskici bir yere gideceksem on kere dusunuyorum 20 tane soru soruyor ya da ders icin baski yapiyor iyiligimi dusunuyor bir sey almak istersem 100 tane soru soruyor ama benim anneannemde oyle ona cekmisim galiba

gercekten cok baskici bir yere gideceksem on kere dusunuyorum 20 tane soru soruyor ya da ders icin baski yapiyor iyiligimi dusunuyor bir sey almak istersem 100 tane soru soruyor ama benim anneannemde oyle ona cekmisim galiba
Normaldir bu kadar baskıyla böyle olman.
Anneni acilen psikoloğa götür.

kafama takmiycam diyorum yok simdide annem anlatti disarida bir kopek onlari gelene kadar birakmis bir de yavru kopege saldirmislar cok uzulup onu kafama taktim offf yemin ederim asiri merhametten kafama her seyi takmaktan bir gun iyi bir kazik yiyicem

Back
X