• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok igrenc hissediyorum kendimi..

hatta bendede var.. cekip gitmeliydim sadece goren olup pesimden gelmesinden korktum.. arabaya binip 5 dkk konusup gitmekle.niyetliydim. baska sehirden gelmisti 30 dkk fln durduk sanirim hep gitmekle niyetliydim zaten tipini gorunce..

Yaştan da kaynaklanan bir durum anladığım kadarıyla..
Sen temkinli ol, bir daha bu tür insanlara prim verme.
Çevrende tanıdığın bildiğin insanlarla görüş sadece.
Doğru insanlar kimilerinin karşısına çoook geç çıkıyor, aceleci davranma..
Bir daha böyle bir karar verirken 10 kez düşün sonra uygula.
Bir tecrübe oldu diyelim.
Daha fazla düşünüp kafanı bulandırma, daha temkinli davran artık.. (;

Bir tane tokat vurup gitmeniz gereken yer de, adamın arabasına binmişsiniz
hem de arka tarafa, ucuz atlatmışsınız.
Bir de kırmaktan korkuyorum yazmışsınız, neyini kırmayacaktınız,
kafasını kırsaydınız keşke.
Bütün bunları yapmasına siz izin vermişsiniz malesef.
Bundan sonra ne telefonla ne de başka şekilde kesinlikle görüşmeyin o zaman.

onu kırmak istemedim ne demek yaa
tecavüze filan yeltense ne yapardın
suç adamda değil kusura bakma sende

Bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya, seninki öyle olmuş. Bundan sonra sanal ortamdan tanıdığın biriyle görüşmemen gerektiğini artık anlamış oldun sanırım. İkincisi sen onu kırmayım derken kırılan sen olmuşsun, o seni kırmış. Sanırım nette tanıştığı birisi ile buluşunca o da aklında "yollu" olarak düşünüp o niyetle gelmiş ahlaksız. İstemediğin birşeyi kimsenin sana yapmasına müsade etme. Eğer hayır kelimesinden anlamayıp devam ediyorsa bu tacize girer ve suçtur. Bu kişi ile tekrar görüşmemen sanırım en doğrusu. Telefonundan o kişiyi engellemen, hatta o kişi ile tüm iletişim yollarını kesmen gerekir bence.

Agzinin ustune bir tane cakamadin mi?
Bunu yapmayip ileri gittiyse suc sende
Erkekler kime nasil davranacagini iyi bilirler...

Bir daha da netten tanimadigin insan bozuntulariyla gorusme .
Ucuz atlatmissin gecmis olsun.
Tenha bir yer olsaydi cok daha fena seyler olabilirdi....

arkadaslar yazdiginizi teker teker okuyorum telden giriyorum tek tek cevaplamayi cok isterdim takiliyor nettim. msj yolayip duruyor arayip durduyor noldu yazmis en son.. ben cevap veremem ki.. olmaz.. etrafta goren olur diye zaten 5 dkk oturup arabada konusup bsyler uydurup giderim diye dusunmustum. ben onunla zaten hic gorusmuslugum olmadigi icin cevreli bir yerde gorustum.. bagirsam duyan olurdu.. neden kacmadim kacsam pesimden gelirdi goren olurdu..

kiro bir tipi var hemen gordugumde gitmek istedim. dislerinide hic fircalamayan bir tipi vardi.. diliyle beraber soktu agzimin icine okadar igrendim ki.. kussam kussabilirdim..

efendi biriyim cok kisi soyler bunu bna hanim hanimciksin diye.. yumsak biriyim cok kaybediyorm bu karakterimi bir degistiremedim cok nefret ediyorum su karakterimde kirmiyim dedim onu biraz konusup gidiyim ddm..
hakketmiyorum ki ben boyle ..

efendi gibi efendi erkek yok sanki.. ona buna sans ver boyle yaparak saygisiz insanlarsa dek geliyor insana. kimseye sans veresim yok. ailemle ilgilencm onlari mutlu edicem tek amacim bu oldu bugunden sonra..umudum yok bna iyisi gelmiyor..

anlamam lazimdi zaten. kolay bir insan konusmalarindan belliydi msjlasirkene pat seni seviyorum demisti gorusmeden once.. bna zaten cok kalitesiz geldi. belkide boylelikle bu bna bir ceza oldu ogrenmis oldum iyice. kendimede kiziyorum tabikide.. opusme ani gelip gidiyor aklima cok igreniyorm hem.kendimden hem ondan..

telefondan engeleme ozeligini yeni goruyorum burdan yazan kimse cok tsk ederim soyledigi icin.. telden giriyorm tek tekte yazamiyorum k.bakmayin olurmu..

birini okadar cok sevmek istedim ki.. el elle gozlerimizi birbirimizden kacirarak ask dolu bir ask yasamak istedim ki o insan yok kismetimde eminim. evde kalsam dha iyi igrenc insanlarla taniscagima..

daha 1-2 hafta önce de sevgilinin bir yerlerinin sana değdiğinden şikayet ediyordun
ne cabuk ayrılıp yenisini buluyorsunuz anlamıyorum ki
ayrıca biz bu kadar ayrıntılı bilmek zorundamıyız herseyi parkta bana yakınlastı öpmeye calıstı falan desende anlardık
netten tanıstığın insanla nasıl kanka oluyorsunuz hemen

erkeklere zaten laf demiyorum bile ama bayanlarda bazen işin dozunu kacırıyor
erkeklerin beklediği şeylere fırsat veriyor

kalbini kırmamak ne demek
ilk defa görüştüğün biri parkta alenen herkesin içinde iğrenc seyler yapmaya calıssın sen arabaya arka koltuğa geç bir de
sebep kalbi kırılmasın olsun

isteyen istediği ile öpüşsün sevişsin beni ilgilendirmez
ama herseyin adabı var park nedir arabanın arka koltuğu nedir
kendi seviyenizi düşürmeyin
ilk defa gördüğün biri ile bunları yasamak
ben var anlamamak sizi
siz konusmamak Türkçe

Kusura bakma anlatım tarzına bakılırsa sende dünden razıymışsın yok zaten tuzluydu felan nedir ? Kırılmasın demişsin bir de arkaya oturmuşusun resmen bende istiyorum der gibi. Sanki adam istediğin tip olsa problem değil gibi size.

İkinizde de suç var ben tek tarafa yüklenemem burada ayrıca baban sana güvenmiyormu gerçekten ve niye ?

kirmak istemedin ama kendin kirilmissin
taviz vermissin
ona tipin olmadigini igrendigini ve bir daha gorusmek istemedigini
soyleyeceksin yada hic bir sekilde irtibat etmeden yok olacaksin
sanal listelerinden ve telefonu degistereceksin

ve bil ki HAYIR demesini bilmezsen TAVIZ VERMIS OLURSUN
kac gunluk adamki kirilir diye korkuyorsun
adam sana cikma teklif etse ciddiyetinden bahsetse sende kirmamak adina
hemen hayir demek istemesen anlarim
ama adam okuz gibi duygu yogunlugu olmadan saygisizca seni zorladi

bundan boyle kirilir diye dusunmeden "ben bu saygisizliga gelemem" diyip cekip gitmelisin
bak o zaman hem kendine saygin artar hem sana yaklasanlarin saygisi artar

Neden bu kadar sapıklaştıklarını anlayamıyorum cidden eskiden de mi böyleydi şimdi mi açık seçik oldu yoksa zamanla mı alakalı bilemedim. Bende yıllar önce biriyle tanışmıştım uzaktan görsen mühendis çok mutaassıp biriydi bana ilk görüşmemizde evime gelir misin ilerleyen zamanlarda dedi bende ne bilim safım hiç aklıma öyle bir şey gelmedi bakarız neden olmasın dedim o gün yataktan hiç çıkmayız dimi dedi o anki iğrençlik duygusunu anlatamam ama ben hakettiğini layıkıyla yaptım ona bir daha kimseye yapamaz sanırım yani duygusuz sapıklar bunlar insan olamaz kendini üzme böyleleri için kimsenin arabasına binme gerekirse kimseyle de görüşme nasibin elbet gelir bulur seni...

seni kullanmak istiyor ve sana ''kapanacaksın'' derken de , sana bir şekilde güven vermeye çalışıyor aklınca. ( ciddiyim ama ben hesabı ) kısacası, tek derdi seni kullanmak.

bu erkek türleri; aşırı abazadır, her gördüğü kıza asılır, zorla öperler, hayatlarında doğru düzgün bir ilişkileri olmamıştır sapıktırlar çünkü.

yapacağın şey belli, her yerden silmek.

Kusura bakma anlatım tarzına bakılırsa sende dünden razıymışsın yok zaten tuzluydu felan nedir ? Kırılmasın demişsin bir de arkaya oturmuşusun resmen bende istiyorum der gibi. Sanki adam istediğin tip olsa problem değil gibi size.

İkinizde de suç var ben tek tarafa yüklenemem burada ayrıca baban sana güvenmiyormu gerçekten ve niye ?

Helal olsun..Konunun en basindan beri bende mi sorun var diyordum bazi yorumlari gördükçe.
Yahu konu sahibi istemem yan cebime koy imajından başka hiç birşey cizmiyor..arka koltukta ne isin var madem adam kro? Daha ilk gördüğün birinin arka koltuğuna gecmene lafim bile yok zaten..adam kirilmasin diye, her istediğini yapman mi lazim? E adam tecavüz etse aman kırılmasin diye izin mi vereceksin? Öptü demissin, ,gogsune inmis eli..ay cocuk mu kandiriyorsun sen küçük kiz? Dupe duz zeminini kendin hazirlamis sunmussun adama..birde iğrenç ti vs diyerek kendini temize cekmen yok mu..hic bir kadin istemedigi seyleri kendine yaptirmaz..

Son düzenleme:
siginacak bir liman arar gibisin ama bilki o liman senin KARAKTERIN OLMALI!

sevgilinden ayrilip daha arada zaman gecmeden baskasiyla ask yasamaya kalkisman
buyuk bir hata

karakterini ozguvenini kendini gelistirirsen boyle seylerle karsilasmassin
hadi karsilastin diyelim tepki verir gururlu ve magrur dönüp giderdin

tipin olsaydi biraz daha duygusal yaklassaydi daha cekilirmi olurdu?
zaten senin olaya bakis acin yanlis

agzinin payini ver diyoruz: soyleyememki!

soyleyemezsen yapamazsan hep boyle uzulursun

bence yeni bir sevgili edinmeden once biraz kendine yogunlas
evde kalirim korkulari var sende sanirim kesinle bakis acini degistirmelisin

Helal olsun..Konunun en basindan beri bende mi sorun var diyordum bazi yorumlari gördükçe.
Yahu konu sahibi istemem yan cebime koy imajından başka hiç birşey cizmiyor..arka koltukta ne isin var madem adam kro? Daha ilk gördüğün birinin arka koltuğuna gecmene lafim bile yok zaten..adam kirilmasin diye, her istediğini yapman mi lazim? E adam tecavüz etse aman kırılmasin diye izin mi vereceksin? Öptü demissin, ,gogsune inmis eli..ay cocuk mu kandiriyorsun sen küçük kiz? Dupe duz zeminini kendin hazirlamis sunmussun adama..birde iğrenç ti vs diyerek kendini temize cekmen yok mu..hic bir kadin istemedigi seyleri kendine yaptirmaz..

Konu sahibi kusura bakmasında yani öyle de yazmış ki zaten istiyormuş da adamın tipini beğenmemiş hadi gelmişken de yapalım bari demiş ilerisine izin vermemiş gibi. Kadın istemedikçe erkek bir şey yapabilir mi ? Adam kro tip yok tuzluydu ya benim gördüğümde ve yaptığım yorumda budur işte.

Kusura bakmayın ama anlatım tarzınız sinirimi zıplattı.
Ya şoktasınız ya da yaşadığınız şeyi idrak edememişsiniz.
Tacize uğramışsınız,şikayette bulunmanız gereken bi olay yaşamışsınız,hala kırmaktan bahsediyosunuz.
Öküze öküz diyemiyosanız bi daha görüşmeyin o tiple.Kırılmasın ne demek Allah aşkına?
Niye böyle tipler beni buluyo diye hayıflanmanın da alemi yok bence.Sizin de hatanız var.İnternetten tanışıp görüşme,ilk görüşmede arabasına binme,tacize uğradıktan sonra bile tekrar arabasına binme.Sanki seviyeli,normal bi şekilde bi erkekle tanışmışsınız gibi bi hava yaratıp genelleme yapmanın gereği yok.

benim moralim cok bozuk nerden basliyacagimi bilmiyorum, agliyorum resmen. yagmurdan kacarkene doluya tutuldum. eski sevgilimlen kavgaliyim aramiz soguk.. sinirimden 4 hafta konustugum oyle kankali arkadasimli konustugum netten bir erkekle gorustum az once. arabadan indi konusarak yuruyoruz.. cok guzel oldugumu soyledi falan filan.. bir parkta oturduk sarildi birden. tmm sariliyoruz sadece ddm icimden.. affedersiniz kulagimi yalamaya calisti cok igrencti yapma ddm cekildim hemen mesafe aldim. sadece konusalim ddm yaklasti dudaktan opmeye calisti ben olmaz ddm tabiki.. uzaklastim.. kalktik donduk *( bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum icimden, kacmak istedim o an. icimden ne planlar donuyordu nsl gitsem diye) arabanin arkasinda oturduk mecbur kaldim kimse gormesin diye. hemen gidicem diye aklimda planlar kuruyorum. babam aradi falan ddm gidiyim ben ddm ONU kirmakta istemedim.. olmaz falan tuttu bu beni kafami cevire cevire durdum oyle 5 dkk boyunca opmeye kalktiginda zorladi resmen kalkamadim o an cok cekindim. optu sonra birakmadi ! cok igreniyorum. igrene igrene duruyorum o operkene cekilip duruyorm anlamiyorda! hic tipim degildi arkadasca gorustum ben sadece onunla. kacip kirmakta istemedim. cok igrencti .. o an aglamak istedim tuttum kendimi. elleri gogus tarafima dogru indi. yapma birak ddm. oturalim sadece israrda etme lutfen ddim. opup durdu bense cekilip durdum cok moralim bozuktu napcagimi sasirdim sonra ddm babam guvenmiyor bna ben hemen.o uyanmadan gidim eve ddm.. kal biraz fln israr edip durdu olmaz ddm.. tmm kalktim..

beni asla ama asla birakmiyacagni ddi bir istegide varmis kapanmami istiyormus beyfendi.. ben gecistirek tamam ddim gidiyorm ddm gozlerimde yaslar akti resmen.. beni neden boyleleri buluyor biktim artik.. korkuyorum artik erkek milletinden..demin eve girer girmez dislerimi dudaklarimi fircaladim.. ben bundan nasil kurtulcagimi dusunuyorum msj atti demin.. o an neden kacmadim diye dusunuyorum.. kilitlendim o an.. beklemiyordum . herkesi kendim gibi saniyorum.. cok igreniyorum agzida tuzlu tuzluydu optugunde..

böylesi sapık biri için onu kırmak istemedim ne demek yavrucum, iğrenç hissetmelisin zaten.. okurken midem bulandı, yazdıkların çok düşünülmüş uydurma cümleler değilse, olanlardan ders çıkarıp erkeklere böyle kolay teslim olmamayı öğrenmelisin..

Dilerim yaşadıkların sana ders olur...

Yarın obur gün daha yenı tanıştıgın kişilerle yanlız bır yerde görüşmessin..

Kırmamak ne demek..Erkekler hayır bıle evet anlarken sen tepkı bıle vermedın...

Sonrasında daha ılerı gıtseydı...Sen şikayetçı olunca o da tepkı vermedı dıye hemen erkekler savunmaya geçıyor...

Hayatınızın her alanında hayır demeyı bılın..İlkelerınız kurallarınız olsun..

Hatayı herkes yapar onemlı olan bundan ders almanız....

internetten tanıştığın insanlara asla güvenip de arabasına binme bence bidaha. neler var neler çok ucuz atlatmışsın. tamam nettekilerin hepsi kötüdür diye bi kural yok ama iastisnalar da kaideyi bozmaz. arabasına bindin madem ne diye arka koltuğa geçtiniz ki? saf bi kıza benzemiyosun adamın niyetini az çok anlamışsındırda. böyle durumlarda bırak sen üzüleceğine tersle ki o üzülsün. bak ne biçim etkilenmişsin, miden bulanmış.. ders oldu işte unut gitsin ucuz kurtulduğuna şükret adam neler yapardı tenhada tecavüz bile edebilirdi zaman çok kötü allah korumuş :31:

Back
X