• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok igrenc hissediyorum kendimi..

Arkadaşın..
Seni dudağından öptü..
Sarıldı..
Kulağını yaladı..

Ama sen onu kırmak istemedin..

Ya sinirden bu kadar dağınık cümleler kurdun ben seni yanlış anladım..
Ya da sen de gerçekten bir gariplik var..

İlk yorumumu yapmak bu konuya nasip oldu ama kayıtsız kalamadım gerçekten.

Gidicem gidicem dedim, neden anlamıyor diyorsunuz da; mesele gidicem diyip gitmekte. Gidicem dediğiniz halde gitmeyip, birde üstüne arabaya geçerseniz adam da bu kız naza çekiyor diye düşünür ki bu düşünceyi yanlış çıkarıcak bir harekette bulunmamışsınız maalesef. İlk hatayı zaten netten tanıştığınız biriyle görüşmekle yapmışsınız, o da yetmemiş diğer hataları da beraberinde çağırmışsınız.

Bundan sonra bu konularda daha da temkinli davranırsınız, bu iyi bir ders olmuştur size artık.

gidicem nasil gidicem dusunesiye kadar yapisti cekemedim o shoku yasadim birden bire oldu pismanlikta oldu arabaya ndn bindim diye.. o an aklim durdu inanin cocuktan hoslanmamistim hani nsl desem bunu bna kendisi ddi yurudugumuzde.. " beni nasil buldun sordu: iyi dedim ( begenmedm yuzunede diyemedim) gercektenmi ddi ben seni cok begendim ama kendimi hic begenmiyorum dedi".. kendi halinden farkindaydi ki ben bunu nsl uzmeden guvencini kirmadan kurtulcam diye dusunuyordum.. bankta pat diye yapismaya kalkti istemiyorm ddm.. tmm ddi anlamis sandim cekindi sandm. kendine guvenmeyen bir erkek tiplerden sandim .. bu yuzden kirmak istemedim ki arabada devam etmeyi dusunuyormus halbuku boyle yapicagni beklemezdim benden fazla guveniyormus bu kendine.. optugu an zaten ben shok yasadim oyle bi yapisti cekilemedim.. sonra goguslerimi elledi ben iyice cekildim tlfna baktim babam arar ben gidim falan gelir buraya falan diye oyle kurtduldum.. arabada tokat atsam sinirlenirdi uzerime gelirdi. ztn arabaya binisim buyuk bir hata..
(BU ARADA HOSGELMISINIZ kk'ne)

ve
Herkese teker teker yorum yazamiyorum telefondan giriyorum.. k.bakmayin olurmu fikirleriniz icin hepinize ayri ayri tessekur ediyorum.. ne derseniz cok haklisiniz zaten.. sorun bendede var bir hata yapmisim biliyorum farkindayim..hata yaptim suan asla oyle bsy yapmam tanimadgm gormedigim gorusmem bir erkekle..

iyiki varsiniz gercekten.. kimseye siginamiyorum buraya siginiyorum.. bir arkadasimda diyordu temiz kizsin temiz kalplisin temiz niyetlisin, cogu kisi seni kolay zannediyor. bu kisiligimide degistirmem lazim..

gidicem nasil gidicem dusunesiye kadar yapisti cekemedim o shoku yasadim birden bire oldu pismanlikta oldu arabaya ndn bindim diye.. o an aklim durdu inanin cocuktan hoslanmamistim hani nsl desem bunu bna kendisi ddi yurudugumuzde.. " beni nasil buldun sordu: iyi dedim ( begenmedm yuzunede diyemedim) gercektenmi ddi ben seni cok begendim ama kendimi hic begenmiyorum dedi".. kendi halinden farkindaydi ki ben bunu nsl uzmeden guvencini kirmadan kurtulcam diye dusunuyordum.. bankta pat diye yapismaya kalkti istemiyorm ddm.. tmm ddi anlamis sandim cekindi sandm. kendine guvenmeyen bir erkek tiplerden sandim .. bu yuzden kirmak istemedim ki arabada devam etmeyi dusunuyormus halbuku boyle yapicagni beklemezdim benden fazla guveniyormus bu kendine.. optugu an zaten ben shok yasadim oyle bi yapisti cekilemedim.. sonra goguslerimi elledi ben iyice cekildim tlfna baktim babam arar ben gidim falan gelir buraya falan diye oyle kurtduldum.. arabada tokat atsam sinirlenirdi uzerime gelirdi. ztn arabaya binisim buyuk bir hata..
(BU ARADA HOSGELMISINIZ kk'ne)

ve
Herkese teker teker yorum yazamiyorum telefondan giriyorum.. k.bakmayin olurmu fikirleriniz icin hepinize ayri ayri tessekur ediyorum.. ne derseniz cok haklisiniz zaten.. sorun bendede var bir hata yapmisim biliyorum farkindayim..hata yaptim suan asla oyle bsy yapmam tanimadgm gormedigim gorusmem bir erkekle..

iyiki varsiniz gercekten.. kimseye siginamiyorum buraya siginiyorum.. bir arkadasimda diyordu temiz kizsin temiz kalplisin temiz niyetlisin, cogu kisi seni kolay zannediyor. bu kisiligimide degistirmem lazim..

Öcelikle hoşbulduk teşekkür ederim..

Evet yani arabasına binmekle en büyük hatayı yapmışsınız. Bu şekilde davranmaya teşebbüs eden birine de bu kadar şefkatle yaklaşmanız sizin zaafınız sanırım onu anladım, yani her ne kadar bu huyunuzdan sıkıntı duysanız da bunu aşamıyorsunuz lakin bence bu olay sizin için bir adım olsun ve artık o fazla ve aşırı olan iyi niyetinizin ne gibi sonuçlara yol açtığının farkına varın. Allah korusun daha geri dönülemez sonuçlara yol açabilirdi çünkü..

Umarım bundan sonra daha çok dikkat edersiniz..

Arkadaşın..
Seni dudağından öptü..
Sarıldı..
Kulağını yaladı..

Ama sen onu kırmak istemedin..

Ya sinirden bu kadar dağınık cümleler kurdun ben seni yanlış anladım..
Ya da sen de gerçekten bir gariplik var..

bilmiyorum gariplik bendede olabilir.. kulagimi yaladi evet cektim kendimi.. tepkimden anladi sandim birden cekindi giibi gozuktu zaten..bidaha dokunmaz ddim ve iyi sekilde vedalasarak gidim ddm icimde..arabada cola var ddi cola icelim dedi.. sadece konuscaz sandim 5 dkk da bsy uydurup giderim dedim icimden.. keske diyorum ama keske demeyide hic sevmem kulanmam aslinda.. keske o arabaya binmeseydim keske gorusmeseydim.. inanin cok pismanim.. inanin dun cok agladim kendime cok kizdim gururum.kirildi bi an .. yorumunuz icinde tsk ederim

kırmak istemedim de ne yaa :31::31::31::31::31::31::31::31::31:

çevrene karşı çok saf gözüküyor olabilir misin, karşına hep böyleleri denk geldiğine göre??

'Arabada cola var' arabaya getirmek icin iyi bahaney mis: )) arkadaş, ne olur daha fazla masum rolune bürünmeye çalışma. .normal bi kadin kacardi..ayip olmasin, kırılmasin diye kendini elletip, yalatmazdi afedersin..yeter artik cocuk kandirir gibi masal anlatmandan fenalik geldi. .asla böyle bi yorum yapacagim aklima gelmezdi ama masum rolün delirtti beni..

Son düzenleme:
bildigin taciz yani. Bence kendini darlamanın anlamı yok onun hayvanlıgı yani açma arayınca cok zorlarsa bir suç duyurusunda bulunmak zor değil adamın siciline işlerler hayatı kayar

'Arabada cola var' arabaya getirmek icin iyi bahaney mis: )) arkadaş, ne olur daha fazla masum rolune bürünmeye çalışma. .normal bi kadin kacardi..ayip olmasin, kırılmasin diye kendini elletip, yalatmazdi afedersin..yeter artik cocuk kandirir gibi masal anlatmandan fenalik geldi. .asla böyle bi yorum yapacagim aklima gelmezdi ama masum rolün delirtti beni..

k.bakmayin ama ben burda kimi ve ne icin kandirayim?..masum rolluda oynamiyorum. buraya derdimi paylastim.. masumniyet burda bi sitede ne alaka anlamis dglm.. herkes annoniem bir uyeci.. kim kimi taniyor.. birbirimizi tanimadigimiz icin rahatlikla derdimizi dokuyoruz.. ben bir yabanci sen bir yabanci .. bir rol neden oynayim. ne gecebilir elime. ben bu yasadigimi kimseylen kolayca paylasamam.. skintimi doktum hata yaptim hatami paylastim.. fenalik getirmek istemem ama derdime okumayi yorum yazmaya MECBUR DGLSINIZ

Göz göre göre insanlari kandirmana dayanamiyorum. .ama haklısın, son fikirimi söylemişken ben artik girmeyeyim konuna..sinirlerim zipliyor çünkü..

Son düzenleme:
içime dert oldu çok üzüldüm ve yazmadan geçmek istemedim bu konu için bilgisayarımı tekrar açtım.
Acizane bendeniz; sana ve senin şahsında bu durumda olan bütün kardeşlerime bir iki yazı yazmak istiyorum;

bu insandan uzak dur, seven insan böyle yapmazdı.
Birde kapanmanızı söylemiş. O İnsan islam dinine ve insan onuruna tamamen ters iş işler sonra böyle hayırlı bir işi nasıl ağzına alabiliyor bunu anlıyamadım.
O kişi bilmez mi ki Allah onu görüyor işitiyor. Ve onun bu halinden asla razi değil!

Ama bu imkanı ona veren de maalesef yine siz olmuşsunuz.
Şeytan insana meşru göstermeye çalışır olayları ve hep tetiktedir. Allah hepimizi korusun nefsimizin şerrinden.

Lütfen öyle kim olduğu belirsiz insanlarla dolaşmayın. uzak durun niyeti bozuk insanlardan.

Bakın huzursuz olmuşsunuz, vicdanınız rahatsız cunkı bu durumdan. hemen tevbe edin, Allahtan af dileyin. Pişmanlık duyun göz yaşları dökün. Rabbimizle dua ederek konuşun.
Rabbimiz lutfederse içinizi bir Huzur kaplar...
ve asla böyle bir şeyin olmasına birdaha izin vermeyin. Böyle bir ortamın oluşmasına da izin vermeyin.

Bu insandan uzak durun lütfen...

Seni tanımıyorum ama söylediklerimi bir abla bir kardeş nasihati gibi gör ve vicdanına kalbine kendine söz geçir, Rabbimiz ile iletişime geç dua et tevbe et ve sakın bir daha böyle şeylere imkan verme...

Tanımasamda seni birdaha böyle şeylere imkan vermiyeceğine inanıyorum...

Rabbimiz kötülerden, kötü olmaktan ve kötülüklerden korusun hepimizi... Amin

Son düzenleme:
yaa inanin o tokati suan olsam atardim.. o an hic dusunemedm sadece nsl gidebilirim diye dusunup durdum.. icimde o tokat cok kaldi.. bana bugun ne msjlar yoluyor..
kendine samsung galaxy s4 almisti. bende istiyordum ondan. onu sana verim falan msj geldi.. yuzsuz sey.. cvp vermem icin neler diyor..

Aslında üzüldüm halinize,kötü bişey yaşamışsınız tacize uğramışsınız,bi de burda üstünüze gelindi.Bazen belayı biz davet ediyoruz,bazen etmesek de tacize uğruyoruz,maalesef herkesin başına gelen/gelebilcek bişey.
Beni ve belki okuyan çoğu kişiyi kızdıran tepki vermemeniz.Efendi,saygılı bi insan olmak demek milletin kendisine böyle davranmasına izin vermek demek değil.Tepki vermeyi öğrenin.Ben mesela biri bana saygısızlık ettiğinde hak ettiği neyse onu yapmazsam kendime saygısızlık ettiğimi düşünüyorum.Sizin dediğiniz gibi vermediğim tepki içimde kalıyo.Özetle,tepki vermenizi sağlıcak düşünce neyse onu bulun.
Bu yaratıkla da nette,telde,yüz yüze falan daha tek bi saniye bile görüşmeyin.Gerekirse suç duyurusunda bulunun ya da ailenizden birine durumu anlatın gitsin.Onun telefonunu bile açmak yanlış bi sinyal daha vermek demek,haberiniz olsun.
Bu arada geçmiş olsun,kendinizi üzmeyin böyle bişey için daha fazla.Her tacize uğrayan önce kendini suçlar ama gerçek şu ki bi tacizciye denk gelmişsiniz.

insanlar mutlaka biyerlerde tanışır görüşmek isterler ama ilk buluşma arabada ne diye olur ki cafe denilen bişey var araba arka koltuk nedir.uuz kurtulmuşsun..hiç bi erkege güvenme babana bile güvenirken 2 kez düşün buda sana tecrübe olsun..

sen hatayı tanımadığın birinin arabasına binmekle yapmışsın :20: yaşın da küçük sanırım dua et bu kadarla kurtulmuşsun daha kötüsü de olabilirdi kilitlerdi bütün kapıları ne istiyorsa yapardı Allah muhafaza :18:
sakın bir daha böyle bir yanlış yapma biriyle görüşeceksen halka açık kalabalık yerleri seç yani gideceğiniz yeri sen belirle ve asla iyice tanımadan arabasına binme

Canım sana önemli bir tavsiyem:

Kimse kırılacak diye kendinden ödün verme. Bu zaten çok ağır bir durum ki benim söylediğim hafif konularda bile taviz vermemen. İnsanlar kırılacak diye hayır diyemiyoruz bazen ve kendimiz istemediğimiz fiiller yapıyoruz sonra pişman oluyoruz ama ne fayda.

Senin olayına gelirsek, cehennem olsun isterse kırılsın hakaret etsin bu ne ya??? adam resmen seni taciz etmiş!!!!! bunun adı tacizdir. Orda ağzını burnunu bile kırabilirdin onun. Sakın birdaha konuşma bile... olmaz olsun böyle arkadaş!!!!
Sana daha ağırını yapabilirdi Allah korusun :(((

Erkeklere karşı her daim güvensiz olmalı bir kadın... herzaman!

Sen kendini iğrenç hissetme, iğrenç olan o erkek müsvettesi. :(

Gerekirse çemkir, bağır çağır, vur et... ama sana göre anlamı "hayır" olan bir fiilin suistimal edilmesine müsade etme.

istemediğin tanımadığın bi erkek dokunuyor sana öpüyor o an bişe demiyosun şimdi midem kalktı diyosun..
Kırmamak için kabullendiysen şimdide kırmamak için kapanırsın niye sorun ettinki bu kadar !!!!!!

Msjini okudugumda bi bayan yazmamistir bu yaziyi dedim nedense…
Hic inandiricida gelmedi zaten yazdiklariniz…istemeseydiniz arabasina binmezdiniz…kalkip bi tane patlatsaydin hala seni opecekmiydi acaba…

yazini okurken ben tiksindim ya…istemedigin halde bunu biri sana yaptiysa istesen neler olacak dusunmek bile istemiyorum…

turk filmlerindeki bazi sahneler var ya onlari animsattin bana, yapmaa yapmaaaaa yapmaaa…yap yap yap :1:

Ah tatlım. Saf bir kişilikte olmanız erkeklere güven veriyor ve sizin üzerinizde istedikleri gibi egemenlik kurabileceklerini düşünüyorlar. Siz ne kadar iyi niyetli olsanız da maalesef karşınıza çıkan her erkek sizin kadar iyi niyetli olmaz. Öncelikle kimseye kendine dokunmasına izin verme. Bu sevgilim bile olsa ilk 2 ay boyunca arada mesafe olmalı. O çocukla kesinkes görüşme!! sana hayrının dokunacağını hiç zannetmiyorum. Niyetini açık etmiş zaten. Kendinize dikkat edin. Dikkatli olun!

kartim faturali oldugu icin kapatamiyorum.. iki nr kulaniyorm digerini kapatim..

adam manyagin teki cikti..

yoladigi msjlar beni cok sinir ediyor artik.. hic cvpta yazmiyorum taa ki tehtit edesiye kadar..

:GerÇekten cevap vermiyeÇeksen *** gelcem

:Deli etme beni cvp ver!!

-delimisin nesin ne gelcen sen

:Ama neden ilk gunler de cok acaib iyi guzel konuşuyorduk daha sonra ne olduysa sana sasirdım valla

-bilmem istemiyorum. net ve acik. msj yoluyarak gercekten ben cok rahatsiz oluyorum. nummarami silsen cok sevinirim. aeo

:Hayır aklımdan hic cikmıon rüyama bile girdin!! seni görmeye gelcem konusmak icin deli etme beni seni halen seviyorum tmmı beni zor durumda bırakma!!!??

-cidden sen anlamiosun laftan nrmi degistiriyorm ozmn. sevgilim var benim.

:Siktit git ne halin varsa gor beni illam oraya getircen!! İstedimi yapmazsan evine mektup atarım bak zor durumda bırakma akılı ol Num degisen bile yine bulurum seni!! Sadece bi kere goruselim ve konusalim aksi taktirde evine mektup atarım

-sen kim oluosunda beni tehtit ediosun ne haddine! zorla guzelik olmaz. ben istemiyorm. bir dahada tehtit etme pisman olursun.

:oylemi kim pisman olur gorus akılı ol oruspuluk yapma bana ne ayaksın lan sen git kralını cagır bir kez dedimi yaparsan bisey olmaz

tamammı dedim !!! yoksa gelirim gönderdin adres halen bende!!. ( adreste yollamadim)

Tmm golunu ferah tut ama sadece hakkını helal et ben sana göre layik biri degildim sana karsı aptalca davranısım oldu özür dilerim.

Halen cvp vermiyeçeksen o zaman bunun başka yöntemini bulurum adam gibi konus

cok sinir oluyorum ne laftan anlamaz bir insan bu.. gelmis birde tehtit edio. beni kokrutmaya calisio.. babama bi anlatsam bunu doguduna bin pisman ederler..

deli resmen deli..nerde deli benimi bulcak ya allahim.

Back
X