- Konu Sahibi brunettella
Bence senin hatan netten tanıştığın biriyle hem de daha yeni yeni tanştığın biriyle... görüşmek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta bendede var.. cekip gitmeliydim sadece goren olup pesimden gelmesinden korktum.. arabaya binip 5 dkk konusup gitmekle.niyetliydim. baska sehirden gelmisti 30 dkk fln durduk sanirim hep gitmekle niyetliydim zaten tipini gorunce..
Kusura bakma anlatım tarzına bakılırsa sende dünden razıymışsın yok zaten tuzluydu felan nedir ? Kırılmasın demişsin bir de arkaya oturmuşusun resmen bende istiyorum der gibi. Sanki adam istediğin tip olsa problem değil gibi size.
İkinizde de suç var ben tek tarafa yüklenemem burada ayrıca baban sana güvenmiyormu gerçekten ve niye ?
Helal olsun..Konunun en basindan beri bende mi sorun var diyordum bazi yorumlari gördükçe.
Yahu konu sahibi istemem yan cebime koy imajından başka hiç birşey cizmiyor..arka koltukta ne isin var madem adam kro? Daha ilk gördüğün birinin arka koltuğuna gecmene lafim bile yok zaten..adam kirilmasin diye, her istediğini yapman mi lazim? E adam tecavüz etse aman kırılmasin diye izin mi vereceksin? Öptü demissin, ,gogsune inmis eli..ay cocuk mu kandiriyorsun sen küçük kiz? Dupe duz zeminini kendin hazirlamis sunmussun adama..birde iğrenç ti vs diyerek kendini temize cekmen yok mu..hic bir kadin istemedigi seyleri kendine yaptirmaz..
benim moralim cok bozuk nerden basliyacagimi bilmiyorum, agliyorum resmen. yagmurdan kacarkene doluya tutuldum. eski sevgilimlen kavgaliyim aramiz soguk.. sinirimden 4 hafta konustugum oyle kankali arkadasimli konustugum netten bir erkekle gorustum az once. arabadan indi konusarak yuruyoruz.. cok guzel oldugumu soyledi falan filan.. bir parkta oturduk sarildi birden. tmm sariliyoruz sadece ddm icimden.. affedersiniz kulagimi yalamaya calisti cok igrencti yapma ddm cekildim hemen mesafe aldim. sadece konusalim ddm yaklasti dudaktan opmeye calisti ben olmaz ddm tabiki.. uzaklastim.. kalktik donduk *( bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum icimden, kacmak istedim o an. icimden ne planlar donuyordu nsl gitsem diye) arabanin arkasinda oturduk mecbur kaldim kimse gormesin diye. hemen gidicem diye aklimda planlar kuruyorum. babam aradi falan ddm gidiyim ben ddm ONU kirmakta istemedim.. olmaz falan tuttu bu beni kafami cevire cevire durdum oyle 5 dkk boyunca opmeye kalktiginda zorladi resmen kalkamadim o an cok cekindim. optu sonra birakmadi ! cok igreniyorum. igrene igrene duruyorum o operkene cekilip duruyorm anlamiyorda! hic tipim degildi arkadasca gorustum ben sadece onunla. kacip kirmakta istemedim. cok igrencti .. o an aglamak istedim tuttum kendimi. elleri gogus tarafima dogru indi. yapma birak ddm. oturalim sadece israrda etme lutfen ddim. opup durdu bense cekilip durdum cok moralim bozuktu napcagimi sasirdim sonra ddm babam guvenmiyor bna ben hemen.o uyanmadan gidim eve ddm.. kal biraz fln israr edip durdu olmaz ddm.. tmm kalktim..
beni asla ama asla birakmiyacagni ddi bir istegide varmis kapanmami istiyormus beyfendi.. ben gecistirek tamam ddim gidiyorm ddm gozlerimde yaslar akti resmen.. beni neden boyleleri buluyor biktim artik.. korkuyorum artik erkek milletinden..demin eve girer girmez dislerimi dudaklarimi fircaladim.. ben bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum msj atti demin.. o an neden kacmadim diye dusunuyorum.. kilitlendim o an.. beklemiyordum . herkesi kendim gibi saniyorum.. cok igreniyorum agzida tuzlu tuzluydu optugunde..