kartim faturali oldugu icin kapatamiyorum.. iki nr kulaniyorm digerini kapatim..
adam manyagin teki cikti..
yoladigi msjlar beni cok sinir ediyor artik.. hic cvpta yazmiyorum taa ki tehtit edesiye kadar..
:GerÃekten cevap vermiyeÃeksen *** gelcem

eli etme beni cvp ver!!
-delimisin nesin ne gelcen sen
:Ama neden ilk gunler de cok acaib iyi guzel konuÅuyorduk daha sonra ne olduysa sana sasirdım valla
-bilmem istemiyorum. net ve acik. msj yoluyarak gercekten ben cok rahatsiz oluyorum. nummarami silsen cok sevinirim. aeo
:Hayır aklımdan hic cikmıon rüyama bile girdin!! seni görmeye gelcem konusmak icin deli etme beni seni halen seviyorum tmmı beni zor durumda bırakma!!!??
-cidden sen anlamiosun laftan nrmi degistiriyorm ozmn. sevgilim var benim.
:Siktit git ne halin varsa gor beni illam oraya getircen!! İstedimi yapmazsan evine mektup atarım bak zor durumda bırakma akılı ol Num degisen bile yine bulurum seni!! Sadece bi kere goruselim ve konusalim aksi taktirde evine mektup atarım
-sen kim oluosunda beni tehtit ediosun ne haddine! zorla guzelik olmaz. ben istemiyorm. bir dahada tehtit etme pisman olursun.

ylemi kim pisman olur gorus akılı ol oruspuluk yapma bana ne ayaksın lan sen git kralını cagır bir kez dedimi yaparsan bisey olmaz
tamammı dedim !!! yoksa gelirim gönderdin adres halen bende!!. ( adreste yollamadim)
Tmm golunu ferah tut ama sadece hakkını helal et ben sana göre layik biri degildim sana karsı aptalca davranısım oldu özür dilerim.
Halen cvp vermiyeçeksen o zaman bunun baÅka yöntemini bulurum adam gibi konus
cok sinir oluyorum ne laftan anlamaz bir insan bu.. gelmis birde tehtit edio. beni kokrutmaya calisio.. babama bi anlatsam bunu doguduna bin pisman ederler..
deli resmen deli..nerde deli benimi bulcak ya allahim.